Προς το περιεχόμενο

Ποιό iPod σκέφτεστε να αγοράσετε;

paredwse

Ποιό iPod σκέφτεστε να αγοράσετε  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό iPod σκέφτεστε να αγοράσετε

• Το iPod shuffle
    • To νέο iPod nano 4GB
    • To νέο iPod nano 8GB
    • To νέο iPod classic 80GB
    • To νέο iPod classic 160GB
    • To νέο iPod touch 4GB
    • To νέο iPod touch 8GB
    • Κάποιο από τα iPod της προηγούμενης γενιάς, όσο προλαβαίνω
    • Το iPhone (τώρα που έπεσε η τιμή του)
    • Δεν έχω αποφασίσει ακόμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1 βδομάδα ή ένα μήνα? :???:

Den ksero akrivos, alla den nomizo na argisoun toso poli ... Oute kan ta nea iMacs den argisan toso poli na erthoun ... Pisteuo oti mexri to telos tou minos - to poli - tha einai stin Ellada ... Imo, aksizei na perimeneis ..

Δημοσ.

Hold your horses πάντως. Γιατί κυκλοφορεί μια βρώμα για ευρωπαϊκό iphone στις 25 Σεπτεμβρίου, με 16GB χωρητικότητα.

Δημοσ.
Hold your horses πάντως. Γιατί κυκλοφορεί μια βρώμα για ευρωπαϊκό iphone στις 25 Σεπτεμβρίου, με 16GB χωρητικότητα.

"This is life in the technology lane. If you always wait for the next price cut or to buy the new improved model, you'll never buy any technology product because there is always something better and less expensive on the horizon."

Steve Jobs :-D

Tha perimeno omos mexri tis 25 giati den pisteuo na erthoun kai poli pio noris ta nea iPods stin Ellada ... Alla mexri ekei :mrgreen:

Δημοσ.

μα φυσικά το iphone...και αν τυχόν αργήσει να έρθει στην ελλάδα το νέο ipod nano...αν και μόνο λόγος για να το πάρω το νανο ξανά δεν είναι τα νέα χαρακτηριστικά αλλά μετάνιωσα που πήρα τα 2gb... (βιντεο δεν πολυβλέπω και σπάνια κοιτώ τα cover)

Δημοσ.

Το Ipod Touch 8άρι, γιατί θέλω ένα σεβαστό όγκο δεδομένων + ΜΡ3 μαζί μου, και θέλω και το Web Browsing που θα προσφέρει. Και όταν με το καλό γίνει και το jailbreak θα κάνουμε party με τις homebrew εφαρμογές :)

Πάντως η Rainbow τα ανέβασε ήδη στο site της αν και έχει βάλει 50 ευρώ καπέλο σε κάθε μοντέλο (περίπου 350 και 450 ευρώ το 8άρι και 16άρι αντίστοιχα).

Δημοσ.

Οντως θα προσφερει browsing? Διαβασα οτι εχει wifi αλλα πιστευα οτι θα το εχει σαν το zune, για ανταλλαγη τραγουδιων ορ σαμθιν. Κουλ! :)

Δημοσ.
Οντως θα προσφερει browsing? Διαβασα οτι εχει wifi αλλα πιστευα οτι θα το εχει σαν το zune, για ανταλλαγη τραγουδιων ορ σαμθιν. Κουλ! :)

safari power :)

Δημοσ.

υπάρχει ένα λάθος στο poll, έχει επιλογή για ipod touch 4gb κ 8gb, ενώ είναι 8gb κ 16gb.. :> η rainbow μας κοροιδεύει μες στα μάτια μας. έχει βάλει το παλιό ipod classic 80gb black στην ίδια τιμή με το καινούριο 80αρι κ με μεγάλα γράμματα γράφει προσφορά κιόλας. μα πόσο έλεος;

Δημοσ.

Eγγυούμαι ότι ο χρήστης φρικστερ στην πρόταση του για το πολλ, έδωσε εγκυρα στοιχεια :P

Να φτιάχναμε ενα πολ ποιο απο τα τρια νεα ipod θα αγοραζαμε; Και σε ποια χωρητικοτητα;; :)

1. ipod nano 4gb

2. ipod nano 8gb

3. ipod classic 80gb

4. ipod classic 160gb

5. ipod touch 8gb

6. ipod touch 16gb

Παντως παντου διαβαζω οτι απογοητευτηκαν και αλλοι με τα νεα ipods, κυρίως με το odd σχήμα του νανο και τις μικρες χωρητικοτητες του touch.

Δημοσ.

Ε, ναι, φαντάζομαι ότι αυτός ήταν ένας κομψός τρόπος για να πεις ότι είναι κουλός ο mod. Σε συγχαίρω για την ανατροφή σου.

btw ήμουν έτοιμος να γράψω κι εγώ για τη σούπερ "ευκαιρία" της Rainbow αλλά με πρόλαβε ο θανάσης.

Δημοσ.

Savoir vivre μεσσιε punky, ποτέ δε δείχνεις με το δάχτυλο.

Aυτοί που θα αγόραζαν το touch με τα 4gb θα είναι πολυ χαρούμενοι που ο Τhanaxix τους αναβάθμισε στα 8!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...