Προς το περιεχόμενο

Ποιό iPod σκέφτεστε να αγοράσετε;

paredwse

Ποιό iPod σκέφτεστε να αγοράσετε  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό iPod σκέφτεστε να αγοράσετε

• Το iPod shuffle
    • To νέο iPod nano 4GB
    • To νέο iPod nano 8GB
    • To νέο iPod classic 80GB
    • To νέο iPod classic 160GB
    • To νέο iPod touch 4GB
    • To νέο iPod touch 8GB
    • Κάποιο από τα iPod της προηγούμενης γενιάς, όσο προλαβαίνω
    • Το iPhone (τώρα που έπεσε η τιμή του)
    • Δεν έχω αποφασίσει ακόμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Η παρούσα δημοσκόπηση προτάθηκε από το μέλος Freakster.

Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από μία απαντήσεις.

Η επιλογή σας θα είναι ορατή στα υπόλοιπα μέλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
giati den yparxei h epilogh KANENA? (kai mhn mou peite to "den exw apofasisei akoma" einai to idio :P ) :)

κανένα. Η τιμή τους ειναι υπερβολικά υψηλή! Μια χαρά κάνω την δουλειά μου με το minidisc της sony

Υπέθεσα ότι οι λογικοί εξ ημών θα απέχουν πλήρως από το topic εάν δεν έχουν σκοπό να αγοράσουν iPod.

Προφανώς έκανα λάθος...

Έχω το ipod nano 1st generation και τώρα είμαι ανάμεσα στο nano και το classic. Για το touch θα προτιμούσα να πάρω μια κ καλή το iphone ώστε να μην έχω 2 όμοιες συσκευές (αν βέβαια η διαφορά τιμής δικαιολογεί την ύπαρξη των δυνατοτήτων ενός κινητού τηλεφώνου)

Eimoun metaksi iPod Classic 80gb kai iPod Touch 16gb ... Alla epeidh thelo poli na agoraso to iPhone otan - me to kalo - kikloforisei Ellada, den tha agoraso to Touch to opoio moiazei ypervolika mazi tou kai to montelo ton 16gb einai pleon stin idia timi mazi tou ... iPod Classic for me :)

Πρώτη φορά λανσάρει τόσο μεγάλη ποικιλία η Apple.

Κι όμως θα είναι η πρώτη φορά που μάλλον δεν θα "αναβαθμιστώ".

Έχοντας ήδη το 8Gb Nano της 2ης γενιάς, δε βρίσκω τη δυνατότητα αναπαραγωγής video στο καινούριο Nano ως αναγκαίο feature για να με κάνει να το αγοράσω. Είχα παλιά το ipod video, και ανάθεμα αν είχα δει 2 video όλα κι όλα. Η χωρητικότητα είναι η ίδια, οπότε δεν έχει νόημα.

Το σχήμα του μου φαίνεται και λίγο κουλό στις φωτό.

Το ipod touch απορρίπτεται λόγω μεγέθους και χωρητικότητας. Αν έπαιζε στα 32GB τουλάχιστον θα το σκεφτόμουν.

Το ipod classic στα 160GB γίνεται πλέον δελεαστικό από την άποψη ότι κουβαλάς πλέον όλη σου τη μουσική βιβλιοθήκη και δε βρίσκεσαι ποτέ στη θέση να λες "αχ να είχα αυτό το κομμάτι μαζί μου". Άσε που πλέον λειτουργεί και σαν backup της μουσικής σου. Όμως μετά το Nano, οτιδήποτε άλλο κάνει τον όγκο να δείχνει απαγορευτικό.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω αποτελούν τις "λογικές" καταναλωτικές μου σκέψεις. Μπορεί να μου τη βαρέσει και να αγοράσω κάτι τελικά για λόγους shopping therapy. Για αυτό και ψήφισα "Δεν έχω αποφασίσει".

Ο άλλος λόγος που ψήφισα, ήταν γιατί με παρακάλεσε με pm ο Freakster να ψηφίσω, για να μη φανεί αδιάφορη χαζομάρα το Poll που πρότεινε.

Έχω ήδη ένα shuffle και είναι ιδανικό για να ακούω μουσική και podcasts στο μετρό.

Το iPod Touch μου αρέσει ως internet device αλλά λέω να περιμένω μέχρι να γίνει κανονικά διαθέσιμο το iPhone στην Ελλάδα για να διαλέξω...

Ο άλλος λόγος που ψήφισα, ήταν γιατί με παρακάλεσε με pm ο Freakster να ψηφίσω, για να μη φανεί αδιάφορη χαζομάρα το Poll που πρότεινε.

Ούτε ένα μυστικό δεν μπορείς να κρατήσεις ρε συ./

Lolcat221.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...