vintage's_lover Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Σημερα με πηρε τηλ μια κοπελα λεγοντας μου πως ειναι αποτην ερτ κ πως δινουν την nova(δλδ ολο τον εξοπλισμο,καρτες,πιατο καλωδια κτλ) με 200e κ χωρις μηνιαια συνδρομη.Δλδ δινεις μια φορα αυτα τα 200 κ τελειωσες.Μου φανηκε αφανταστα περιεργο ολο αυτο.Ακουγεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο.Δεν ξερω,εχεται ακουσει κατι τετοιο ξανα? Κρατησα τα τηλεφωνα της κ ολα..Δεν κατααβαινω τι σχεση μπορει να εχει η ερτ με τη nova ωστε να μπορει η ερτ να προσφερει πακετα της αλλης..Αλλα μονο 200 για παντα? Α ,μου ειπε οτι εχει κ εφ ορου ζωης εγγυηση.Τι στο καλο????:confused:
IOCTL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 η ΕΡΤ θα αναμεταδίδετε πλέον και απο την NOVA , οπότε έχει λογική. Αντίθετα βγαίνει ο ΣΚΑΙ.
pix_lax82 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν δίνεις και σε εμας το τηλεφωνο της να το κοιτάξουμε το θέμα.
marmegap Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Και με 200? μόνο;Κράτησες κανα τηλεφ; Btw,δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση...
tolis_01 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν δίνεις και σε εμας το τηλεφωνο της... Πονηρε (αν ειναι ωραια το θελω κι εγω το τηλεφωνο :razz:)
izerman76 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 η ΕΡΤ θα αναμεταδίδετε πλέον και απο την NOVA , οπότε έχει λογική.Αντίθετα βγαίνει ο ΣΚΑΙ. Συγγνώμη; Αν λες για τα κανάλια που μεταδίδει η ΝOVA, ισχύει το αντίθετο. Μπορείς να δεις τα 3 κανάλια της ΕΡΤ μέσω ΝOVA αλλά όχι τον ΣΚΑΙ. Πάντως εμένα μου φαίνεται απάτη το όλο σκηνικό. Έχεις μηπως το τηλέφωνο; Πήγαινε whitepages.gr και βρες σε ποιό όνομα και ποια διεύθυνση αντιστοιχεί.
pix_lax82 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 tolis_01 Με παρεξήγησες εγω απο ενδιαδέρον για την προσφορά ζήτησα το τηλέφωνο.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Εντυπωσιακό ακούγεται.200 ευρώ και ξεμπέρδεψες?Κάτι δεν μου πάει καλά.Εσένα πώς σε βρήκανε?Στην τύχη?Είχες ποτέ σου πάρε δώσε με NOVA ή με τα κανάλια της ερτ που θέλουν αποκωδικοποιητή?
vintage's_lover Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Το τηλεφωνο δεν μου το βγαζει στο whitepages.Περιεργο δεν ειναι?? Παντως το τηλεφωνο,απ' οτι μου ειπε ειναι 210-8236567 και αυτη λεγεται ΕΛΕΝΗ.(επιθετο επιτρεπεται να πω?) Μου ειπε οτι τηλεφωνει απο το τεχνικο τμημα της ερτ κτλ...Τι λετε,να ειναι καμια κομπινα? Μπορειτε να το ψαξετε σας παρακαλω?? Α μην παρετε τωρα γτ λεει πως ειναι ανοιχτα απο τισ 9:30 μεχρι τις 14:30.
tolis_01 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 tolis_01 Με παρεξήγησες εγω απο ενδιαδέρον για την προσφορά ζήτησα το τηλέφωνο. Ναι ρε συ το ξερω. Πλακα εκανα vintage's_lover: Μπορει να το εχει απορρητο το τηλεφωνο. Μπορει να ανηκει σε αλλο παροχο. Περιεργο μου ακουγεται παντως να μην εχει ακουστει και αλλου (πχ. τηλεοραση) η προσφορα.
vintage's_lover Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Κ εμενα το ιδιο ρε "tolis_01" αλλα σκεφτομαι πως υπαρχει εστω κ μια περιπτωση να ειναι αληθεια κ αυτο με πεθαινει....Δεν υπαρχει τροπος να το μαθουμε?
vintage's_lover Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ειχα filmnet πριν πολλααααααα χρονια.Φαντασου,τοτε που υπηρχε filmnet κ οχι nova ακομα...
marmegap Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ... 2108236567... "Ο αριθμός τηλεφώνου δεν είναι έγκυρος". Spam;
saxon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Το αποκλείω κατηγορηματικά. Βρωμάει απάτη. Μήπως σου μιλούσε για τα ψηφιακά της ΕΡΤ και δεν κατάλαβες καλά; Αν σου είπε για Νοβα τότε η είναι τελείως άσχετη η προσπάθησε να σε κοροιδέψει. Με απλή λογική να το δεις 200 ευρώ δεν φτάνουν ουτε για 4 μήνες συνδρομή και χωρίς να υπολογίσουμε τον εξοπλισμό.
vintage's_lover Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω λεω να παρω τηλ και αυριο και να την ρωτησω ακομα περισσοτερα.Αλλα ειναι οντως ετσι,μαλλον δεν θα το καταλαβω απο πριν.Ομως το λογικο ρε παιδια δεν ειναι το εξης:Οταν θα μου φερουν να μου εγκαταστησουν πιατο,κεραια κτλ μετα ο τεχνικος δεν θα δοκιμασει κ αν δουλευει? Αν δεν πιανει filmnet κτλ του λεω να το παρει πισω,βεβαια θα μου πεις σιγα μην βρεις το δικιο σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.