kirimis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Οτενετ και MSN... επισης μια απο τα ιδια και απο δω.... επισης και σε σελιδες εξωτερικου... καποιες...
foufoutios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω με conn-x συνδεομαι κανονικα σε messenger και σε οσες σελιδες εχω δοκιμασει... Ισως φταιει η περιοχη
Alda Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ αγία παρασκευή είμαι. οι υπόλοιποι με πρόβλημα;
alipkok Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 εγω που εχω ενα pc με vista δεν συνδεεται και το αλλο με xp συνδεεται κανονικα παντου!!!
alexzzz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Από Καβάλα δεν μπορώ να μπω ούτε στο msn ούτε στο hotmail. Πριν από λίγο από το σπίτι μπορούσα (τώρα είμαι στην δουλειά).
Arioch79 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μάγκες, πρέπει να ναι πρόβλημα OTENET - ConnX. Εγώ κι ένας φίλος μου που έχουμε ConnX δεν μπορούμε να μπούμε. Δυο φίλες μου που έχουν Forthnet μπαίνουν κανονικά. (Εγώ μένω κουκουβάουνες, ο φίλος μου αργολίδα, οι φίλες μου πειραιά και αιγάλεω)
Alda Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 έστειλα μήνυμα στον ΟΤΕ και αν πάρω απάντηση θα το ποστάρω
agent_smith Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 conn-x edo. msn-hotmail-microsoft den anoigoun kai polles selides tou eksoterikou episis dokimasa kai ala im programmata me msn support ala den kanei kanena connect. ala apo oti blepo merikoi me conn-x einai kanonika mesa. opote kapio problima me tis perioxes isos.
Alda Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 το yahoo δουλεύει οκ σε μένα. οι σελίδες εξωτερικού (κάποιες) και το msn δεν δουλεύουν.
v-tidus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Σας το είπα, κατά τις 5-6. Ούτε μέσα στη μ$ να ήμουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.