alipkok Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια χαρα σε ολους , εδω και λιγες μερες εχω προβλημα εισοδου ειτε σε ιστοσελιδες ,είτε σε εφαρμογες που σχετιζονται με microsoft.Ηotmail,msn κτλ δεν ανοιγουν με τιποτα.Το παραδοξο ειναι οτι συνεβη ξαφνικα και επειδη εχω Wlan στο σπιτι με ενα desktop (xp) και ενα laptop(vista) ,το μεν desktop συνδεεται κανονικα ,το δε laptop με τιποτα... Καποια ιδεα; Εχω συνδεση forthnet. Ευχαριστω
ChPaNaG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 μαλλον θα ειναι γενικο το προβλημα τα ιδια εχω και γω απο σημερα το πρωι
Alda Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ίδιο πρόβλημα. άμα κάποιος που δε μπορούσε να συνδεθεί τα καταφέρει ας ενημερώσει μια...
alipkok Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια ,καντε ενα update την ωρα και δειτε αν συνδεεστε... Τουλαχιστον μπορω να μπω στα site, αλλα στο msn oxi. Υπαρχει και η λυση του www.meebo.com
pcfan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 εγω μπορω να μπω σε όλα και έχω και σύνδεση Forthnet .!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.