theoritikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Θέλω να αναβαθμίσω την γραμμή μου που είναι 768 kbps σε 1 Mbit (ΟΤΕnet) λόγω της μείωσης των τιμών. Στο helpdesk μου είπαν πως όταν στείλω την αίτηση και κάνουν την αναβάθμιση, θα υπάρξει διακοπή της σύνδεσης για δύο μέρες. Επειδή αυτό το διάστημα χρειάζομαι την σύνδεση, ποία είναι η πραγματική διάρκεια της αναβάθμισης? Είναι όντως δύο μέρες ή είναι 2 τέρμινα?
kifinas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Συνήθως η διακοπή είναι μερικά λεπτά. Κουλό μου ακούγεται αυτό για δύο μέρες.
alt10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ναι εδω οι εναλκτικοι παρωχοι κανουν το πολυ 10 λεπτα αποκλειεται ο οτε 2μερες τι λες ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 otan eixa grammh ote kai isp tellas h metatroph egine mesa se merika lepta apo 512k se 1mbit (tote...)
theoritikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Οπότε στο helpdesk μου έλεγε μαμακίες η κοπελιά... Θα στείλω την αίτηση τώρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 egw oute kan aithsh den eixa steilei...mesw thlefwnou to eipa kai egine...
xolloth Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 τι αιτηση και πρασινα αλογα. παρτουs τηλεφωνο και τελειωσε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Eγω με conn-x απο 1 Megambit πηγα στα 2 με μισυ ωρα διακοπη. Πολλα σαϊνια εχουν φαινεται στο Helpdesk ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.