kobi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά καλημέρα. Έχω ένα κουλό πρόβλημα κ μάλλον κάποια μαμακία κάνω. Έχω ένα PC με 2 IDE σκληρούς (1 master k 1 slave στο primary IDE) κ 2 DVD συσκευές (1 master DVD k slave DVDRW στο secondary). Πρόσφατα βρήκα έναν σκληρό επιπλέον κ είπα να βγάλω το DVD κ να βάλω τον σκληρό. Αλλά όταν κάνω boot μου βγάζει ATAPI error κ δεν εμφανίζει το DVDRW. Το manual γράφει ότι μπορώ να βάλλω μέχρι 4 IDE σκληρούς. Καμιά ιδέα?:confused::confused::confused: Thanks
accipio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δοκίμασε να βάλεις το dvdrw master και τον σκληρό slave.
koumos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Exeis valei sosta ola ta tzamperakia kai exeis kanei sosta ti sindesi twn kalwdiwn??
kobi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δοκίμασα κ ένα άλλο καινούργιο καλώδιο, έβγαλα το jumper για cable select στον δίσκο....τίποτα. Τον δίσκο τον βλέπει στο bios αλλά όχι το DVDRW. Επίσης ο σκληρός αν κ φορμαρισμένος δεν φαίνεται στα WinXP. Δεν δοκίμασα να βάλω το dvdrw master και τον σκληρό slave, αλλά θα έχει διαφορά?
Akira_mpx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορει να εχει διαφορα!! δοκιμασε να βαλεις και μονο του τον σκληρο στο secondary καναλι ide μηπως και δεις τιποτα δηλ χωρις dvd drive!!! ακομα βαλε first boot device τον δισκο που εχεις το λειτουργικο σου....και second boot device disable.... εγω ειχα κατι παρομοια προβληματακια με σενα στους δισκοθς μου και ετσι μου λυθηκαν!
icem4n Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 υπαρχει αλλος τροπος να συνδεσουμε τριτο ή και τέταρτο σκληρο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.