1234 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδια το προγραμμα ανοιγει με τον live search απο τον explorer η ειναι καποιο προγραμμα οπως ολας τα αλλα που ανοιγει με δικη του εφαρμογη ? αυτη ειναι η δικη μου εικονα!!! Βάλτο σε 2D και όχι σε 3D, εκεί θα δεις έχει δύο επιλογές. Όπου μπορείς να επιλέξεις το bird view (γιατί δεν μπορείς παντού), κάντο και θα δεις διαφορά. Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύουμε τις εικόνες; Ξέρει κανείς;
adi32 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 για στειλε το λινκ του μερους σου να δουμε πως το βλεπουμε
disqualified Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 γιατι δεν μπορω να δω οπως εσεις ???? πρεπει να εισαι σε 2D οχι στο 3D οπως ειπε ο φιλος πανω, πλησιαζε σιγα σιγα και λογικα καποια στιγμη θα σου ενεργοποιηθει το bird view εκτος και αν δεν υπαρχουν διαθεσιμες ληψεις. Οι φωτο ειναι πολυ καλες, ειδικα για μεγαλες πολεις του κοσμου, στα υπολοιπα ειναι ακομα σε αρχικη κατασταση, αφου δεν εχει καν τη γεφυρα ριου αντιριου, ουτε καν ενα πυλωνα.
geioannou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 ναι δουλεψε! επρεπε να το ειχα σε 2δ και οχι σε 3δ. απλα αργει να φορτωσει την εικονα...
Guerriero4 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 τελειο ειναι, γρηγορο και με πολυ καλη ποιοτητα! Λιγο zoom παραπανο να ειχε..
amartolos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 δεν μπορουμε να δουμε ποτε τραβηχτηκε η φωτο???
michael92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Τέλειο, αλλά μου τη σπάει πως φορτώνουν οι εικόνες. Δεν μπόρεσα να βρω το σπίτι μου γιατί δεν έχουν μπει ακόμα οι διευθύνσεις για τον Εύοσμο, αυτό με το IP finder sucks, κανονικά εγώ είμαι Θεσσαλονίκη, αλλά η οτενέτ με δηλώνει για Αθήνα και αυτό με έβγαλε Γερμανία!
amartolos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 τις φωτο πως μπορουμε να τις παρουμε???
disqualified Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 τις φωτο πως μπορουμε να τις παρουμε??? print screen
sotosko Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 τις φωτο πως μπορουμε να τις παρουμε??? Τελειο ειναι !!! Αντε, να βγει και σε προγραμμα Νομιζω ο μονος τροπος ειναι με print screen.
boupa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι στο map view εχει παλιες φωτο (το καραισκακη για παραδειγμα ειναι το παλιο πριν γκρεμιστει για το νεο καραισκακη) ενω στο birds eye view εχει το γηπεδο κανονικα οπως ειναι τωρα. ωραια εφαρμογη πιστευω οταν ολοκληρωθει και λειτουργησει κανονικα θα γ***ει..! τους δρομους (ονοματα) σε Bird eye view δε βρισκω πως τους βλεπεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.