bablyk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Στο 3d πηγα.Στο bird view πως παω? Απο εδώ (πρέπει να είναι διαθέσιμο για την περιοχή που επιθυμείς)
foufoutios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μιλαμε για κανονικο φακελωμα ε Ευτυχως δε λειτουργει καλα το IP address locator
Asaverle Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Η Κρήτη είναι ανύπαρκτη. Υπόσχεται πολλά αλλά θα προτιμήσω το google earth. Αρκετά με τη microsoft. Με κούρασε πολύ με τα live-παπαρίες της.
skiaxtro7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 μαρεσει που σε καποια μερη ειναι κουκιδες..αμερικανικη πρεσβεια κλπ.χαχαα
geioannou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδια ειστε συγουροι οτι ειναι καλητερο απο το google earth? εμενα η αναλυση που μου βγαζει ειναι σχεδον απαραδεκτη.... και συμφωνα με τα οσα διαβασα στα προηγουμενα ποστ περιμενα να δω τιποτα μπουγαδες στο μπαλκονι.... και μιλαω τωρα για Ηλιουπολη Αττικης και οχι για κανα μερος που παει μονο....ο Ηλιος
adi32 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 σε μενα φαινεται τελεια παντως ! αλλα σε πολλα αλλα σημεια εχει αρχαιες φωτο
geioannou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 ελα ρε! αυτη την φοτο που εχεις εσυ ειναι παρα πολυ καλη.σε πια περιοχη ειναι .... φοβαμε μηπως κανω κατι λαθος! η εικονα που εστειλες στις ποσες γιαρδες ειναι?
danaos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Χάλια είναι. Την Κρήτη δεν την ξέρουν*. Το google earth είναι σαφώς καλύτερο. ============= (*) Καλύτερα για μας βέβαια. Φέτος πνιγήκαμε από τους άσχετους "παραθεριστάς".
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Περιμέντε, σε λίγο καιρό θα έχει κι άλλες περιοχές. Πολύ καλύτερο από το google earth!
geioannou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδια το προγραμμα ανοιγει με τον live search απο τον explorer η ειναι καποιο προγραμμα οπως ολας τα αλλα που ανοιγει με δικη του εφαρμογη ? αυτη ειναι η δικη μου εικονα!!!
adi32 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 εγω μπαινω με μοζιλα και κατεβαζει ενα plugin
geioannou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 τουλαχιστον σε οτι εχει σχεση με το προγραμμα επιβεβαιωνουμε οτι ειναι απο browser...
saxon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Βρήκα το καινούργιο μου car (μοντέλο Νοέμβριος 2006) αρα να υποθέσω οτι έχει φετεινές φωτογραφίες; Καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.