1234 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά εγώ το πάω κοντά αλλά η εικόνα δεν μου καθαρίζει όπως στο google earth που βλέπεις τις πολυκατοικίες. Μένει θολό... Κάνω κάτι λάθος;
GIANNISPATRA Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στο εμαιλ που αναφερω οτι εστειλα στους devopers ποιο πανω του ρωτω επεισης και στην λεπτομερη φωτογραφιση της ελλαδας στα υπολυπα διαμερισματα πλην της Ελλαδας και τι είπανε .. ? θα έχουν όλη την ελλάδα σε bird view ? καλά αν γίνει αυτό θα είναι κορυφαίο .. ΑΝΤΕ γεια google earth ! edit : οι βλάκες τη γέφυρα άφτιαχτη την έχουν . ..
thanassissis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 kai se mena tholi einai re seis pedes i eikona...
1234 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 κανε κλικ στο bird view Και που ακριβώς είναι το bird view? Το έχω βάλει σε 3D, αυτό φταίει; EDIT: Αυτό έφταιγε, εντάξει το βρήκα. Μπορούμε, με κάποιον τρόπο, να αποθηκεύσουμε τις εικόνες;
Dunno Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Εντυπωσιακό και πρωτοποριακό το bird view!! Αλλά από ελλάδα πρέπει να έχει μόνο Αθήνα, και δεν έχει bird view σε ακρόπολη έλεος ! ...oύτε στον πύργο του Αιφελ
alexis_gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 re paidia tha mporousate na mou dosete ena site gia auto to birdview?i einai programma!epsaxa sto google kai mou ebgaze alla pragmata,euxaristo
bablyk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δοκιμάστε να δείτε New York σε 3D... Εντυπωσιακό...
activex Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 emena giati mou kani poli ora loading? basika egatestisa to Virtual Earth 3d kai me metaferi ston IE kai grafi loading...einai sosto auto?
bablyk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 emena giati mou kani poli ora loading? basika egatestisa to Virtual Earth 3d kai me metaferi ston IE kai grafi loading...einai sosto auto? δηλ πόση ώρα εννοείς?
activex Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 apo tote pou postara ksana dokimasa..milame gia pano apo misaoro diladi
bablyk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα μου αργεί λίγο στο 3D (πχ αυτή τη στιγμή βλέπω London σε 3D) αλλά δε μιλάω για μισή ώρα... ίσως 2-3 λεπτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.