Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ένα βήμα μπροστά κάνει η Microsoft με την υπηρεσία της Microsoft Virtual Earth όπου παρουσιάζεται ανανεωμένη και με πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια από την αντίστοιχη υπηρεσία της Google.Για παράδειγμα στους χαρτες της αθηνας διακρινωνται τα αυτοκινητα ακομα και οι πεζοί !!!! Δοκιμάστε σε μεγάλες πόλεις, και στην Αθήνα, το bird's eye view στο aerial mode και απολαύστε την τρισδιάστατη απεικόνιση.Ωστοσο δοκιμαστε και την πυξιδα που εχει στο αριστερο μερος και καντε μια πληρη περιστροφη σε ενα κτηριο 360 μοιρες!!! κατα την αποψη μου ειναι μακραν ποιο ποιοτικο απο το google earth εαν θελετε να το δειτε καντε κλικ εδω και θα τα χασετε !!!!
ApSiMan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ναι αλλά τις ονομασίες των δρόμων δεν τις έχει? το bird view είναι ωραίο αφού τα βλέπεις πολύ πιο καθαρά από ότι στο Google Earth αλλά δεν έχει ούτε τα μισά από τα char του google earth (όχι ότι τα χρειαζόμαστε....)
dks_1979 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Φυσικά και τις έχει. Είναι πολύ καλό και με πιο σύγχρονες φωτογραφίες από το Google Earth.
ApSiMan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 αμα τις έχει τότε είναι πολύ καλό.... (αλήθεια πως τις βάζεις, εγώ δεν τις βρήκα :S)
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 αμα τις έχει τότε είναι πολύ καλό.... (αλήθεια πως τις βάζεις, εγώ δεν τις βρήκα :S) για να δεις καιτους δρομους στο bird mode θα διαλεξεις την τριτη επιλογη στο αριστερο μενου δεν ειναι υπεροχη σε ποιοτητα η απεικονιση του?εγω ξετρελαθικα να σας πω την αληθεια!
dks_1979 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Υπέροχη δεν είναι... Το μπαλκόνι μου δεν το βλέπω καθαρά:-P
gv_liou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 an katalava kala den einai programma poy to exeis sto pc opws to google earth etsi?kalo einai an kai to google earth moy fenetai pio eyxristo
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 βρισκεται σε βετα μορφη ακομα,το ολο προγραμμα θα ολοκληρωθει πληρως σε 4 μηνες,εχω εποικινωνισει ηδη με το τμημα των developers του earth για να μου δωσουν πληροφωριες,εαν μου στειλουν καποιες απαντησεις θα ποσταρω το μυνημα τους εδω
NUKE2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Που το βρισκουμε?Δεν μπροω να το κατεβασω!!!! Το βρηκα...
ekeinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 μεχρι το αμαξι μου στην πυλωτη ειδα!καλο.
NUKE2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Βεβαια,για αυτο προσεχε πως βγαινεις εξω.... Καλα, τωρα ειδα οτι θελει bird's eye view και οταν το πατησα ποροθηκα....Τρομερο.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 μεχρι το αμαξι μου στην πυλωτη ειδα!καλο. ναι, και εγω αυτο ειδα και τρελαθικα,διακρινω ανετα το χρωμα ακομα και τι μαρκα μπορει και να ειναι το αυτοκινητο και για οσους ειναι μεσα και το χαζευουν αλλαξε τον δρομεα στην πυξιδα και θα βλεπετε το σπιτι σας απο ολες τι οπτικες γωνιες!!!! αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι τις φωτογραφιες βορα νοτου,ο δορυφορος τις εχει τραβιξει καποια μερα και τις φωτογραφιες ανατολης δυσης εχουν τραβιχτει καποια αλλη ωρα και μερα για παραδειγμα "ειδα" το παρκινγ μιας γνωστης εταιριας εδω κοντα μου ,οι φωτογραφιες ανατολης δυσης ειχαν τραβιχτει το πρωι και το παρκινγ ηταν γεματο και οι φωτογραφιες βορα νοτου ειχαν τραβιχτει καποια αλλη ωρα διοτι το παρκινγ ηταν εντελος αδειο
kifinas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Αφού δεν έχουν περάσει ακόμα την Κρήτη, έχουν κάνει μισή δουλειά
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Αφού δεν έχουν περάσει ακόμα την Κρήτη, έχουν κάνει μισή δουλειά στο εμαιλ που αναφερω οτι εστειλα στους devopers ποιο πανω του ρωτω επεισης και στην λεπτομερη φωτογραφιση της ελλαδας στα υπολυπα διαμερισματα πλην της Ελλαδας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.