Προς το περιεχόμενο

VIVODI CABLETV,ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ,VoIP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διαβάζοντας το συγκεκριμένο θέμα το ευχαριστηθηκα πολύ , γιατι είναι πολύ ενδιαφέρον μιας και δεν υπάρχουν ενεργοποιημένοι του cable tv να μας πουν τη γνώμη τους , να μην πηγαίνει χαμένο και να ανταλλάσονται μπηχτές και σχόλια από τον έναν στον άλλον.

Σε παρακαλω επιμενω αρχισαν και αυξανοντε οι πληροφοριες να το δεις και να απαντησης ειλικρινα,δεν επιτρεπετε, ειμαι περιπου στα ιδια χρονια μεσα σε αυτα,ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ σε μας τους παλιους να μπλοφαρουμε τους αναγνωστες των φορουμ.

Α)Αν είσαι τόσο παλιός όσο λές , γιατί γράφτηκες τόσο πρόσφατα (Εγγραφή: 06-09-2007) στο καλύτερο-πολυπληθέστερο ελληνικό forum (κατά τη γνώμη μου)?

Β)Ποιός νομίζεις οτι είσαι για να καθορίζεις ποιός θα απαντάει στο θέμα και τι θα λέει?Αυτό είναι αρμοδιότητα άλλων και μάλλον όχι δική σου , απλά και μόνο επειδή άνοιξες το θέμα.

Γ)Κανω report το θέμα γιατί όσο μένει ανοικτό ξεφεύγει η κατάσταση...

Δημοσ.
Διαβάζοντας το συγκεκριμένο θέμα το ευχαριστηθηκα πολύ , γιατι είναι πολύ ενδιαφέρον μιας και δεν υπάρχουν ενεργοποιημένοι του cable tv να μας πουν τη γνώμη τους , να μην πηγαίνει χαμένο και να ανταλλάσονται μπηχτές και σχόλια από τον έναν στον άλλον.

Α)Αν είσαι τόσο παλιός όσο λές , γιατί γράφτηκες τόσο πρόσφατα (Εγγραφή: 06-09-2007) στο καλύτερο-πολυπληθέστερο ελληνικό forum (κατά τη γνώμη μου)?

Β)Ποιός νομίζεις οτι είσαι για να καθορίζεις ποιός θα απαντάει στο θέμα και τι θα λέει?Αυτό είναι αρμοδιότητα άλλων και μάλλον όχι δική σου , απλά και μόνο επειδή άνοιξες το θέμα.

Γ)Κανω report το θέμα γιατί όσο μένει ανοικτό ξεφεύγει η κατάσταση...

Αντε παλι πρωι πρωι,εχεις cabletv να μιλησουμε γυρω απο αυτο?

Δημοσ.
Παιδιά ψυχραιμία...

Έχω Vivodi Cable TV, βαράτε με! :-D :-D

Εγω δεν βαραω, ενημερωνω και ενημερωνομαι,τωρα και εκει εχει cabletv? διοτι για Ελλαδα μιλαω εαν εχει καποιος να δουμε πως ειναι οι αποδοσεις του.Και οσοι κατανοουν τι λεει το ποστ ας μπουν και να ενημερωσουν.

Δημοσ.
Sugnwmh alla egw den eida ton ThReSh na se prosbalei me kanenan tropo...

enw esy ton prosebales me to na les oti 8a peseis xamhla ktl...

Oson afora to epipedo ktl...

Egw auto pou blepw einai oti o filos ThReSh milaei fusiologika kai enw esy ton prosbaleis gia to epipedo apantaei me hremo tropo gia na mhn dhmiourghsei 8ema enw esy, milas les kai eisai o Ga***w kai les kai eisai o 8eos!!!eleos dld...oson afora to oti den uparxei agnoia apo merous sou....enta3ei re file..esy ta 3ereis ola!!!Pantws o ka8enas mporei na pei gia ton eauto tou oti ta 3erei ola kai na mhn dexetai thn agnoia...to 8ema einai na to lene alloi gia sena..kai oxi esy gia ton eauto sou...

Kai apo to ufos kai ta legomena sou...epetrepse mou na amfibalw kai gia tis phges alla kai gia thn agnoia...

Auta...

Anyway...

Δικαιωμα σου,εχεις να πεις τιποτε για το cabletv εαν φυσικα εχεις οχι οτι ακουσες.

Δημοσ.
Αντε παλι πρωι πρωι,εχεις cabletv να μιλησουμε γυρω απο αυτο?

Βασικά μου απάντησες αλλά όχι επι της ουσίας - είπες τα δικά σου.Αν δεν γέμιζες και ενα ολόκληρο θέμα με συνεχόμενα posts και χωρίς να λες κάτι ουσιαστικό , θα ήταν καλύτερα για όλους πιστεύω.

Δημοσ.
Βασικά μου απάντησες αλλά όχι επι της ουσίας - είπες τα δικά σου.Αν δεν γέμιζες και ενα ολόκληρο θέμα με συνεχόμενα posts και χωρίς να λες κάτι ουσιαστικό , θα ήταν καλύτερα για όλους πιστεύω.

Μηπως ειναι το αναποδο?

Δημοσ.
Εγω δεν βαραω, ενημερωνω και ενημερωνομαι,τωρα εκει εχει cabletv διοτι για Ελλαδα μιλαω εαν εχει καποιος να δουμε πως ειναι οι αποδοσεις του.Και οσοι κατανοουν τι λεει το ποστ ας μπουν και να ενημερωσουν.

Παρατηρώ ότι είσαι λίγο "τεντωμένος" στην απάντησή σου. Ελπίζω να αναγνώρισες ότι τοποθετήθηκα χιουμοριστικά και με τη λογική αποσυμφόρησης του συγκεκριμένου θέματος (topic). Τέσπα, τι θα ήθελες να μάθεις για το Cable TV;

Δημοσ.
Παρατηρώ ότι είσαι λίγο "τεντωμένος" στην απάντησή σου. Ελπίζω να αναγνώρισες ότι τοποθετήθηκα χιουμοριστικά και με τη λογική αποσυμφόρησης του συγκεκριμένου θέματος (topic). Τέσπα, τι θα ήθελες να μάθεις για το Cable TV;

Φιλε μπορω να ρωτησω εχεις και εσυ cabletv?Eαν εχεις θα ηθελα να μαθω την αποδοση αυτο προσπαθω και δυστυχως μπαινουν οι περισσοτεροι για αλλα να πουν.

Δημοσ.

Ρε Τιτίκο πρέπει να σε γράψουν στα ρεκόρ!!!! 330+ posts σε λιγότερο από ένα μήνα χωρίς τίποτα το ουσιαστικό!!!! Η αερολογία σου πάει σύννεφο. Και μην με ρωτήσεις αν έχω cabletv.... ΔΕΝ ΕΧΩ!!!!

edit. Ξέχασα να πώ ότι είμαι και ένας από τους (πολύ λίγους) 570 χρήστες που διαβάζουν αυτή την στιγμή το adsl.gr. Ενδεικτικά το Ινσόμνια έχει αυτή την στιγμή 542. Δεν θέλω να γίνει αντιπαράθεση ανάμεσα στο Ινσόμνια και το Adsl, καθώς θεωρώ και τα δύο πολύ άξια, τα καλύτερα, αλλά δεν μπορώ να ακούω σαχλαμάρες από κάποιον που βασίζει την γνώμη του στο ''μου είπαν'' και δεν μπήκε στο κόπο να διαπιστώσει μόνος του....

Δημοσ.
.... :S

Παντως προσωπικα γνωριζω ατομο που εκανε αιτηση το μαρτη και ακομη περιμενει.Και δεν ειναι ο μονος.

Ειναι γνωστο οτι λιγοι εχουν μπει,αλλα φιλε θα ηθελα να βρω αυτους, να πουν την γνωμη τους για την αποδοση που εχουν σε αυτο το προγραμμα.

Δημοσ.
Ρε Τιτίκο πρέπει να σε γράψουν στα ρεκόρ!!!! 330+ posts σε λιγότερο από ένα μήνα χωρίς τίποτα το ουσιαστικό!!!! Η αερολογία σου πάει σύννεφο. Και μην με ρωτήσεις αν έχω cabletv.... ΔΕΝ ΕΧΩ!!!!

edit. Ξέχασα να πώ ότι είμαι και ένας από τους (πολύ λίγους) 570 χρήστες που διαβάζουν αυτή την στιγμή το adsl.gr. Δεν θέλω να γίνει αντιπαράθεση ανάμεσα στο Ινσόμνια και το Adsl, καθώς θεωρώ και τα δύο πολύ άξια, αλλά δεν μπορώ να ακούω σαχλαμάρες από κάποιον που βασίζει την γνώμη του στο ''μου είπαν'' και δεν μπήκε στο κόπο να διαπιστώσει μόνος του....

Το καταλαβα πηρατε ενημερωση, για αυτο ειναι αποτυχημενο το ποστ το κατευθυνατε σε λαθος δρομο,μηπως το συνιθιζετε εκει μεσα, διοτι εδω ειναι πολυ διαφορετικο το φορουμ.

Δημοσ.
Το καταλαβα πηρατε ενημερωση, για αυτο ειναι αποτυχημενο το ποστ το κατευθυνατε σε λαθος δρομο,μηπως το συνιθιζετε εκει μεσα, διοτι εδω ειναι πολυ διαφορετικο το φορουμ.

Πήραμε ενημέρωση από που;;;; Το συνηθίζετε εκεί μέσα;;;; Καλά εσύ ζείς στον κόσμο σου και συνεχίζεις με την αερολογία. Εγώ διαβάζω καιρό τώρα και τα δύο φόρα επειδή άλλα θέματα εμβαθύνονται εκεί, άλλα εδώ, και έτσι αποκτώ μία πολύ πιο ολοκληρωμένη άποψη. Μέχρι που σήμερα, εντελώς τυχαία, διάβασα τις απόψεις σου και ξενέρωσα!!!! Έχεις μπει στον κόπο να πληκτρογήσεις την διεύθυνση του Adsl.gr στον btrowser σου για να αποκτήσεις και μία προσωπική άποψη;;;; Μην το κάνεις!!! Ιστοσελίδα του Σατανά!!!! 666!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...