1980 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ...που το μαστιγώνει το δελφίνι... (μην ξεχνιόμαστε) :-P το τραβαει ο οργανισμος σου το μαστιγιακι εσενα. δεν ποναει πολυ μην φοβασαι. αναλογα πως το χειριζεσε.
1980 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 no comment... ναι τωρα παρεξηγηθηκε το χαπι ξερεις....
gtsamour Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 μπραβο ρε σεις...η κοπελα εχει ενα προβ, παει να διαλυθει το σπιτι της κι εσυ το κάνατε τσόντα παλι μπραβο... δειχνουμε το επιπεδο μας παλι.. σιχτιρια! Συγγνώμη ρε Harkon αλλά.... μένουν μαζί με τη μάνα της, κάθεται όλη μέρα σπίτι και το ξύνει ενώ ο άλλος ξεσκίζεται, και δεν τίθεται και θέμα ούτε να μείνουν μόνοι τους και να αφήσουν τη μαμα. Ε τι να κάνει ο άνθρωπος.... εμείς φταίμε που της τα λέμε?
χάπι Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 το τραβαει ο οργανισμος σου το μαστιγιακι εσενα. δεν ποναει πολυ μην φοβασαι. αναλογα πως το χειριζεσε. φοβούνται ωρέ τα παλληκάρια ? :-P εγώ δεν καλώ σπίτι μου τύπους/ τύπισσες να με μαστιγώνουν και να τους/ τις πληρώνω κιόλας ! :twisted: Αλλουνού ο οργανισμός τα ... "τραβάει" ! ;-)
jtsc21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ναι τωρα παρεξηγηθηκε το χαπι ξερεις.... ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.AYTO PAEI SE AYTON POY MAW EIPE AI SIXTIRI!!!!
1980 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Συγγνώμη ρε Harkon αλλά....μένουν μαζί με τη μάνα της, κάθεται όλη μέρα σπίτι και το ξύνει ενώ ο άλλος ξεσκίζεται, και δεν τίθεται και θέμα ούτε να μείνουν μόνοι τους και να αφήσουν τη μαμα. Ε τι να κάνει ο άνθρωπος.... εμείς φταίμε που της τα λέμε? ποιο ξυνει ???? δεν το πιανω.
Harkon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 και πρεπει να εχει τετοια συμπεριφορα; δεν θα πρεπε να το συζητήσουν; οποτε εχουμε ενα προβ δηλαδη στη σχεση, ξενοπηδαμε;;; για να μη σχολιασω το τι της λετε... το ξεφτυλισαμε πλεον γαμω την ελευθερία λόγου γαμω!
1980 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 φοβούνται ωρέ τα παλληκάρια ? :-P εγώ δεν καλώ σπίτι μου τύπους/ τύπισσες να με μαστιγώνουν και να τους/ τις πληρώνω κιόλας ! :twisted: Αλλουνού ο οργανισμός τα ... "τραβάει" ! ;-) φιλες ειπα οχι μισθοδοτουμενες .... διεστραμενη.... απλα τις εχω δει τι κανουν.
χάπι Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ποιο ξυνει ???? δεν το πιανω. το μαστίγιο βέβαια ! Ενίοτε το κουρεύει κιόλας ... (από τη σωστή πλευρά) ! Εεεεεελα που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις !
Harkon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.AYTO PAEI SE AYTON POY MAW EIPE AI SIXTIRI!!!! ναι παιζει κανα προβλημα;
χάπι Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 φιλες ειπα οχι μισθοδοτουμενες .... διεστραμενη.... απλα τις εχω δει τι κανουν. ε τι λεφτά να σου πάρουν καημένο αν απλά παίρνεις μάτι ? :-P
jtsc21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ναι παιζει κανα προβλημα; οχι αλλα ολοι εδω το εχουν παρει στην πλακα και μονο εσυ το εχεις παρει στα σοβαρα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.