Harkon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 υποννοείς κάτι γι αυτό το υπέροχο αίδεσμα;;;;
pappous_soulis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ίσως μπούχτισε ο Νόντας με το σπιτικό φαγητό και στεναχωριέται που δεν έχει μια πίτα γύρο. :???:
gtsamour Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 O Νόντας μάλλον γνώρισε τον Τρύφωνα στη δουλειά και κάνουν βραδυνά "meeting" πάνω στις σκαλωσιές...
punky Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ λέω Μαρία να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη για το αν είσαι αρκούντως παιχνιδιάρα. Στείλε μου μια φωτό σου.
antreaslam Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ λέω Μαρία να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη για το αν είσαι αρκούντως παιχνιδιάρα.Στείλε μου μια φωτό σου. εδώ δεν τη θέλει ο νώντας, θα την θέλει ο "είμαι θεός του σεξ,γυναίκες υποκλιθείτε" και όχι μόνο, πάνκυς??? ΥΓ: εδώ έχει φτιάξει κατά πάσα πιθανότητα 17 διαφορετικούς λογ/σμους, θα κολώσει να σου στείλει φωτό αλληνής? ΥΓ2:μαρία, η λύση είναι μία! κυκλοφορούν στο φόρουμ κάτι "τέρατα", μπορείς να τα φτιάξεις με κάποιον εξ αυτών (αρκεί να μην είσαι χοντρή)!!!! Αλλιώς, να τα φτιάξεις με τον ομνι, που οι γνώσεις του περί σεξ και γεννετικής κλπ κλπ, είναι τόσες όσες οι δικές μου περί αστροφυσικής και βιοχημείας.... Οπότε θα σε δει ως δασκάλα του!!
xpapias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 O Νόντας μάλλον γνώρισε τον Τρύφωνα στη δουλειά και κάνουν βραδυνά "meeting" πάνω στις σκαλωσιές... Την κουνάει τη σκαλωσιά ο Νώντας ; :-?
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ίσως να σπατουλάρει και το σοβατεπί ...
1980 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 το μαστιγώνει το δελφίνι ? (LOL) χαχαχαχαχαχαχχαχαχα. την απλωνει την μπεσαμελ????
1980 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 τωρα που ειπατε για μητινγκ θυμηθηκα ενα γνωστο μου που ηταν καλος στο αλμα εις μυτος. ο νοων νοειτο.
louthiros20 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 μηπως κανει τετοια meeting? αν το τραβαω πολυ ας διαγραφτει...
jtsc21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδια δεν της προτεινατε το πιο απλο:ας παει και εκεινη στο...meeting!!!!
χάπι Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 οργανώνετε συνάντηση κι εμένα δε μου λέτε ? :-P
jtsc21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 και κατι ακομη:ο αθλητισμος ενωνει τους ανθρωπους.Τους φερνει πιο κοντα.Γιατι λοιπον να μην προπονηθουν στο βολει δωματεου????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.