1980 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 το μαστίγιο βέβαια ! Ενίοτε το κουρεύει κιόλας ... (από τη σωστή πλευρά) ! Εεεεεελα που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ! πω πω θες εντατικα....
1980 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ε τι λεφτά να σου πάρουν καημένο αν απλά παίρνεις μάτι ? :-P καλα εχε χαρη.... φιλες μου ειναι ρε βλαμενο.
Harkon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 οχι αλλα ολοι εδω το εχουν παρει στην πλακα και μονο εσυ το εχεις παρει στα σοβαρα!!! αν εσυ ειχες ενα προβλημα θα θελες να σε παρουν κι εσενα στην πλακα; κι εστω να μιλάνε κατα τέτοιο τρόπο;
1980 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 αν εσυ ειχες ενα προβλημα θα θελες να σε παρουν κι εσενα στην πλακα;κι εστω να μιλάνε κατα τέτοιο τρόπο; αν ειχες εσυ ενα τετοιο προβλημα χαρκον θα εμπαινες εδω μεσα να το γραψεις?
jtsc21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 αν εσυ ειχες ενα προβλημα θα θελες να σε παρουν κι εσενα στην πλακα;κι εστω να μιλάνε κατα τέτοιο τρόπο; εγω οταν εχω ενα προβλημα το συζηταω το επομενο δευτερολεπτο με την κοπελα μου και δεν βγαζω δημοσια ανακοινωση
χάπι Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 καλα εχε χαρη.... φιλες μου ειναι ρε βλαμενο. LOOOOOOL τι "έχε χάρη" ? Και καλά "έχε χάρη που θες υπερεντατικά" κι έτσ' ? Να θιχτώ ? :-P:mrgreen: παιδιά ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ! Οι περισσότεροι απο μας είπαν και μια σοβαρή άποψη, ΠΡΙΝ αρχίσουμε τις καφρίλες !
1980 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 LOOOOOOL τι "έχε χάρη" ? Και καλά "έχε χάρη που θες υπερεντατικά" κι έτσ' ? Να θιχτώ ? :-P:mrgreen: ξερω εγω τι λεω.... θα στα μεταφερει η φιλη σου αν ξεπερασει τον φοβο της.
punky Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 αν εσυ ειχες ενα προβλημα θα θελες να σε παρουν κι εσενα στην πλακα;κι εστω να μιλάνε κατα τέτοιο τρόπο; ρε Harkon ειλικρινά εκτιμώ την ευαισθησία σου, αλλά δεν σου κάνει καραμπάμ ότι είναι αστείο; Μαρία, μήπως σας πάντρεψε άθεος κουμπάρος και για αυτό ψωλάρει ο γάμος σας; Είναι σημαντικό αυτό να ξέρεις. Κάνε μια βόλτα στο άλλο thread και θα δεις.
1980 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 παιδιά ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ! Οι περισσότεροι απο μας είπαν και μια σοβαρή άποψη, ΠΡΙΝ αρχίσουμε τις καφρίλες ! μην με προσβαλεις εγω αρχισα τις καφριλες κατευθειαν.
Rose_mary Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Harkon σε ευχαριστω για την υποστηριξη το προβλημα ειναι οντως σοβαρο κ τα σχολια για τη μαμα μου τα βρισκω ασταθοι.αλλωστε ο νοντας τη μαμα την αγαπαει παρα πολυ,ποτε δεν εχει πει κακη κουβεντα για εκεινη.η μαμα για να καταλαβετε ειναι μοντερνα γυναικα,δεν ειναι καμια γρια που γκρινιαζει ολη μερα.βασικα ειναι φιλη μας.για να καταλαβετε βγαινουν και μαζι.πιστευω οτι περισσοτερο βοηθαει τη σχεση μας παρα τη χαλαει.
gtsamour Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μωρε κάποιος άλλος ψωλάρει και όχι πάνω στη Μαίρη μας...
χάπι Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ξερω εγω τι λεω.... θα στα μεταφερει η φιλη σου αν ξεπερασει τον φοβο της. φόβισες τη φίλη μου ?:evil:
1980 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Harkon σε ευχαριστω για την υποστηριξη το προβλημα ειναι οντως σοβαρο κ τα σχολια για τη μαμα μου τα βρισκω ασταθοι.αλλωστε ο νοντας τη μαμα την αγαπαει παρα πολυ,ποτε δεν εχει πει κακη κουβεντα για εκεινη.η μαμα για να καταλαβετε ειναι μοντερνα γυναικα,δεν ειναι καμια γρια που γκρινιαζει ολη μερα.βασικα ειναι φιλη μας.για να καταλαβετε βγαινουν και μαζι.πιστευω οτι περισσοτερο βοηθαει τη σχεση μας παρα τη χαλαει. νατααααααααααααα!!!! καποιος ελεγε πως θα χωσουμε την μαμα στο κολπο πριν. μα ειναι ηδη!!!!
1980 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 φόβισες τη φίλη μου ?:evil: οχι ρε πλακα κανω. ρωτα την να σου πει.
Harkon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 αν ειχες εσυ ενα τετοιο προβλημα χαρκον θα εμπαινες εδω μεσα να το γραψεις? εγω οχι, αλλα οσοι το κανουν το κανουν για πλακα;;; δε μπορει να το λεει στα αληθεια; @jtsc21: ο καθενας αντιδρα διαφορετικώς σε παρόμοιες καταστάσεις @punky: αφου την εκτιμας ειλικρινα, πάσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.