patrickdrd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους! Ποια wireless pcmcia καρτούλα προτείνετε; με ενδιαφέρει το wpa για το securityκ καλό σήμα... Ευχαριστώ προκαταβολικά!
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ego tha eperna mia linksys i kamia cisco an ixa ta lefta.
kage Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 αν παρεις κ οτι ειναι κ το ρουτερ ακομη καλυτερα
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 an exeis tora kana sagem .... xaxa.sxedon pantos oles pezoun me ola.isos provlima se kana klidoma alla bazeis kai allo.
patrickdrd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 πλάκα πλάκα sagem wireless router είναι αυτό που έχω ήδη, το πήρα από την οτενετ, αλλά παίζει να το χρησιμοποιήσω κ στην νέα μου σύνδεση, μιας κ το χω ρυθμίσει (φέρει στα μέτρα μου, wpa κλπ...) linksys ε; βασικά έλεγα για netgear, τι λέτε;
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 pantos oti allo thes ektos apo sagem....kai den einai kopos na to fereis kaito linksys sta metra sou.einai 2 lepta duleia metrimenA
patrickdrd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 τελικά προσανατολίζομαι σε αυτές: (μετά από προτάσεις σε άλλο forum) MSI PC54G3 II WIRELESS PCI CARD κ NETGEAR WPN511 RANGEMAX WIRELESS PC CARD έλα μωρέ κ το sagem μια χαρά είναι...
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 an ka itha protimousa tis linkss pou exei poli megaliteri kerrea gia pci
patrickdrd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 α, ναι; ποια λες δηλαδή; μπορείς να δώσεις link;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.