palamosteliaro Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Έπεσαν στα χέρια μου αυτά τα 3 screenshots (δεν ειναι απο τον δικό μου υπολογιστή) http://www.box.net/shared/zr4crj0m8n Οπου φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι χρήστες (φοιτητές) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ανεβάζει μέσω torrent παράνομα ταινίες. Στην πρώτη ανεβάζει το "Δρόμος" με την Δήμητρα Ματσούκα (Τα καμάρια μου...) Στην δεύτερη ανεβάζει μια ταινία πορνό (Άχ τα καμάρια μου) και στην τρίτη ανεβάζει ταινία με τον Goofy (δεν την παλεύουν τα καμάρια μου) Ποικίλης ύλης το περιεχόμενο των δίσκων του πολυτεχνείου το οποίο ανεβαίνει (και με υψηλές ταχύτητες). Διαβάστε στους peers τις ip adresses. Όσες λήγουν σε ntua.gr είναι προφανώς του Πολυτεχνίου. Με αυτό το ποστ λοιπόν θέλω να γνωστοποιήσω και να καταδικάσω το γεγονός ελπίζοντας ότι κάτι θα γίνει.
carlmikaze Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 μου την σπάει να θέλω να κάνω ένα ποστ μόνο με ένα "LOL" μέσα και να είναι λέει λίγοι οι χαρακτήρες.
omnislash Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ δεν κατάλαβα που είναι το κακό στο να ανεβάζει κάποιος αρχείο .torrent
andreapaog328 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 αφού ανέβασε το grand turismo...συγχωρείται.
spirosta Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Αντιλαμβάνεσαι φίλε μου ότι αυτοί είναι κυρίως φοιτητές που μένουν στις εστίες όπου έχουν δωρεαν internet με 10Μb δίκτυο?? up/down όχι βλακείες.. Οι υπολογιστές που είναι μέσα στο ίδρυμα σπανίως κάνουν τέτοια δουλεια και κυρίως από pclab που πάμε οι φοιτητές με τους δίσκους μας... Επίσης θεωρώ τον τίτλο για το μετσόβιο προσβλητικό και τελείως λάθος. Πρέπει να ξέρουμε πριν μιλήσουμε και σχολιάσουμε κάτι με αυτόν τον τρόπο. (ναι προσβλήθηκα... θέλει κανείς τίποτε???? λολ...)
spirosta Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Επίσης στη διευθυνση του ενός screen shoot φαίνεται ξεκάθαρα το dorms.ntua.gr
SGP Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 όχι ρε! απίστευτο, φοιτητές πράγμα να κάνουν κάτι τέτοιο! τςτςτς
bobosss Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Καλα τι να πεί και το ntua.Εμας τα καμάρια μας ανεβάζουν απο το noc. o πρώτος seeder στο goofy είναι απο το noc(Network Operations Center) του uop.
pappous_soulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=KBr5QP_B37c
horsepower Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 ποιος να το πίστευε...είμαι συγκλονισμένος..
drdoomgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν καταλαβαίνω ακριβώς που είναι το πρόβλημά σου. Διαμαρτύρεσαι διότι υπάρχει διακίνηση "παράνομων" δεδομένων μέσω ενός κρατικού πανεπιστημίου("φορέα") , ή γιατί θεωρείς ότι κατασπαταλάται μέρος της ικανότητας διαμεταγωγής του δικτύου του Ε.Μ.Π., η οποία προοριζόταν αρχικά για να καλύπτει εκπαιδευτικές και ερευνητικές ανάγκες; Η μήπως για κάποιον άλλο λόγο που δε μου έρχεται στο μυαλό; Όσο αφορά το πρώτο, θα συμφωνούσα εν μέρει, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι δυνατή η ανταλλαγή κάθε είδους μη "παράνομης" πληροφορίας. Για το δεύτερο, να είσαι σίγουρος οτι φτάνει για όλους . Επιπλέον δεν πιστεύω οτι παρεμποδίζεται ούτε η εκπαιδευτική ούτε η ερευνητική διαδικασία. _-Cheers-_
Toufas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 κριμα που δεν εχω κρατησει κανα screenshot απο το seedbox mou που εκανα Upload με 10mb/s.. απο 1/9 : Total Inwards Outwards 540 GB 52 GB 488 GB
Filos19 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Έπεσαν στα χέρια μου αυτά τα 3 screenshots (δεν ειναι απο τον δικό μου υπολογιστή) http://www.box.net/shared/zr4crj0m8n Οπου φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι χρήστες (φοιτητές) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ανεβάζει μέσω torrent παράνομα ταινίες. Στην πρώτη ανεβάζει το "Δρόμος" με την Δήμητρα Ματσούκα (Τα καμάρια μου...) Στην δεύτερη ανεβάζει μια ταινία πορνό (Άχ τα καμάρια μου) και στην τρίτη ανεβάζει ταινία με τον Goofy (δεν την παλεύουν τα καμάρια μου) Ποικίλης ύλης το περιεχόμενο των δίσκων του πολυτεχνείου το οποίο ανεβαίνει (και με υψηλές ταχύτητες). Διαβάστε στους peers τις ip adresses. Όσες λήγουν σε ntua.gr είναι προφανώς του Πολυτεχνίου. Με αυτό το ποστ λοιπόν θέλω να γνωστοποιήσω και να καταδικάσω το γεγονός ελπίζοντας ότι κάτι θα γίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το πρόβλημα σου εσένα τώρα.Όταν σου δείνει κάποιος ιντερνετ έχεις δικαίωμα να το κάνεις ότι θες.Ας βάζαν block από το πανεπιστήμιο αν δεν ήθελαν να συμβεί αυτό.
george_o/c Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά, @topic_starter είμαστε σοβαροί τώρα ? Και εσύ προς τί "κόπτεσαι" ? Και μάλιστα προσβάλλεις το Μετσόβιο Πολυτεχνείο, λέγοντας αρλούμπες για φοιτητές που κατεβάζουν torrents ? Ε καί ? Τί έγινε ? Μήπως να καλέσουμε το FBI ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.