chek2fire Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Αiglx υποστιρίζουν?Μολίς βγήκαν και επίσημα δείτε εδώ https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/linux/linux_8.41.7.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Κατέβασα τον driver αλλά πώς ακριβώς θα το εγκαταστησω? Είμαι τελείως noob και δεν έχω ξανασχοληθεί με αρχείο .run Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 για εγκατάσταση ακολούθησε το guide εδώ http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Feisty_Installation_Guide αλλά είναι για τους προηγούμενους.Θα πρέπει να αλάζεις τους αριθμούς τους driver για να εγκαταστήσεις αυτύς εδω.Φυσικά θα κάνεις την manual μέθοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
windward Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Θα υπάρξει στην επόμενη unified έκδοση υποστήριξη για Χ1100 (Χ200) και γενικά κάτι περα από σειρά 2000? Οι τωρινοί παίζει να δουλεψουν ή να μην προσπαθήσω κάν? Γιατί το xgl session μου τρώει το direct rendering.. ξέρει κάποιος κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 η επόμενη έκδοση των driver θα εχει υποστίριξη σε όλες τις ati κάρτες μέχρι και τις πιο πρόσφατες και θα υπάρχει υποστίριξη και σε aiglx.Περιμένετε εγκατάσταση αυτών μόλις κυκλοφορήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν κατάφερα να τους βάλω αλλά παίζει να μην κατάλαβα και κάτι Έχω την Χ1900ΧΤΧ. Χρειάζεται να περιμένω τους νέους? Κι αν ναι για πότε τους περιμένουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Εκανές τα βήματα εγκατάστασης όπως είναι στον guide?Hδη από τι βλέπω έχει ανανεωθεί με τους νέους driver για ξανακάνε ότι λέει ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 aftoi oi polipo8itoi drivers exoune kikloforisei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Ακόμα όχι αλλά σε 1-2 βδομάδες το πολύ θα έχουν βγεί.Φαντάζομε με τόση αναμονή που υπάρχουν γιαυτούς τους driver θα γονατίσουν οι server μόλις βγούνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 opoios prolavi prin tus kapsoume Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.