Nomikaria Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Κι εγω ειδα το Zen πριν λιγο στο Πλαισιο...Μου αρεσε παρα πολυ σε σχεση και με το νεο Sony και το νεο Nano...Πολυ μικρο,παναλαφρο,πολυ καθαρη και μεγαλη οθονη(οι φωτο φαινονταν τελεια),βεβαια για τον ηχο δεν μπορω να εχω αποψη!!Παντως σιγουρα θα το προτιμουσα απο τα αλλα 2 παρ'οτι τωρα εχω i-pod nano..
Missionary Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 παλικάρια αυτό τί λέει?http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.661136 Είναι το CREATIVE ZEN V PLUS 2GB BLACK radio, line in, voice rec, ktl Εγώ είχα το Creative Zen V 2GB Black, που είναι ακριβώς το ίδιο με το Plus και υποστηρίζει video και radio. Video σε τόσο μικρή οθόνη δεν θα ευχαριστηθείς. Είναι πολύ μικρό και εύχρηστο αλλά σε ποιότητα ήχου (έχοντας συνηθίσει στο Creative Zen Vision: M) δεν με ικανοποίησε. Ανάλογα τι ψάχνεις και τι ακουστικά θα του βάλεις Όσον αφορά για τα ακουστικά εγώ λέω να χτυπήσω κάποια στιγμή τα Creative ESP-630
gv_liou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 οθονη πολυ καλη(οχι βεβαια σαν του apple) τι ενοεις?του ipod ειναι πιο καθαρη?πιο φωτεινη?το ipod εχει και αυτο 16 εκ χρωματα? θα το παρω και εγω συντομα και λεω για το 16gb.το μονο που με κραταει ειναι το θεμα της international εγγυησης.το ipod απο την αλλη δεν εχει ραδιοφωνο.
bujinkan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 τι ενοεις?του ipod ειναι πιο καθαρη?πιο φωτεινη?το ipod εχει και αυτο 16 εκ χρωματα? θα το παρω και εγω συντομα και λεω για το 16gb.το μονο που με κραταει ειναι το θεμα της international εγγυησης.το ipod απο την αλλη δεν εχει ραδιοφωνο. ειναι ποιο καθαρη και ποιο φωτεινη λογω αλλης τεχνολογιας(led) οχι πως του ζεν δεν ειναι πολυ καλη,αλλα αν τα βαλεις διπλα διπλα,ποιο καλα απεικονιζεται μια φωτο στι ipod απο οτι στο ΖΕΝ Αλλα επειδη εγω αγοραζω mp3 για μουσικη και οχι για φωτο και βιντεο,και επειδη στο θεμα ηχος το ΖΕΝ ειναι πολυ μπροστα,πηρα το ΖΕΝ Αν το συνδυασεις και με ενα καλο ζευγαρι ακουστικα τοτε θα καταλαβεις τι σημαινει ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ.Εγω εχω περασει μια οπερα στο ΖΕΝ και εχω παθει πλακα Ελπιζω να βοηθησα καπως
gv_liou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 ειναι ποιο καθαρη και ποιο φωτεινη λογω αλλης τεχνολογιας(led)οχι πως του ζεν δεν ειναι πολυ καλη,αλλα αν τα βαλεις διπλα διπλα,ποιο καλα απεικονιζεται μια φωτο στι ipod απο οτι στο ΖΕΝ Αλλα επειδη εγω αγοραζω mp3 για μουσικη και οχι για φωτο και βιντεο,και επειδη στο θεμα ηχος το ΖΕΝ ειναι πολυ μπροστα,πηρα το ΖΕΝ Αν το συνδυασεις και με ενα καλο ζευγαρι ακουστικα τοτε θα καταλαβεις τι σημαινει ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ.Εγω εχω περασει μια οπερα στο ΖΕΝ και εχω παθει πλακα Ελπιζω να βοηθησα καπως τελικα μαλλον θα ρισκαρω το θεμα εγγυησης και θα χτυπησω ενα αφου ειναι τοσο καλο στον ηχο οπως λες.ετσι και αλιως το ipod δεν εχει ραδιοφωνο και πληρωνεις και το ονομα. thanks a lot:-)
bujinkan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 τελικα μαλλον θα ρισκαρω το θεμα εγγυησης και θα χτυπησω ενα αφου ειναι τοσο καλο στον ηχο οπως λες.ετσι και αλιως το ipod δεν εχει ραδιοφωνο και πληρωνεις και το ονομα. thanks a lot:-) Mολις με το καλο το παρεις κατεβασε απο το σαιτ της creative το καινουργιο firmware Ενωνεις το zen στο pc και μολις το δει απλα double click στο file που κατεβασες πλεον τα firmware περνιονται στο ΖΕΝ σαν updates και οχι ολοκληρη διαδικασια με resets οπως παλια παρε το url για να σε διευκολυνω κιολας http://us.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP®ion=1&Product_Name=ZEN+4GB%2F8GB%2F16GB&Product_ID=17108&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=4&x=34&y=17
gv_liou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Mολις με το καλο το παρεις κατεβασε απο το σαιτ της creative το καινουργιο firmwareΕνωνεις το zen στο pc και μολις το δει απλα double click στο file που κατεβασες πλεον τα firmware περνιονται στο ΖΕΝ σαν updates και οχι ολοκληρη διαδικασια με resets οπως παλια παρε το url για να σε διευκολυνω κιολας http://us.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP®ion=1&Product_Name=ZEN+4GB%2F8GB%2F16GB&Product_ID=17108&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=4&x=34&y=17 το αμερικανικο firmware να βαλω? οχι το ευρωπαικο? ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα γιατι θα το παρω απο σιγκαπουρη. το εβαλες χωρις προβλημα εσυ? νομιζω αυτο διορθωνει και το speed limit σωστα?
bujinkan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 το αμερικανικο firmware να βαλω? οχι το ευρωπαικο? ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα γιατι θα το παρω απο σιγκαπουρη. το εβαλες χωρις προβλημα εσυ? νομιζω αυτο διορθωνει και το speed limit σωστα? Aστα πονεμενη ιστορια Εβαλα το αμερικανικο firmware για να γλιτωσω απο το volume limit αλλα τζιφος Μολις δεις στο ΖΕΝ τις πληροφοριες το αναγνωριζει σαν ευρωπαικο,δηλαδη χχχχ e Κατα τα αλλα λειτουργει κανονικοτατα το speed limit τι ειναι?
gv_liou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 το speed limit τι ειναι? αστο λαθος δικο μου. volume limit εννουσα
ALXIOA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 kati allo den exei na prosuesei kaneis sas??
bujinkan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 kati allo den exei na prosuesei kaneis sas?? σαν τι δηλαδη?
Missionary Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 BTW ξέρουμε πότε βγαίνει στην αγορά το 16GB?
ALXIOA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 tipota skins an mporoyme na baloyme...poy mporoyme na ta broyme...themata kai tetoia...episis ti format paizei video....xerei kaneis...exw to parigkeila kai to perimenv apo bdomada...einai eykolo na to gemisw tragoydia-photo-videos???
Voodooman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Όσο δεν διορθώνουν το θέμα με την memory card, τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες να το πάρω. Έβγαλαν και νέο firmware, αλλά πάλι δεν μπορείς να δεις το τί περιέχει η κάρτα, εκτός και αν πας στο δικό της μενού. Είναι εκπληκτικό μηχάνημα, αλλά το ότι δεν διορθώνουν κάτι που το έχουν ζητήσει όλοι και που (πιστεύω ότι) είναι κάτι απλό, επιβεβαιώνει το πόσο αναίσθητη είναι η creative.
ALXIOA Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 πιστευω πωσ δεν θα το αφησουν ετσι...θα το κανουν και μαλιστα πολυ γρηγορα...ετσι πιστευω..παντωσ το περιμενω με μεγαλη αγωνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.