Freakster Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 gia ayto ti lete?http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=252_190&products_id=4408 mono poy de leei posa xrwmata ypostirizei.pws tha mathoume re paidia? Τι σχεση εχει το sansa στο θέμα του creative zen?
gv_liou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 γιατι το sony NWZ-S616FB (4GB) στη περασμενη σελιδα τι δουλεια ειχε? μη βαρας ρε freαkster απλα το sansa,to ipod,to zen kai to sony ειναι (για εμενα) οι κατα καποιο τροπο ανταγωνιστες σε αυτη τη κατηγoρια mp3. δεν ειναι και τοσο κακο να συγκρινουμε και το sansa με τo zen. φιλικα
Freakster Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δε βαραω ρε συ και το sony post δεν το προσεξα. Απλα μπηκα μετα απο καιρο και βλεπω ποσα χρωματα εχει το sansa και μου φανηκε παραταιρο. Οποτε μη βαρας ουτε συ! Λοιπον, παιζει να το παρω την επομενη εβδομαδα, αλλα περιμενω ακομα user γνώμες που να λενε κατι για την ποιοτητα της οθονης και των κουμπιων!
gv_liou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δε βαραω ρε συ και το sony post δεν το προσεξα. Απλα μπηκα μετα απο καιρο και βλεπω ποσα χρωματα εχει το sansa και μου φανηκε παραταιρο. Οποτε μη βαρας ουτε συ! Λοιπον, παιζει να το παρω την επομενη εβδομαδα, αλλα περιμενω ακομα user γνώμες που να λενε κατι για την ποιοτητα της οθονης και των κουμπιων! το πηρε ο ξαδερφος μου και με εντυπωσιασε. το μονο που με χαλασε οπως λεω στη προηγουμενη σελιδα ηταν το λαθος με την sd.πιστευω να το διορθωσουν ομως. εχω σκοπο να το παρω και εγω μεχρι το τελος του μηνα. απλα μολισ ειδα οτι με τη τιμη του zen 4g μπορεις να παρεις το sansa με 8g ψιλοκολλησα. βεβαια δεν εχω εμπειρια με sansa και για αυτο ρωτησα εδω.το sansa εχει παντως παραπλησια χαρακτιριστικα.
parsifal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 εχω σκοπο να το παρω και εγω μεχρι το τελος του μηνα. απλα μολισ ειδα οτι με τη τιμη του zen 4g μπορεις να παρεις το sansa με 8g ψιλοκολλησα. Yep, τα ίδια κι από δω. Και δεν είναι μόνο τα 4 περισσότερα GB. Έχει επίσης 0.4" μεγαλύτερη οθόνη και απ' ότι φαίνεται, μεγαλύτερη αυτονομία...
gerr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Οθόνη έχει μικρότερη κατά 0.1". Για τα χρώματα δεν γράφει ούτε στο site της sandisk αλλά αμφιβάλω ότι δεν θα είναι 16m. Η αναγραφόμενη αυτονομία είναι όντως 10 ώρες μεγαλύτερη από αυτή του zen αλλά δεν ξέρω αν θα είναι η πραγματική του αυτονομία. Στο creative είναι όντως 25h;
parsifal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Οθόνη έχει μικρότερη κατά 0.1". Δε μιλάμε για το Creative Zen με την οθόνη των 2" και το Sansa View με την οθόνη των 2.4"... ; Για την αυτονομία, φυσικά και δεν ισχύουν σε normal συνθήκες χρήσεις τα αναγραφόμενα των κατασκευαστών, αλλά είναι πάντα και μία ένδειξη του τί να περιμένεις.
gerr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Zen Για την αυτονομία με βρίσκεις σύμφωνο απλά ρώτησα μήπως κάποιος από αυτούς που του έχουν αγοράσει ξέρουν την αυτονομία σε "πραγματικές" συνθήκες. Επειδή θα πάρω σύντομα mp3 player "ψήνωμαι" για το zen αλλά ρε γμτ μ'αρέσει πολυ και το interface και η ποιότητα κατασκευείς του ipod nano...
parsifal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Χμμμ, πώς μου κόλλησε ότι είχε 2 ιντσών οθόνη; Και να πεις ότι δεν παρακολουθούσα το thread ή ότι δε διάβασα τα reviews που δόθηκαν...
furious99 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Η αυτονομία των mp3 player είναι συνήθως το μισό από αυτήν που λένε, και αυτό αν του βάλεις playlist να παίζει και δεν το σκαλίζεις ώστε να ανάβει η οθόνη και να δουλεύει παραπάνω η κάρτα μνήμης. Αυτή την αυτονομία που δίνουν μόνο αυτοί την έχουν δει...
sapphire Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Το δικό μου Creative Zen Micro, από τις 12 ώρες που θεωρητικά αντέχει, το έχω φτάσει μέχρι και 8++ ώρες περίπου, παίζοντας ασταμάτητα στα All Tracks, χωρίς να το αγγίξω (παρα μόνο για μια 20λεπτη διακοπή στις 4 ώρες περίπου) και σε ένταση 17/25. Τα τραγούδια μου είναι περίπου 4λεπτα και τα έχω περασμένα σε wma στα 96kbps. Η μπαταρία ήταν ολοκαίνουργια. Τώρα η πρώτη μου μπαταρία (είναι 2 χρονών και 6 μηνών), με το ζόρι βγάζει 5 - 5,5 ώρες συνεχούς μουσικής (όταν το απενεργοποιώ κάνω πάντα το τρικ με τη μπαταρία), ενώ η δεύτερή μου (είναι 1 χρονών και 2 μηνών!) αντέχει 6,5 - 7 ώρες περίπου.
furious99 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Έχεις χαμηλού bitrate όμως κομμάτια...96kbps... Αν βάλεις πιο ποιοτικά, μάλλον θα μειωθεί και άλλο η αυτονομία...
Missionary Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Ακούμε απόψεις από αυτούς που το αγόρασαν! Επίσης ξέρει κανείς πότε θα έρθει το 16GB? Πήγα και το είδα στο Πλαίσιο και έμεινα μ....ας!! Βασικά είναι το Zen Vision: M μόνο που έχει μείνει μόνο η οθόνη και λιγότερο από το μισό πάχος του! Εγώ σκεφτόμουν άμα ξεφορτωθώ το Zen Vision:M να πάρω το 16GB και να του κοτσάρω και μια 4αρα μνήμη!
CompHeller Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 παλικάρια αυτό τί λέει? http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.661136 Είναι το CREATIVE ZEN V PLUS 2GB BLACK radio, line in, voice rec, ktl
bujinkan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Ακούμε απόψεις από αυτούς που το αγόρασαν!Επίσης ξέρει κανείς πότε θα έρθει το 16GB? Πήγα και το είδα στο Πλαίσιο και έμεινα μ....ας!! Βασικά είναι το Zen Vision: M μόνο που έχει μείνει μόνο η οθόνη και λιγότερο από το μισό πάχος του! Εγώ σκεφτόμουν άμα ξεφορτωθώ το Zen Vision:M να πάρω το 16GB και να του κοτσάρω και μια 4αρα μνήμη! εγω εχω το 8αρι εδω και 2 εβδομαδες περιπου Ειναι παρα πολυ καλο,εχει μεγεθος πιστωτικης καρτας,ποιοτητα ηχου τελεια,οθονη πολυ καλη(οχι βεβαια σαν του apple) Το μενου του ειναι πολυ ευχρηστο και το μονο που μπορει να ξυνισει καποιους ειναι το μπροστινο καπακι πλαστικουρα. Εγω μολις το πηρα παρηγγειλα απο το site της creative την δερματινη θηκη του και το screen protector τα οποια μου ηρθαν σε 2 μερες!! To θεωρω ενα απο τα ποιο καλα mp3 players της αγορας που δεν του λειπει τιποτα βεβαια για να αναδειξει τις δυνατοτητες του (οπως ολα τα mp3 players) καλο ειναι να συνοδευτει με ενα καλο ζευγος ακουστικα Εγω εχω τα westone um1 http://www.westone.com/ear/1886/UM-1_Personal_Monitor__Clear.html απο τα οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος Τελικο συμπερασμα,ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το zen ,μικρο,τελειος ηχος(το ζητουμενο σε καθε mp3 νομιζω) με καλο menu interface (καλυτερο του zen microphoto) Μαλιστα ανεβηκε προ ημερων στο site και νεο firmware με τα εξης fixes Filename: ZEN_PCFW_L22_1_10_05e.exe This download contains an improved version of the firmware found on your Creative ZEN™. It improves your player's video playback performance. For more details, read the rest of this web release note. Added Features or Enhancements: * Adds Thai language support * Improves startup speed Fixes: * Improves video playback performance * Improves the power adapter charging process * Ensures the alarm is working even if your player is turned off
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.