Προς το περιεχόμενο

New Creative Zen

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 580
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
P.S. για καποιον mod: ο οδηγος για τις ρυθμισεις του MediaCoder ειναι πολυ χρησιμος, γιαυτο θα παρακαλουσα καποιον mod να το κανει sticky...

Σωστός, έχω καθυστερήσει χαρακτηριστικά να το μεταφέρω στο Wiki section. Ορίστε ένα πρώτο revision: [WIKI]Creative ZEN κωδικοποίηση video[/WIKI]

Δημοσ.

παρα πολυ καλο φιλε!!!

ομως εγω επειδη εχω προβληματα με τη διαφορα ηχου-βιντεο, δεν χρησιμοποιω το Media Coder , αλλα το AnyVideoConverter... ειναι αρκετά απλο στη χρηση και εκει δεν εχω τα σχετικα προβληματα.... οποτε αν εχει καποιος προβλημα με αυτο το προγραμμα, να δοκιμασει το AnyVideoConverter...

Δημοσ.

Πολυ καλο το καινουργιο Zen, το καταχαρηκα. Πηρα το 8GΒ πριν απο κατι μηνες, με 70ευρω (Go Canada :-D) και ειναι υπεροχο! Παντως, αυτο με τα skin δεν το γνωριζα, θα το ριξω κανα βλεφαρο να δω τι παιζει, thnx

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από εμένα! Είμαι κι εγώ ένας κάτοχος του Creative Zen 8Gb. Θα θελα να ρωτήσω πως μπορώ να βρω themes για το zen.... Πως τις περνάω.... Ευχαριστλω πολύ!

Δημοσ.

Για την ακρίβεια:

http://www.epizenter.net/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?179644

Θέλει δημιουργία πειραγμένου firmware από το αυθεντικό και ξαναπέρασμά του στο ZEN. Πολύ προσεκτικά όμως. Θα είναι κρίμα από μία στραβή να «μπρικάρετε» το ZENάκι σας. Όσοι δεν τα πολυκαταφέρνετε σε αυτά, καλύτερα μακριά...

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω για το zen 8 gb μηπως καποιος απο τους κατοχους και μη, γνωριζει μεχρι ποσο μεγαλη σε χωρητικοτητα καρτα επεκτασης (SD/SDHC) μπορει να παρει?Ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα!Εδω κ λιγες μερες ειμαι κ εγω ενας ευτυχης κατοχος ενος zen 4gb που σε συνδυασμο με μια 8αρα καρτα μου παρεχει ολο το χωρο που χρειαζομαι!Μεχρι κ πριν απο λιγο ειχα ξενερωσει ασχημα με το creative video converter αφου εκανε ωρες ολοκληρες για να μετατρεψει το καθε βιντεο!Το mediacoder δε μου συγχρονιζε καλα εικονα με ηχο αλλα ευτυχως με το any video converter δουλευει τελεια κ γρηγορα!Η ευτυχια μου θα ολοκληρωνοταν αν μου προτεινατε κ καποιο προγραμματακι ωστε να ενσωματωνω τους srt υποτιτλους στο εκαστοτε βιντεο για να το μετατρεπω μετα με το any video converter κ να το βλεπω στο zen μου...

ΥΓ:Το ακουστικα του ειναι ψιλοαπαραδεκτα κ γι'αυτο θελω στο αμεσο μελλον να παρω ενα ζευγαρι in ears!Καμια προταση;Με τα in ears του sony ericsson κινητου μου ειμαι υπερευχαριστημενος οποτε κατι αντιστοιχο σε ποιοτητα θα με καλυπτε πληρως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...