Indiko_Xoiridio Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Πριν λίγο δοκίμασα να κάνω convert και με το Any Video, αλλά και παλι τα ίδια! Μετά από κάποια λεπτά κάνει ένα θόρυβο το Pc και σβήνει! Έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το ZEΝ μέσω linux;
Freakster Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Αποκλείεται να είναι θέμα software.. Κάτι τρέχει με το πισί σου, μάλλον πιάνει μεγάλη θερμοκρασία ο επεξεργαστής κατα τη μετατροπή και κλείνει. (; ) Βάλε κάποιο πρόγραμμα να μετρήσει τις θερμοκρασίες του υπολογιστή και αν βρεις πρόβλημα άνοιξε θεμα στο Hardware section του Insomnia να σε βοηθήσουν οι παντογνώστες μας
Dimitris13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα παιδιά! Μου έφεραν το zen στα 8gb από Αμερική και προσπαθώ να κάνω μετατροπή ταινίες για να τις περάσω. Ακολούθησα τον οδηγό που βρήκα πριν από μερικές σελίδες αλλά πάντα έχω το ίδιο πρόβλημα. Ενώ στο GOM player το βιντεάκι παίζει μια χαρά όταν το περνάω στην συσκευή ο ήχος με την εικόνα δεν είναι συγχρονισμένα. Συμβαίνει σε όλα τα βίντεο που περνάω είτε αυτά προέρχονται από divX, Xvid ή mov. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Έχω βάλει το τελευταίο firmware. EDIT: Βρήκα άκρη... το ζεν έχει πρόβλημα με τα Xvid, λένε μόνο σε wmv δεν έχει το παραπάνω πρόβλημα...Κρίμα...
Freakster Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Ένα περίεργο πρόβλημα, δεν έχει ποτέ τη σωστή ώρα.. Και καλά δεν το έχω για ρολοί χειρός, αλλά κανά ξυπνητήρι συνδεδεμένο με τα ηχεία να μην παίξει ποτε; Φτιάχνω την ώρα και μετά απο λίγο (ίσως να φταίει και ο συγχρονισμός με το πισι; ) την χάνει.
BilliSsS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 επιδη το παλιο μ mp3 player χαλασε αξιζει να παρο το creative zen 8gb??
vsls Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Εχω ενα "προβλημα" Χωρις να εγκαταστησω τπτ απο το CD συνεδεα το Zen στο PC κ δουλευε κανονικα (επαιζε μουσικη, video κλπ) Αφοτου εγκατεστησα τα προγραμματα της Creative καθε φορα που το συνδεω μπαινει αυτοματα σε dockin' mode χωρις να κανω τπτ απο sync... Προσπαθησα με reboot το Zen κ uninstall τα προγραμματα αλλα τπτ δεν αλλαζει, με το που ανοιγουν τα XP μπαινει αμεσως σε dockin' mode. Τι πρεπει να αλλαξω?
Freakster Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Εχω ενα "προβλημα" Χωρις να εγκαταστησω τπτ απο το CD συνεδεα το Zen στο PC κ δουλευε κανονικα (επαιζε μουσικη, video κλπ) Αφοτου εγκατεστησα τα προγραμματα της Creative καθε φορα που το συνδεω μπαινει αυτοματα σε dockin' mode χωρις να κανω τπτ απο sync... Προσπαθησα με reboot το Zen κ uninstall τα προγραμματα αλλα τπτ δεν αλλαζει, με το που ανοιγουν τα XP μπαινει αμεσως σε dockin' mode. Τι πρεπει να αλλαξω? vsls, το creative υποτίθεται ότι αν το συνδέσεις με τον υπολογιστή μπαίνει σε dockin mode για να του περάσεις τα τραγούδια. Θεωρείται φυσιολογική συμπεριφορά, και στο δικό μου το ζεν και σε ενός φίλου έτσι λειτουργεί. Κάτι έχει να κάνει και με το wmp 10-11 αν το έχεις εγκατεστημένο. Δηλαδή πριν πως του περνούσες τα τραγούδια; kostos_licious, τι ήρθες να μας πεις δεν κατάλαβα...
vsls Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Πριν περασω τα προγραμματα της Creative δεν εμπαινε σε dockin' mode αυτοματα... WMP δεν το δουλευω καθολου πουθενα. Με MediaMonkey εκανα το sync κ δεν ειχα κανενα προβλημα. Απλα θα προτιμουσα να μην μπαινει αυτοματα σε dockin' mode για να μπορω να δοκιμαζω τι περασα κλπ χωρις να βαζω/βγαζω συνεχεια το USB Επισης με MediaCoder εχω προβληματα μη συγχρονισμου ηχου/εικονας. Αντιθετα με Any Video Converter κανενα προβλημα δουλευει μια χαρα. Για Wide Screen videos τι αναλυση προτιματε για να μην γινεται stretch η εικονα στα 320x240?
thanasis00 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 δεν νομιζω οτι μπορεισ να το αλλαξεις τωρα αυτο.... p.s. : ουτε εγω καταλαβα τι ηθελε να πας πει ο φιλος για τα Samsung.... μια χαρα ειναι το δικο μου creative zen με την 2.5 ίντσες οθόνη ( οχι 1.8 και ιστοριες)....
vsls Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Για τα Wide Screen η αναλυση ειναι 320x176 Για το προβλημα συγχρονισμου ηχου φταιει το ABR με CBR δουλευει ok.
SeeNoEvil Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Όπως γράφω και στον τίτλο, έχω πρόβλημα με την διαγραφή άδειων playlist! Σε 2-3 playlist έχω διαγράψει τα τραγούδια που είχαν μέσα, αλλά δεν μπορώ να διαγράψω την ίδια την playlist!! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
metmat Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Έχω δοκιμάσει με το MediaCoder και με VBR και με ABR και με CBR, αλλά το πρόβλημα συγχρονισμού ήχου και εικόνας παραμένει. Υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα εκτός από το MediaCoder που να μπορεί να βάλει και τους υπότιτλους στο αρχείο;
thanasis00 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 λοιπον ηρθε ο καιρος να παρω καινουριο screen protector για το zen μου... αλλα δεν ξερω απο που να το παρω... μηπως γνωριζει κανεις? τελευταια φορα το πηρα απο το ultirama της Στουρναρη αλλα δεν εχει λενε...
soturin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 έγινα κι εγώ μπαμπάς ενός zen 8gb, τώρα φορτίζει ήσυχα-ήσυχα για πρώτη φορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.