Freakster Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Τώρα που το βλέπω, εδώ λέει:The SD/SDHC card slot enables you to plug-in extra storage whenever you want. Οπότε για να λέει SDHC (high capacity δηλαδή) σημαίνει πως ό,τι κάρτα και να του βάλεις θα τη δει ανεξαρτήτου μεγέθους (υποθέτω). Καλή φάση. Μια τελευταία (μέχρι την επόμενη) ερώτηση : θηκούλα μόνο από το site της creative ; Καμιά μούφα δεν κυκλοφορεί; Πολλά είναι ρε γαμώτο τα ?20 που κοστίζει Καλημέρα. Κ άλλη ερώτηση Έχω βάλει μια κάρτα μνήμης και όταν συνδέω το ZEN δε τη βλέπει καθόλου. Δε μπορώ να της βάλω μέσα διάφορα μέσω του ίδιας της συσκευής; Πρέπει να τη γεμίσω μόνος μου και μετά να τη βάλω; Ευχαριστώ Θήκη θα βρεις και σε multirama και pixmania, μόνο αυτά ξέρω και έχουν την αυθεντική. Απο το ζεν προς την καρτα δεν μπορεις να περάσεις τίποτα, μόνο το ανάποδο. Δλδ, είσαι διακοπές με το zen και τη φωτογραφική σου. Γέμισε η κάρτα, τι κάνεις; Την πετάς στο zen και την αδειάζεις. Και μπορείς μέσω του μενου της κάρτας στο ζεν, να δεις αυτα που περασες. Αν δεν την βλέπει καθόλου παρότι έχεις περάσει διάφορα, τσέκαρε μήπως δεν έχεις περασμένο το τελευταίο firmware update. Αλλιώς.. Στο φορουμ του anything but ipod, έχουν ένα thread που καταγράφουν τις κάρτες μνήμης που εμφανίζουν προβλήματα με το zen, ρίξε μια ματιά αν δεν βγάλεις άκρη.
AfterForever Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Το βρήκα βασικά. Αν πας στο μενού στην κάρτα έχει μια επιλογή, σε προτρέπει να συνδέσεις το zen στον υπολογιστή και τότε το βλέπει ως removable device. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Freakster.
scolopax Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 hey boyz & girlz μολις χθες μου ηρθε το 16αρι ΖΕΝ απο US μεσω eBay (200$ συνολο ηρθε στη πορτα μου) κ ειμαι κατενθουσιασμενος. Ειμαι fan της CREative σε οτι βγαζει γενικα ,κ αυτο ηρθε κ εδεσε εχω 4 χρονια το Muvo V200 1GB με custom firmware ..(150? τοτε) και δν ηθελα να το αλλαξω με κανενα αλλο τα ipod τα εβρησκα εξαιρετικα δυσχρηστα κ υποδεεστερα σε sound Quality κ παρελκομενα και για αλλες μαρκες ουτε λογος ..απλα υποκαταστατα! Μου φανηκε πολυ ελαφρυ στην αρχη κ εφαγα τη κλασσικη ξενερα του στυλ "ΠΩΩΩ ψεφτικο πραμα μου στειλανε" αλλα ευτυχως .. καμια σχεση! Ειναι απλα οτι καλιτερο εχω πιασει στα χερια μου κατασκευαστικα, απο πλευρας λογισμικου και ηχου. Συγκεκριμενα πριν το παρω (χωρις να εχω κ καμια αμφιβολια οτι δν θα παρω αυτο εν'τελει) ειχα παρει τα Aurvana κ οτι mp3 player εβλεπα το τεσταριζα.. κ ψεματα δν θα πω ..αλλα Zen V κ το δικο μου το muvo ηταν κορυφαια. Γενικα επειδη ειμαι με το μπ3 στο χερι ολη την ωρα κ σε συνδυασμο με το ειδος μουσικης που ακουω (trance-electro) καταλαβαινω τη διαφορα σχετικα ευκολα αν εχεις μουφα ακουστικα η player. Με ZEN κ Αurvana ..απλα νομιζω οτι ειμαι σε club ολη μερα!!!! Βρισκομαι στο ΜΕΤΡΟ πρωι πηγαινωντας στη δουλεια κ πραγματικα σημερα εχασα τη σταση μου γιατι δν ακουσα αναγγελια κ δν ειδα ταμπελες. !!! απιστευτο ext-sound reduction!!!! Βεβαια φαινετε λιγο ευασθητο αλλα ο χρονος θα δειξει ..αν κ το πατησα καταλαθος (μη ρωτατε πως ..το ειχα ξεχασει στη τσεπι του τζιν) κ ακουσα κατι crack μαλλον εκαναν περιεργο θορυβο κατι κερματα που ειχα μαζι στην τσεπι all OK now though! ΥΓ. καπου στην αρχη του thread ειδα ενα φιλαρακι που ελεγε οτι του χαλασε 1 ζευγαρι ΕΡ-630 οτι δν επαιζε το δεξι! Συμβαινει το εξης: λογο του οτι ειναι πολυ λεπτο το καλωδιο κ μαλακο ...μετα απο πολυ χρηση τα ενδιαμεσα μονωτικα στα εσωτερικα διπλα καλωδια φθειρονται κ μετα απο καμποσο καιρο φτανουν σε σημειο κ γυμνονονται με αποτελεσμα να βραχυκυκλωνουν και να "παιζει" μονο το ενα! ενα πρωτο συμπτωμα του τι θα ακολουθησει, ειναι η χαμηλη αποδοση του FM Radio σταδιακα- δεν εχει σημα η κεραια και θελει "παιξιμο"!!!! Εχω παθει το ιδιο με 3 διαδοχικα ζευγαρια ΕΡ-630, μαλλον με τη χρηση που τους κανω ..κρατανε περιπου 12 με 14 μηνες αλλα ειναι επισκευασιμη η βλαβη .. απλα θελει λιγο ψιλοδουλεια .. Greetings fellow Creative'rs ελπιζω να βοηθησα κ μερικους αναποφασιστους για την αγορα του ΖΕΝ. ΑΠλα αξιζει!
FarCry Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Aurvana νομιζω ειναι υπερεκτιμημενα τιμη/αποδοση. εχουν impendance 42 Ohms και θελουν amp για να αποδοσουν οπως πρεπει τωρα για το θεμα των EP-630 αυτο εχει σχεση με την χρηση που τους κανεις, αν τα προσεχεις δεν εχεις τετοια προβληματα. αν θες κατι καλυτερο αγοραζεις ακουστικα με replaceble cables (px ultimate ears) και τελος οι σκοτουρες
Freakster Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Εγώ παρήγγειλα όλο το σετ, silicon case, leather case, screen protector και armband, όσο να ναι απο πλαστικο είναι, την προστασία του τη θέλει. Παρήγγειλα και αυτά τα ακουστικά, ελπίζω να αξίζουν τον κόπο. Sony MDR-AS50G (MDRAS50G) http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/Headphones.6/Sony.76/MDRAS50G.AE/Sony_MDR-AS50G__MDRAS50G__Active_Series_Headphones.3220.html Ελπίζω να συνδυάσω την σταθερότητα με μια κάποια καλή ηχητική απόδοση.. Farcry εγκρίνεις; 9mm diameter, dome type Frequency Response 9 - 23,000Hz Impedance 16 Ohm Magnet Neodymium Manufacturer Warranty 1 Year Sensitivity 103dB/mW Weight 15g
ALFR3D Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 ρε παιδια το εχω εδω και δυο βδομαδες,την 8 gb εκδοση ,ολα μια χαρα αλλα εχω μια απορια,γινετε να μην φορτιζει ολη την ωρα?δηλαδη θελω να περασω δυο τραγουδια και κανα βιντεο και παπ φορτιζει ,αν θελω παλι μετα απο 3 ωρες να περασω κατι αλλο παλι θα φορτιζει,ξερετε καμια επιλογη για να απενεργοποιω να φορτισει οποτε να΄ναι?
Freakster Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 ρε παιδια το εχω εδω και δυο βδομαδες,την 8 gb εκδοση ,ολα μια χαρα αλλα εχω μια απορια,γινετε να μην φορτιζει ολη την ωρα?δηλαδη θελω να περασω δυο τραγουδια και κανα βιντεο και παπ φορτιζει ,αν θελω παλι μετα απο 3 ωρες να περασω κατι αλλο παλι θα φορτιζει,ξερετε καμια επιλογη για να απενεργοποιω να φορτισει οποτε να΄ναι? Μπα δεν αλλάζει αυτό, εδώ πολλά high end κινητά και δεν το έχουν σαν επιλογή (π.χ. samsung)
FarCry Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Farcry εγκρίνεις; 9mm diameter, dome type Frequency Response 9 - 23,000Hz Impedance 16 Ohm Magnet Neodymium Manufacturer Warranty 1 Year Sensitivity 103dB/mW Weight 15g ειναι λιγο βαρυ 15gr αλλα στηριζεται οποτε οκ. αλλιως θα ηταν προβλημα γιατι θα σου εβγαινε ευκολα
sapphire Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 ΥΓ. καπου στην αρχη του thread ειδα ενα φιλαρακι που ελεγε οτι του χαλασε 1 ζευγαρι ΕΡ-630 οτι δν επαιζε το δεξι!Συμβαινει το εξης: λογο του οτι ειναι πολυ λεπτο το καλωδιο κ μαλακο ...μετα απο πολυ χρηση τα ενδιαμεσα μονωτικα στα εσωτερικα διπλα καλωδια φθειρονται κ μετα απο καμποσο καιρο φτανουν σε σημειο κ γυμνονονται με αποτελεσμα να βραχυκυκλωνουν και να "παιζει" μονο το ενα! ενα πρωτο συμπτωμα του τι θα ακολουθησει, ειναι η χαμηλη αποδοση του FM Radio σταδιακα- δεν εχει σημα η κεραια και θελει "παιξιμο"!!!! Εχω παθει το ιδιο με 3 διαδοχικα ζευγαρια ΕΡ-630, μαλλον με τη χρηση που τους κανω ..κρατανε περιπου 12 με 14 μηνες αλλα ειναι επισκευασιμη η βλαβη .. απλα θελει λιγο ψιλοδουλεια .. Εγώ ήμουν που μου χάλασαν τα EP-630. Και σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τα είχα πάρει Δεκέμβριο του 2005 και μου χάλασαν το Σεπτέμβριο του 2006, damn it! Έκανα το λάθος και τα επέστρεψα στο e-shop απ' όπου τα αγόρασα με ελπίδα να μου τα αντικαταστήσουν, κι αυτοί τα "καταστρέψαν" και μου εκδόσανε πιστωτικό 35 ευρώ, αντί για 25 που τα είχα αγοράσει. Φυσικά δεν υπήρχαν στο κατάστημα εκείνη την εποχή. Αξεπέραστα ακουστικά τα EP-630, συγκρίνονται μόνο με τα Aurvana (τα οποία δεν έχω ακούσει αλλά φαντάζομαι είναι τα κορυφαία in-earbuds της Creative), τα θεωρώ καλύτερα από τα Koss the Plug που πήρα μετά.. τα Koss έχουν πολύ μεγάλη ευαισθησία και παίζω στα 16 με το Zen Micro και μου παίρνει τ' αυτιά! Ενώ με τα ΕP-630 αν δεν ανέβαζα στα 18 δεν ακουγόταν αρκετά. Τώρα έχω το SonyEricsson DS-980, το οποίο αν παρατηρήσεις έχει ολόιδια in-earbuds με τα EP-630, και πραγματικά έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου αυτό το bluetooth headset, μόνο μειονέκτημα η μικρή αυτονομία του (4 ώρες σε mp3 στα 192kbps από κινητό SonyEricsson W660i). Anyway, αύριο θα παραλάβω κι εγώ ένα Zen 8GB από το Πλαίσιο της Λάρισας, το οποίο θα αντικαταστήσει ένα Zen V Plus 4GB ενός γνωστού μου. Ελπίζω να συγχρονίσει εύκολα και να μεταφερθούν οπωσδήποτε οι λίστες (οι οποίες είναι 32 και όπως καταλαβαίνεται βαριέμαι να τις φτιάξω ξανά). Και τέλος, το καλό που της θέλω της Creative, να δουλεύει ο αυθεντικός φορτιστής του Zen Micro μου με το Zen, αλλιώς την έβαψα!
FarCry Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 τα Koss έχουν πολύ μεγάλη ευαισθησία και παίζω στα 16 με το Zen Micro και μου παίρνει τ' αυτιά! Ενώ με τα ΕP-630 αν δεν ανέβαζα στα 18 δεν ακουγόταν αρκετά. Και τέλος, το καλό που της θέλω της Creative, να δουλεύει ο αυθεντικός φορτιστής του Zen Micro μου με το Zen, αλλιώς την έβαψα! πολυ περιεργο αυτο. εγω σε ενταση 13 στο μικρο και ημουν μια χαρα. μηπως δεν εκανε καλο fit στο αυτι σου? πιο firmware εχεις περασει? καπου ειχα διαβασει για μειωση της εντασης σε καποιο firmware. βαλε το τελευταιο για mtp device. δεν εχει σημασια original φορτιστης. εγω αγορασα εναν usb wall adapter και μια χαρα φορτιζει. αν το creative zen εχει usb-mini θυρα οπως το μικρο τοτε μια χαρα το φορτιζεις με τον φορτηστη του μικρο
sapphire Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Έχω δοκιμάσει και με το παλιό firmware (σειρά 1.χχ.χχ) αλλά και με το καινούργιο (Play for sure, σειρα 2.χχ.χχ) και η ένταση δεν είχε κάποια διαφορά. Τα koss είναι πολύ ευαίσθητα, στα 20 στα Koss ισοδυναμεί με 25 στα EP-630, αλλά μετά τα 22 παραμορφώνουν πολύ... Όσο για το Zen, δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να συγχρονίσω τις Playlists από ένα Zen V. Αν έχει κάποιος ιδέα πως γίνεται, ας μου πει.
FarCry Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Έχω δοκιμάσει και με το παλιό firmware (σειρά 1.χχ.χχ) αλλά και με το καινούργιο (Play for sure, σειρα 2.χχ.χχ) και η ένταση δεν είχε κάποια διαφορά. Τα koss είναι πολύ ευαίσθητα, στα 20 στα Koss ισοδυναμεί με 25 στα EP-630, αλλά μετά τα 22 παραμορφώνουν πολύ... Όσο για το Zen, δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να συγχρονίσω τις Playlists από ένα Zen V. Αν έχει κάποιος ιδέα πως γίνεται, ας μου πει. προσεξε παντως το αυτι σου. μη τα βαζεις πολυ δυνατα γιατι μπορει να αρχισουν τα κουδουνισματα
sapphire Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 προσεξε παντως το αυτι σου. μη τα βαζεις πολυ δυνατα γιατι μπορει να αρχισουν τα κουδουνισματα Ναι, πλέον προσέχω κι ακούω χαμηλά (στο 50% ~ 60% του DS980). Το mp3 player απλά κάθεται και περιμένει αγοραστή... Τελικά τον κατάφερα το συγχρονισμό των 2 players, Zen V Plus και Zen, με τη βοήθεια του Creative Sync Manager, συγχρονίζοντας πρώτα το Zen V Plus με το φάκελο "Η μουσική μου" και μετά συγχρονίζοντας το φάκελο "Η μουσική μου" με το Zen. Οι playlist δημιουργήθηκαν αυτόματα ως m3u αρχεία στο φάκελο PLAYLISTS μέσα στο φάκελο "Η μουσική μου" και κατόπιν αυτόματα μετατράπηκαν σε zpl κατά την αποστολή στο Zen. Τέλος καλό, όλα καλά! Το Zen πολύ καλό, μέχρι στιγμής!
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Guyz, να πάρω το ΖΕΝ 8gb στα 130 Ευρώ ή να πάρω τα 4gb στα 100 Ευρώ μαζί με αυτήν την κάρτα; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555089
jtsc21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977611&product=997099 τι λετε για αυτο? υπαρχειο και στα 89? με 2 Gb...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.