Προς το περιεχόμενο

New Creative Zen

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας συνZenιτες!:-DΑγορασα και εγω σημερα το Zen το 8αρι...ειδα οτι η ομαδα εχει γινει αρκετα μεγαλη...:-)

Οι πρωτες μου εντυπωσεις ακρως θετικες!Παρα πολυ καλη οθονη και ποιοτητα αναπαραγωγης...Οι photo kαι τα βιντεο φαινονται πολυ ωραια αν και αυτο με τις μετατροπες δεν ειναι και οτι καλυτερο...και ηθελα να περασω αμεσα κανα επεισοδιακι lost ή prison break...:rolleyes:

Λοιπον τωρα θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησουλες:

1)Πως καταλαβαινεις οτι τελειωνει η φορτιση?οταν βλεπεις να σβηνει ενα εικονιδιο που εχει κατα την διαρκεια της?

2)τι ακουστικα προτεινετε με 20-30 το πολυ?εχω ακουσει οτι τα Sennheiser ειναι πολυ καλα...(θελω χωρις πιαστρακια κλπ - κλασικα σχημα ακουστικων)

3)εχω την εκδοση λογισμικου 1.20.02...ειναι η τελευταια?εχω ακουσει οτι με το αμερικανικο firmware δεν υπαρχει το οριο της εντασης...εχετε λινκ για το που θα το βρω και πως θα το βαλω?τα ελληνικα δεν χανονται με το αμερικανικο firmware ετσι?

4)Θελω να παρω screen protector και ισως την δερματινη θηκη,η οποια ειναι πολυ ωραια...απο που μπορω να τα βρω?

5)Σημερα που το πηρα απο το πλαισιο αγορασα μαζι και αυτον τον φορτιστη και δουλευει κανονικα αν και οπως ειδα στο site του e-shop λεει οτι δεν κανει για τα Zen...:rolleyes: παντως δεν βολευει και πολυ επειδη δεν εχει μακρυ καλωδιο ωστε να το βαζεις μακρια απο την μπριζα...και σκεφτομαι να παρω αυτον?κανονικα δεν κανει?

6)το manual του Zen ειναι αυτο που γραφει Quickstart?

Ευχαριστω εκ των προτερων...:-)

Ελπιζω να ξαναζωντανεψει λιγο το τοπικ...:P:P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 580
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
2)τι ακουστικα προτεινετε με 20-30 το πολυ?εχω ακουσει οτι τα Sennheiser ειναι πολυ καλα...(θελω χωρις πιαστρακια κλπ - κλασικα σχημα ακουστικων)

CX400. ειναι Y σχημα. οταν λες χωρις πιαστρακια τι εννοεις? εχει ενα πιαστρακι οπως εχει και το handsfree σου για να στερεωνετε και να μειωσει τα microphonics

3)εχω την εκδοση λογισμικου 1.20.02...ειναι η τελευταια?

The latest version, 1.21.01, was released on February 28, 2008. It improves the player's playback performance of WMA (.wma) files.

http://en.wikipedia.org/wiki/ZEN_(portable_media_player

http://us.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP&region=1&Product_Name=ZEN+4GB%2F8GB%2F16GB&Product_ID=17108&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=4&x=10&y=15

Δημοσ.

Γεια σας και συγχαρητήρια στους υπευθυνους γι αυτό το forum.

Αν και διαβάζω καιρό άρθρα από το συγκεκριμένο forum, σήμερα αποφάσισα να γραφτώ.

Πριν αγοράσω και εγω το συγκεκριμένο Creative zen (4 G), ήθελα να κάνω και εγώ κάποιες ερωτήσεις.

1)Επειδή μ'αρέσει ο καλός ήχος, ήθελα να ρωτήσω αν ο ήχος του συγκεκριμένου μοντέλου είναι πολύ καλύτερος από ένα φορητο σύγχρονο mp3 diskman πχ. της sony.(επειδή το έχω).

2)Και αν είναι καλύτερος από ενα κινητό τηλ. πχ Erricsson W660. (επειδή δεν ξέρω σε ποιο επίπεδο ποιότητας ήχου έχουν φτάσει τα συγκεκριμένα της σειράς Walkman).

Σας ευχαριστώ πολύ. (Ελπίζω να έγινα κατανοητός).

Δημοσ.
Γεια σας και συγχαρητήρια στους υπευθυνους γι αυτό το forum.

Αν και διαβάζω καιρό άρθρα από το συγκεκριμένο forum, σήμερα αποφάσισα να γραφτώ.

Πριν αγοράσω και εγω το συγκεκριμένο Creative zen (4 G), ήθελα να κάνω και εγώ κάποιες ερωτήσεις.

1)Επειδή μ'αρέσει ο καλός ήχος, ήθελα να ρωτήσω αν ο ήχος του συγκεκριμένου μοντέλου είναι πολύ καλύτερος από ένα φορητο σύγχρονο mp3 diskman πχ. της sony.(επειδή το έχω).

2)Και αν είναι καλύτερος από ενα κινητό τηλ. πχ Erricsson W660. (επειδή δεν ξέρω σε ποιο επίπεδο ποιότητας ήχου έχουν φτάσει τα συγκεκριμένα της σειράς Walkman).

Σας ευχαριστώ πολύ. (Ελπίζω να έγινα κατανοητός).

απο το κινητο σιγουρα. τωρα απο το diskman υποθετω πως ναι. το zen φτανει μεχρι τα 97db snr.

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Δεν μου βλέπει ελληνικά. Εντωμεταξύ δεν βλέπει συγκεκριμένα ελληνικά από κάποια αρχεία. Τι μπορεί να συμβαίνει λάθος? Είναι με την τελευταία firmware.

Δημοσ.

Αρκετά ενδιαφέρον μοντέλο, αλλά το MP4 Player SA6145 (4GB) της Philips, είναι κατά την προσωπική μου άποψη είναι πληρέστερο. Μεγάλη οθόνη, συμβατό με όλα τα video, 140 ευρώ από το plaisio κτλ.

Δημοσ.

να ρωτησω κατι, ξερει κανεις τι γινεται με τα tweaked firmwares? και γενικα, εχετε κανενα site σχετικα με creative zen? εγω ξερω μονο ενα...

Δημοσ.

εκτος απο τον ηχο που δεν ειναι οπως θα ηθελα ειμαι πολυ ευχαριστημενη. ειχα ενα της iriver και ο ηχος ηταν το κατι αλλο...θα μου πεις, γιατι κυρα μου δεν πηρες παλι της ιδιας μαρκας; και δικιο θα εχετε αλλα τι να πω...ηταν ερωτας με την πρωτη ματια. παιζει βιντεο με subs και η χαρα μου ειναι απιστευτη:lol: το κακο ειναι οτι για να κανει convert θελει χροοοοοοοονια!

Δημοσ.
εκτος απο τον ηχο που δεν ειναι οπως θα ηθελα ειμαι πολυ ευχαριστημενη. ειχα ενα της iriver και ο ηχος ηταν το κατι αλλο...θα μου πεις, γιατι κυρα μου δεν πηρες παλι της ιδιας μαρκας; και δικιο θα εχετε αλλα τι να πω...ηταν ερωτας με την πρωτη ματια. παιζει βιντεο με subs και η χαρα μου ειναι απιστευτη:lol: το κακο ειναι οτι για να κανει convert θελει χροοοοοοοονια!

iriver και creative ειναι μακραν οι καλυτερες σε ποιοτητα ηχου....αν και η iriver συνηθως απλα συνοδευει τα mp3 players της με καλυτερα ακουστικα γι αυτο και παρεξηγειται η creative... τα sony παλι....:X..ολα τα υπολοιπα ακολουθουν

Δημοσ.
iriver και creative ειναι μακραν οι καλυτερες σε ποιοτητα ηχου....αν και η iriver συνηθως απλα συνοδευει τα mp3 players της με καλυτερα ακουστικα γι αυτο και παρεξηγειται η creative... τα sony παλι....:X..ολα τα υπολοιπα ακολουθουν

απλα zen micro 98db snr ;)

The H10 player itself features a 90dB SNR (signal to noise ratio) according to iRiver. The Zen Micro has a 98dB SNR
Δημοσ.
κάνε το πιο λιανά ρε Farcry και για μας που δεν καταλαβαίνουμε :-)

το snr ειναι signal/noise ratio και μετριεται σε db. οσο υψηλοτερη τιμη εχει τοσο λιγοτερος θορυβος στο σημα αρα καλυτερη ακουστικη ποιοτητα

Δημοσ.
το snr ειναι signal/noise ratio και μετριεται σε db. οσο υψηλοτερη τιμη εχει τοσο λιγοτερος θορυβος στο σημα αρα καλυτερη ακουστικη ποιοτητα

ευχαριστώ πολύ:)

Δημοσ.

Μεγαλο ρολο(εαν οχι τον μεγαλυτερο)παιζουν τα ακουστικα

Και δεν μιλαω για ακουστικα των 20-30 ευρω

Εγω εχω αυτα

http://www.shure.com/PersonalAudio/Products/Earphones/ESeries/us_pa_e2c_content

http://cgi.ebay.com/Neu-SHURE-E2C-Professional-Ohrhoerer-KOPFHORER-E2g-E2_W0QQitemZ120251336066QQihZ002QQcategoryZ64696QQtcZphotoQQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment

παπαδες κανουν:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...