zombietone Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 1. 1.20.02e, την τελευταια... 2. Τις ρυθμισεις που εχεις υποδειξει εσυ. Εκδοση 0.6.1.4048 3. Εχω ξανασυμπιεσει με το Media Coder με ικανοποιητικα αποτελεσματα...
parsifal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Από το 3 ειδικά, μπορούμε με κάποια σχετική ασφάλεια να συμπεράνουμε ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στα συγκεκριμένα 3 αρχεία που δοκίμασες. Κατά ποιον τρόπο όμως; Κάποιο πρόβλημα κατά το decoding; Πιθανόν. Κάποιο πρόβλημα στο frame rate; Κι αυτό πιθανόν. Τα αρχεία-πηγή τί frame rate έχουν; Μπορείς να το δεις από VirtualDubMod: File --> File Information...
parsifal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Όχι, το frame rate είναι standard και δε δικαιολογεί πρόβλημα. Βρήκα κάποιες σχετικές αναφορές στο συγκεκριμένο πρόβλημα στο doom9.org, αλλά χωρίς να λάβουν απάντηση. Ίσως να έχεις καλύτερη τύχη με το Avidemux. Δυστυχώς, δεν έχω γράψει ακόμη κάτι σχετικό στο Wiki για να σε παραπέμψω εκεί...
zombietone Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Παρολαυτα και εφοσον μια καποια λυση ειναι να χρησιμοποιω το video converter της Creative, με ποιο προγραμμα και πως θα μπορουσα να καψω τους υποτιτλους σε ενα avi, ετσι ωστε να παιζουν μαζι με το βιντεο και οχι κατοπιν επιλογης; (Χμμμ... και τι αραγε πρεπει να κανω με το Avidemux; Πως να το δουλεψω; )
Skylined Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Ακριβως.Θεωρω πως για το κοστος του ειναι ενα αξιοπρεπεστατο mp3 player.Να φανταστεις,πριν απο αυτο ειχα i-pod nano (το οποιο και πουλησα γιατι μου'χε σπασει τα νευρα το λογισμικο του) κι ομως δεν εχω μετανιωσει που πηρα κατι πολυ πιο φτηνο. Με 15(20 ευρω το πολυ) παιρνεις μια χαρα ακουστικα που θα σου μεινουν κιολας. Ε με 10-15 παίρνεις ακουστικά που χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες του εν λόγω player. Και τα ακουστικά θα σου μείνουν (άμα πάρεις καλά) και για το επόμενο player Καλές αγορές! Πςςςςς. Πολύ μετριόρφων είσουν αγαπητή Nomikaria όσον αφορά το zen plus. Με το που άνοιξα τη συσκευασία έμεινα! Πραγματικά δε το περίμενα τόσο μικρό. Το φόρτισα τρεις ώρες και αντέγραψα μερικά τραγούδια. Η ταχύτητα αντιγραφής είναι πολύ ικανοποιητική, κατέβασα 196 ΜΒ σε δυόμισι λεπτά. Από ήχο σκίζει, καλύτερο και απ' το Ipod nano (επίσης πολύ καλό) δεύτερης γενιάς που είχα αλλά και απ' το Sony Ericsson κινητό-walkman που έχω τώρα. Επίσης μ'αρέσει πολύ που αντιγράφω μ' ένα απλό copy paste αντί για itunes το οποίο ήταν λίγο εκνευριστικό. Να μην ξεχάσω να αναφέρω το πλούσιο -για ένα τόσο μικρό player- μενού και το ραδιόφωνο! Τώρα που έγραψα τις εντυπώσεις μου μπορεί να μου προτείνει κάποιος καλά ακουστικά για το zen plus; Τα γνήσια είναι μέτρια εως και απογοητευτικά, κάπως μεγάλα για το αυτί μου και πέρα απ' αυτά έχω συνηθίσει στα ακουστικά που μπαίνουν μέσα στο αυτί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Nomikaria Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Πςςςςς. Πολύ μετριόρφων είσουν αγαπητή Nomikaria όσον αφορά το zen plus. Με το που άνοιξα τη συσκευασία έμεινα! Πραγματικά δε το περίμενα τόσο μικρό. Το φόρτισα τρεις ώρες και αντέγραψα μερικά τραγούδια. Η ταχύτητα αντιγραφής είναι πολύ ικανοποιητική, κατέβασα 196 ΜΒ σε δυόμισι λεπτά. Από ήχο σκίζει, καλύτερο και απ' το Ipod nano (επίσης πολύ καλό) δεύτερης γενιάς που είχα αλλά και απ' το Sony Ericsson κινητό-walkman που έχω τώρα. Επίσης μ'αρέσει πολύ που αντιγράφω μ' ένα απλό copy paste αντί για itunes το οποίο ήταν λίγο εκνευριστικό. Τώρα που έγραψα τις εντυπώσεις μου μπορεί να μου προτείνει κάποιος καλά ακουστικά για το zen plus; Τα γνήσια είναι ικανοποιητικότατα και υπεραρκετά αλλά κάπως μεγάλα για το αυτί μου, και πέρα απ' αυτό έχω συνηθίσει στα ακουστικά που μπαίνουν μέσα στο αυτί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Kι εμενα αυτο μου αρεσε(περα απο το πολυυυυ μικρο μεγεθος) στο zen plus,που μ'ενα απλο copy-paste περνας τραγουδια,ενω το i-tunes μ'εκνευριζε παρα πολυ καθε φορα... Εγω για ακουστικα εχω καποια Bang&Olufsen απο e-bay αλλα καλα φαινονται κι αυτα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977639&product=925535 (ειναι λιγο ακριβα αλλα δεν ξερω ακριβως το ποσο που θες να διαθεσεις για ακουστικα...)
Missionary Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Εγώ έχω αυτά τα ακουστικά που αναφέρει η νομικάρια και τα πήρα 30? από ένα κατάστημα στη στουρνάρη... Πολύ καλή ποιότητα ήχου
Skylined Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Eυχαριστώ και τους δύο για τη βοήθεια. Διάβασα σε reviews στο internet καλά λόγια για τα ακουστικά που προτείνετε οπότε τα παρήγγειλα. Τα βρήκα ολοκαίνουρια στο amazon.uk με 20 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής. Βρήκα ένα φάουλ στο zen plus: δεν μπορείς να ψάχνεις τα αρχεία σου(preview) και να ακούς ταυτόχρονα ένα τραγούδι γιατί παίζει αυτόματα το κομμάτι που κάνεις preview. Εκτός και αν μου έχει διαφύγει κάποια ρύθμιση..
zombietone Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Παρολαυτα και εφοσον μια καποια λυση ειναι να χρησιμοποιω το video converter της Creative, με ποιο προγραμμα και πως θα μπορουσα να καψω τους υποτιτλους σε ενα avi, ετσι ωστε να παιζουν μαζι με το βιντεο και οχι κατοπιν επιλογης; Ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις ρε παιδια σε τετοια περιπτωση; Oτι βρισκω ειναι για να εχεις την επιλογη των υποτιτλων στο avi... Οχι να ειναι καμενοι πανω στην ταινια... *Και κατα προτιμηση να μην κανουν μια ωρα απλα για να βαλουν τους υποτιτλους πανω, οπως το AviReComp ή το VirtualDubMod...
GeorgT. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Καλα μιλάμε η αδερφή μου είχε πολύ ατυχία, μετα απο μια γρήγορη ενημέρωση της πρότεινα να το αγοράσει!!! πήγε το πήρε η καημένη άλλα στη πρώτη φόρτιση χάλασε η οθόνη, πήγε το άλλαξε αλλά κ το δεύτερό χαλασε μετά απο 1 μήνα με το ίδιο πρόβλημα! Εσας γενικά σας εχει βγάλει κανένα πρόβλημα; η θα έτυχε σε καμιά προβληματική παρτίδα! (στο 2 έχω κ υποψία οτι ήταν απο επιστροφή, είχε 2 μικρές γρατσουνιές)
Nomikaria Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Eυχαριστώ και τους δύο για τη βοήθεια. Διάβασα σε reviews στο internet καλά λόγια για τα ακουστικά που προτείνετε οπότε τα παρήγγειλα. Τα βρήκα ολοκαίνουρια στο amazon.uk με 20 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής. Βρήκα ένα φάουλ στο zen plus: δεν μπορείς να ψάχνεις τα αρχεία σου(preview) και να ακούς ταυτόχρονα ένα τραγούδι γιατί παίζει αυτόματα το κομμάτι που κάνεις preview. Εκτός και αν μου έχει διαφύγει κάποια ρύθμιση.. Σ'αυτο οντως εχεις δικιο.Κι εμενα δεν μ'αρεσει αυτο,γιατι ψαχνεις να δεις τα αλλα τραγουδια και παιζει αυτοματα αυτο που βλεπεις....Παντως,συγχωρειται μπροστα στα αλλα πλεονεκτηματα που εχει. Μεγεια και τα ακουστικα.
arisdim Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μήπως μπορείτε να μου πείτε τις ρυθμίσεις για να μετατρέψω μέσω του super ένα video σε wmv; Το θέλω σε wmv γιατί με avi δεν συχρωνίζεται σωστά ο ήχος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
soko Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Έχω πάρει και εγώ το Zen 8GB, παρατηρώ ότι ακόμα κ κλειστό, μετά από shut down, μόλις ξαναγοίγει μετά από ώρες η μπαταρία φαίνεται να μειώνεται.. Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο, το έχω δει πολλές φορές να χάνει μια γραμμή. Υπάρχει λύση αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο? Γενικά δεν έχω προλάβει να τεστάρω κ πολύ πόσο διαρκεί η μπατάρια αλλά πρέπει να είναι το πολύ στο μισό απ'ό,τι λένε, ακόμα κ όταν δεν βλέπεις video κλπ. Α, επίσης έχει βγει τις τελευταίες μέρες νέο firmware 1.21.01 αμερικάνικο, δεν είδα για ευρωπαικό, καλύτερα όμως αμερικάνικο που παίζει κ πιο δυνατά.
kaiser Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα Αγόρασα πριν λίγο καιρό το ΖΕΝ 8GB και έχω το εξής πρόβλημα: αφού έκανα την εγκατάσταση των Drivers μόλις το συνέδεσα στον Η/Υ (P4-1,8 Ghz-512 ram-XP sp2) δεν το αναγνώριζε στο δε device manager σαν MTP device που το βλέπει του βάζει και ένα θαυμαστικό...κοιτώντας στα properties της συσκευής λέει "The Device fail to start" και αν θυμαμαι καλά "error code 10"...anyway.Κάνω απεγκατάσταση κατεβάζω καινουριους Drivers απο το site tis Creative τους εγκαθιστώ και πάλι τα ίδια! Σε άλλο υπολογιστή που το εγκαθιστώ όταν το συνδέω 1η φορά,αφού έχω κανει εγκατάσταση των drivers το βλέπει κανονικά κάνω μεταφορές αρχείων,την 2η φορά που δοκιμάζω να το συνδέσω τα ίδια με το 1ο PC.... Σίγουρα η συσκευή δεν έχει πρόβλημα αφου λειτουργεί και το 2ο pc την βλέπει έστω και μια φορά κανονικά,όπως επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα σε pc αφού έστω 1 την είδε κανονικά.... Μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει, αν γίνεται κάποιο conflict ή κάτι άλλο? Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να το σουτάρω φαινεται καλό εργαλειάκι Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.