Προς το περιεχόμενο

New Creative Zen

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 580
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ομως τι προβλημα αντιμετωπιζω...

Εκανα εχθες μετατροπη τρια επεισοδια Lost με το Media Coder. Προσθεσα ταυτοχρονα και υποτιτλους με σκοπο να τα περασω στο Zen.

KAI τα τρια επεισοδια ειχαν ασυνγχρονο ηχο με εικονα... Ξαναεκανα την μεταφορα απο PC στο Zen μηπως και πηγε κατι στραβα αλλα δεν διορθωθηκε κατι. Τα αρχεια στον υπολογιστη παιζουν κανονικα και δεν ειχα αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα αλλη φορα.

Εχει κανεις καποια απαντηση ή ιδεα για αυτο;

Δημοσ.

Μισό, γιατί τα λες λίγο μπερδεμένα.

Τα αρχεια στον υπολογιστη παιζουν κανονικα...

Ποια αρχεία; Τα original ή αυτά που προέκυψαν από την επανακωδικοποίηση;

Δημοσ.

Η εικονα που επισυναπτω ειναι αυτη που μου δινει το Virtual Dub mod οταν φορτωνω το video που εχω φτιαξει.

Πατα το ΝΑΙ και συνεχιζω οπως λες στην απαντηση σου. Τιποτα ομως δεν διορθωνεται παλι...

post-34449-129062961202_thumb.jpg

Δημοσ.

Το Νο πρέπει να πατήσεις στη συγκεκριμένη ερώτηση. Κακώς δεν το έγραψα και στο αρχικό μήνυμα, το διορθώνω. Ξαναπάρε το από την αρχή, με το αρχικό AVI.

Δημοσ.

Τί κόλπο είναι αυτό ρε γαμώτο; Δε μπορώ να καταλάβω. Το ίδιο συνέβη και με έναν φίλο μου τις προάλλες που τον καθοδηγούσα από τηλεφώνου για να κάνει το ίδιο πράγμα με το VirtualDubMod. Μην είν' τα Vista; Μπα, ο φίλος είχε XP.

Θα το ψάξω και θα επιστρέψω με περισσότερες πληροφορίες...

Δημοσ.

Το εκνευριστικό είναι ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα το έχω τρέξει τόσες φορές και με τόσα διαφορετικά αρχεία που θα έπρεπε να το έχω πετύχει έστω μία φορά αυτό το πρόβλημα...

Δημοσ.

UPDATED

Ολα φαινονται να ειναι μια χαρα με την εικονα και τον ηχο οταν η μετατροπη γινεται με το Video Converter της Creative αντι για το Media Coder.... Το θεμα ειναι πως με αυτο δεν μπορεις να ενσωματωσεις υποτιτλους. Αν λοιπον μπορουσες να "¨καψεις" τους υποτιτλους στο αρχικο avi και επειτα η μετατροπη και μεταφορα γινοταν απο το προγραμμα της Creative δεν 8α παρουσιαζοταν κανενα προβλημα.

Αληθεια υπαρχει τετοιο προγραμμα;

Και επισης οι υπολοιποι τι μεθοδο ακολουθειτε για τις μετατροπες σας και τους υποτιτλισμους σας;

Δημοσ.

Κάποια ερωτήματα:

1. Τί έκδοση firmware φοράει το ZEN σου;

2. Τί ρυθμίσεις χρησιμοποίησες στον MediaCoder και με ποια έκδοσή του; Μπορείς να δώσεις μερικά screenshots από το κάθε tab;

3. Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις με τις ίδιες ρυθμίσεις να συμπιέσεις κάποιο αρχείο που διατίθεται ελεύθερα στο internet; Π.χ. κάποιο αρκούντως ποιοτικό από Stage6;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...