Προς το περιεχόμενο

New Creative Zen

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, το είδα αυτό.

Απλώς είπα μήπως ήταν απαίτηση για να το λειτουργήσεις με συγχρονισμό, το ειδικό πρόγραμμα, κλπ.

Εγώ απλώς θέλω ένα player μικρό, τουλάχιστον 20GB που να μπορεί να αναγνωρίζεται ως εξωτερικός σκληρός και να μπορώ να αναζητώ και με βάση αρχεία/φακέλλους (όχι μόνο με τα tags).

Κάτι σαν το ταλαίπωρο iriver H120 που μου κλέψανε....

• Απαντ. 580
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η απάντηση πήγαινε στον από πάνω φίλο, για την "αδυναμία" του να εγκαταστήσει το SP2. Γι' αυτό που ζητάς εσύ :

...που να μπορεί να αναγνωρίζεται ως εξωτερικός σκληρός...

...είναι εγγενής περιορισμός του ZEN (και πολλών ακόμη MP3 players). Δεν εμφανίζεται στο σύστημα ως USB Mass Storage device (MSC/UMS). Ο μόνος τρόπος να το χειριστείς χωρίς drivers είναι μέσω εφαρμογών που χρησιμοποιούν πρωτόκολλο MTP (όπως ο Microsoft Media Player 11)...

Δημοσ.

φιλε νομιζω γινεται αυτο που λες δεν ειμαι σιγουρος... παντως το ΖΕΝ το βλεπει σαν αφαιρουμενο δισκο, πιστευω να σε καλυπτει...

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος γι' αυτό;

Δηλαδή συνδέοντας το ΖΕΝ στη USB θύρα του υπολογιστή το αντιλαμβάνεται σαν οποιοδήποτε USB stick?

Και ένα ακόμα. Για να επιλέξεις ποιό τραγούδι θα παίξεις μπορείς να ψάξεις μόνο μέσω tag ή να πας και "δενδρικά", με βάση φακέλλους και αρχεία;

Δημοσ.

Απο το site της Creative λεω να τα παρω μιας και Ελλαδα δεν τα βρισκω πουθενα να τα δω...

Το πρωτο εχει σκληρο πλαστικο πανω απο την οθονη που το κανει καταλληλο για διακοπες ή ταξιδια αλλα καθολου καλλυμα ή προστασια πανω απο τα κουμπια...

Το Silicon Skin w/ wire management συμφωνω πως ειναι αρκετα πρακτικο αλλα απο την αλλη και η δερματινη θηκη ειναι πανεμορφη και αντεχει περισσοτερη κακομεταχειριση!

Δημοσ.

ρε παιδια εγω εχω την τριτη θηκη και την πηρα απο τα multirama στην στουρναρη... καλα δεν ξαναφερνουν? ελεος!!!!

εννοειται πως δεν εχει screen protector... πρεπει να παρετε ξεχωριστα...

Δημοσ.

Tί γνώμη έχετε για το Stone Plus 2GB; Είμαι έτοιμος να το αγοράσω και έχω δύο απορίες. Αν μπορείς να τρέξεις ένα κομμάτι μπροστά ή πίσω (fast forward-rewind) και αν τα ακουστικά του αδικούν το player όπως διαβάζω σε διάφορα reviews.

Aπ' ότι έχω καταλάβει θα χρειαστεί να ξοδέψω επιπλέον χρήματα για καλύτερα ακουστικά και skin γιατί γρατζουνίζεται εύκολα. Ίσως να μπορούσε να με διαφωτίσει σχετικά κάποιος που το έχει;

Δημοσ.
Tί γνώμη έχετε για το Stone Plus 2GB; Είμαι έτοιμος να το αγοράσω και έχω δύο απορίες. Αν μπορείς να τρέξεις ένα κομμάτι μπροστά ή πίσω (fast forward-rewind) και αν τα ακουστικά του αδικούν το player όπως διαβάζω σε διάφορα reviews.

Aπ' ότι έχω καταλάβει θα χρειαστεί να ξοδέψω επιπλέον χρήματα για καλύτερα ακουστικά και skin γιατί γρατζουνίζεται εύκολα. Ίσως να μπορούσε να με διαφωτίσει σχετικά κάποιος που το έχει;

Καλησπερα!!Ειναι ενα αρκετα καλο mp3 player,ειδικα για το δρομο που θες κατι μικρο,ελαφρυ,ανθεκτικο κι ευκολο στη χρηση.Βεβαια,μην περμενεις ποιοτητα κατασκευης I-pod!Αλλα για το κοστος του ειναι μια πολυ καλη προταση.Ναι,μπορεις να κανεις fast forward-rewind.Δυστυχως πραγματι τ'ακουστικα ειναι πολυ μετριας ποιοτητας αλλα δν θα σου κοστισει πολλα να παρεις ενα καλο ζευγαρι νεα ακουστικα.

Εγω τουλαχιστον ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το player.Καλη αγορα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ Nomikaria!! ;)

Οπότε έχουμε και λέμε:

Ποιότητα κατασκευής δε με ενδιαφέρει γιατί δεν πρόκειται να το πετάω στους τοίχους. Εμφανισιακά είναι όμορφο και επίσης είναι πανάλαφρο πράγμα που με βολεύει πολύ.

Για ακουστικά θα επανέλθω μόλις το πιάσω στα χέρια μου, σε λίγες ημερούλες δηλαδή. Πάντως από τη στιγμή που αγοράζω φθηνό mp3 player είναι λογικό να μην έχω διάθεση να ξοδέψω και πάρα πολλά για ακουστικά..

Δημοσ.

Ε με 10-15? παίρνεις ακουστικά που χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες του εν λόγω player. Και τα ακουστικά θα σου μείνουν (άμα πάρεις καλά) και για το επόμενο player :)

Καλές αγορές!

Δημοσ.

Ακριβως.Θεωρω πως για το κοστος του ειναι ενα αξιοπρεπεστατο mp3 player.Να φανταστεις,πριν απο αυτο ειχα i-pod nano (το οποιο και πουλησα γιατι μου'χε σπασει τα νευρα το λογισμικο του) κι ομως δεν εχω μετανιωσει που πηρα κατι πολυ πιο φτηνο.

Με 15(20 ευρω το πολυ) παιρνεις μια χαρα ακουστικα που θα σου μεινουν κιολας.

Δημοσ.

Αν για καποιο λογο θελησεις να κανεις format το ZEN, το λειτουργικο του, τα εικονιδια των φακελων και γενικα η "εργοστασιακη" του κατασταση πώς επανερχεται;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...