alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξέρω αν έχει ρωτήσει κανένας άλλος άλλα είναι 30 σελίδες τόπικ και δεν μπορώ να τις διαβάσω όλες, συγνώμη...: βίντεο βλέπεις άνετα; Δεν είναι λίγο μικρή η οθόνη; Οι υπότιτλοι διαβάζονται (άμα βάλεις);
parsifal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μικρή η οθόνη του ZEN; Τη στιγμή που οι άμεσοι ανταγωνιστές του (iPod Nano, Sony) έχουν από 2" και κάτω;
zombietone Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Νομιζω πως ναι βιντεο βλεπεις ανετα. Οπως και υποτιτλους διαβαζεις. Με τις υποχωρησεις που ειναι απαραιτητες φυσικα σε μια 2.5'' οθονη...
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μικρή η οθόνη του ZEN; Τη στιγμή που οι άμεσοι ανταγωνιστές του (iPod Nano, Sony) έχουν από 2" και κάτω; δεν το συγκρίνω με τα άλλα. Απλώς ρωτάω αν είναι μικρή για βίντεο Νομιζω πως ναι βιντεο βλεπεις ανετα. Οπως και υποτιτλους διαβαζεις. Με τις υποχωρησεις που ειναι απαραιτητες φυσικα σε μια 2.5'' οθονη... Ναι, καλά... εννοείται με κάποιες υποχωρήσεις. --- Δηλαδή μια ταινία την βλέπω ένα βράδυ στο κρεβάτι, έτσι;
nick_gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος από εσάς που το έχει στην κατοχή του κάποιο χρονικό διάστημα... η μπαταρία κάθε φορά για να φορτίσει πλήρως χρειάζεται 4-5 ώρες?
CARBONSPIKE Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 σορι ρε παιδια αλλα εχω ενα προβ. το ζεν μου 4gb αρκετες φορες οταν το ανγω μου εχει white screen και πρεπει να κανω πολλες φορες restart για να παιξει εχω κανει τα παντα update , format και παλι format αλλα τα ιδια ... please help!!!!
zombietone Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δηλαδή μια ταινία την βλέπω ένα βράδυ στο κρεβάτι, έτσι; Εννοειται! Το κανω ολη την ωρα! :-D:-D
thanasis00 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δηλαδή μια ταινία την βλέπω ένα βράδυ στο κρεβάτι, έτσι; φυσικα φιλε μου, εχω δει εγω παρα πολλα prison break και lost στο κρεβατι μου...
metmat Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Διάβασα κι εγώ το εξαιρετικό "how to" του parsifal και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Οι υπότιτλοι ευανάγνωστοι. Βλέπεις άνετα ταινία. Μόνο μία ερώτηση. Υπάρχει κάπου επιλογή για να βάλω πιο μικρή γραμματοσειρά; Αυτή που βάζει είναι αρκετά μεγάλη και οι υπότιτλοι βγαίνουν πολλές φορές σε 3-4 σειρές.
parsifal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δοκίμασε στη ρύθμιση Scale να επιλέξεις Movie Width αντί για Movie Diagonal.
getty Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Έχει συγκρίνει κανείς με ίδια ακουστικά και ίδια κομμάτια creative με iriver ή sony ή cowon για να μας πει τί λένε από ποιότητα ήχου;
Missionary Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Από τα sony είναι πολύ πολύ καλύτερα, από τα άλλα δεν έχω άποψη...
vastravoud Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το ZEN των 30GB, αλλά δυο-τρια πράγματα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα στο μυαλό μου: 1) Υπάρχει η δυνατότητα απλώς να γράφω μέσα τα αρχεία μου οργανωμενα σε φακέλλους όπως τα έχω στο pc χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα; Δηλαδή το παλιό μου i-river ναγνωριζόταν ως εξωτερικό storage device, αντέγραφα εκεί τα αρχεία που ήθελα και κατόπιν απλώς αναζητούσα το αντίστοιχο folder και επέλεγα να παίξει το ζητούμενο αρχείο. 2) Αν κατάλαβα καλά το ZEN δεν παίζει ogg αρχεία. Θα χάσω πολύ σε ποιότητα αν τα μετατρέψω σε mp3? 3) Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς σε υπολογιστή με Ubuntu?
sterzam Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας παιδιά! Το πήρα και γω χθες το 8gb αλλα δεν μπορώ να το εγκαταστήσω με τίποτα... Εβαλα το WMP11, τα προγράμματα του cd και όταν το συνδέω στο USB, το εντοπίζει αλλα δεν το εγκαθιστά γιατί βρίσκει κάποιο πρόβλημα... Εχω XP με service pack 1 (το 2 δεν μπορώ να το βάλω... )
parsifal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Από Creative ZEN System Requirements : * Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) or Microsoft® Windows Vista™ * USB 1.1 port (USB 2.0 recommended) * 130MB free hard drive space (more for audio content storage)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.