Προς το περιεχόμενο

New Creative Zen

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ρωτήσει κανένας άλλος άλλα είναι 30 σελίδες τόπικ και δεν μπορώ να τις διαβάσω όλες, συγνώμη...:

βίντεο βλέπεις άνετα; Δεν είναι λίγο μικρή η οθόνη; Οι υπότιτλοι διαβάζονται (άμα βάλεις);

• Απαντ. 580
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομιζω πως ναι βιντεο βλεπεις ανετα. Οπως και υποτιτλους διαβαζεις. Με τις υποχωρησεις που ειναι απαραιτητες φυσικα σε μια 2.5'' οθονη...

Δημοσ.
Μικρή η οθόνη του ZEN; :confused: Τη στιγμή που οι άμεσοι ανταγωνιστές του (iPod Nano, Sony) έχουν από 2" και κάτω;

δεν το συγκρίνω με τα άλλα. Απλώς ρωτάω αν είναι μικρή για βίντεο

Νομιζω πως ναι βιντεο βλεπεις ανετα. Οπως και υποτιτλους διαβαζεις. Με τις υποχωρησεις που ειναι απαραιτητες φυσικα σε μια 2.5'' οθονη...

Ναι, καλά... εννοείται με κάποιες υποχωρήσεις.

---

Δηλαδή μια ταινία την βλέπω ένα βράδυ στο κρεβάτι, έτσι;

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος από εσάς που το έχει στην κατοχή του κάποιο χρονικό διάστημα...

η μπαταρία κάθε φορά για να φορτίσει πλήρως χρειάζεται 4-5 ώρες?

Δημοσ.

σορι ρε παιδια αλλα εχω ενα προβ. το ζεν μου 4gb αρκετες φορες οταν το ανγω μου εχει white screen και

πρεπει να κανω πολλες φορες restart για να παιξει εχω κανει τα παντα update , format και παλι format αλλα τα ιδια ... please help!!!!

Δημοσ.
Δηλαδή μια ταινία την βλέπω ένα βράδυ στο κρεβάτι, έτσι;

φυσικα φιλε μου, εχω δει εγω παρα πολλα prison break και lost στο κρεβατι μου...

Δημοσ.

Διάβασα κι εγώ το εξαιρετικό "how to" του parsifal και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.

Οι υπότιτλοι ευανάγνωστοι. Βλέπεις άνετα ταινία. Μόνο μία ερώτηση.

Υπάρχει κάπου επιλογή για να βάλω πιο μικρή γραμματοσειρά; Αυτή που βάζει είναι αρκετά μεγάλη και οι υπότιτλοι βγαίνουν πολλές φορές σε 3-4 σειρές.

Δημοσ.

Έχει συγκρίνει κανείς με ίδια ακουστικά και ίδια κομμάτια creative με iriver ή sony ή cowon για να μας πει τί λένε από ποιότητα ήχου;

Δημοσ.

Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το ZEN των 30GB, αλλά δυο-τρια πράγματα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα στο μυαλό μου:

1) Υπάρχει η δυνατότητα απλώς να γράφω μέσα τα αρχεία μου οργανωμενα σε φακέλλους όπως τα έχω στο pc χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα; Δηλαδή το παλιό μου i-river ναγνωριζόταν ως εξωτερικό storage device, αντέγραφα εκεί τα αρχεία που ήθελα και κατόπιν απλώς αναζητούσα το αντίστοιχο folder και επέλεγα να παίξει το ζητούμενο αρχείο.

2) Αν κατάλαβα καλά το ZEN δεν παίζει ogg αρχεία. Θα χάσω πολύ σε ποιότητα αν τα μετατρέψω σε mp3?

3) Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς σε υπολογιστή με Ubuntu?

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Το πήρα και γω χθες το 8gb αλλα δεν μπορώ να το εγκαταστήσω με τίποτα...

Εβαλα το WMP11, τα προγράμματα του cd και όταν το συνδέω στο USB, το εντοπίζει αλλα δεν το εγκαθιστά γιατί βρίσκει κάποιο πρόβλημα...

Εχω XP με service pack 1 (το 2 δεν μπορώ να το βάλω... :X )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...