zombietone Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Ναι οντως πολυ καλη η τιμη του στο shop21.gr! 109euro εναντι 129 που εχει στο πλαισιο... Εγω το πηρα σημερα απο το πλαισιο. Ευχαριστη εκπληξη! Πολυ ομορφο! Αλλα ρε γαμωτο μου φαινεται οτι το software για τη μετατροπη των video σε συμβατο format ειναι αρκετα αργο....
thanasis00 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 ναι ειναι λιγακι, αλλα δεν βαριεσαι? περασα πριν 2 μερες ενα prison break επισοδιο μαζι με υποτιτλους και φαινεται φοβερα!!!! α, επισης, να ξερετε οτι φορτιζει και με φορτιστη απο motorola v360...το φορτισα χθες και ειναι οκ σημερα.... αλλα ψαχνω ενα προγραμμα να ενσωματωνει γρηγορα τους υποτιτλους στην ταινια γιατι αυτο που εχω κανει 2 ωρες...
Freakster Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Με το total video converter ενω το μετατρέπεις μπορείς να του προσθέσεις και υπότιτλο. Παιδιά, επείγον. Επενδύστε σε screen prottector. Μετά απο ένα τετ α τετ με τον τοίχο, το δικό μου έγινε για κλάματα.
chrisfiss Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Να ρωτησω κατι, πως καταλαβαινουμε οτι τελειωσε η φορτιση για να το βγαλουμε? Ποση ώρα κανει να φορτισει?
zombietone Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Εχετε παρει προστατευτικα και θηκες; Απο που; Βρισκω μονο στο ebay...
thanasis00 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 εγω πηρα την ιδια μερα που το αγορασα... βρηκα στα multirama και θηκη και screen protector σε καλες τιμες... οσοι ειστε Αθηνα πηγαινετε Στουρναρη θα βρειτε(αν και τοτε που πηρα την θηκη, ηταν η τευλευταια)...
zombietone Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Χμμμ... Πηγα στο multirama στη Στουραρη μιας και ηταν το μοναφικο που βρηκα στο net να εχει τετοιες θηκες αλλα δεν ειχε καμια και μου απαντησε οτι κααααποια στιγμη στο μελλον αν ολα πανε καλα και με τη βοηθεια του θεου ιιιιισως ξαναφερει!
thanasis00 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 δηλαδη ειχα πολυ τυχη ε?? τουλαχιστον πηρες screen prtoector?? ειχε και αλλα οταν πηγα... κατι αλλο, θελω προγραμμα που να βαζει τους υποτιτλους πολυ γρηγορα στο βιντεο, χωρις να το μετατρεπει... ξερει κανεις τπτ??
zombietone Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μαλλον ναι... Οχι δεν πηρα. Ειχα στο μυαλο μου να παρω μαζι με τη θηκη...
parsifal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 κατι αλλο, θελω προγραμμα που να βαζει τους υποτιτλους πολυ γρηγορα στο βιντεο, χωρις να το μετατρεπει... ξερει κανεις τπτ?? Δεν υπάρχει. Ή μάλλον, υπάρχουν τα AviSub και AVIAddXSubs, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν κάνει για το ZEN...
thanasis00 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δεν υπάρχει. Ή μάλλον, υπάρχουν τα AviSub και AVIAddXSubs, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν κάνει για το ZEN... κανει ομως γαι τον μετατροπεα του zen? αυτο με νοιαζει... γιατι τωρα κανω περιπου 2 ωρες για ενα βιντεο 45 λεπτων...φαντασου να βαλω και ταινια!!
parsifal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Ο μόνος τρόπος να δεις υποτίτλους στο ZEN είναι με hardsubbed video («καμμένοι» μέσα στην εικόνα). Αν έχεις ένα video και τους υποτίτλους σε ξεχωριστό αρχείο, ο μόνος τρόπος να πάρεις hardsubbed video είναι με επανακωδικοποίηση, δε γίνεται αλλιώς...
bentouza Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Χαιρετω!! Θελω να παρω το zen σε 2GB και ψαχνω να βρω απο που.Απο καταστημα μονο απο multirama στα 89e. Καμια προταση για φθηνοτερα εχει κανενας;; Και απο internet εννοειται αλλα προτιμω ευρωπη. παιζει και για 4GB αλλα μονο αν μιλαμε για πολυ φθηνα. Επισης ξερεται κανα καλο e-shop για ηλεκτρονικα απο ευρωπη; @parsifal: μπορεις να ανεβασεις το howto στο rapidshare .αν ειναι ενα κομματι μπορουν ολοι
parsifal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 @parsifal: μπορεις να ανεβασεις το howto στο rapidshare .αν ειναι ενα κομματι μπορουν ολοι Όχι παιδιά, έπεσαν μαζεμένα : εξεταστική, μοντερατοριλίκι κλπ κλπ. Το HOWTO παραείναι σε πρωτόλεια μορφή. Υπομονή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.