Freakster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Κοίτα σίγουρη απάντηση δεν έχω, αλλα προφανώς η creative κάτι ξέρει που δεν δίνει την δυνατότητα disconnect στο μηχάνημα της. Εμένα ως τώρα δεν έχει πάθει τίποτα. Ουτε στο manual ειδα να γραφει κατι.
Voodooman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Όταν συνδέω για πρώτη φορά ένα USB στικάκι, τα windows με ρωτάνε αν θέλω να κάνω manual αποσύνδεση (και το φλασάκι να είναι λίγο πιο γρήγορο) ή αν θα το πρισώνω-ξεπριζώνω κατευθείαν, με ένα μικρό τίμημα στην ταχύτητα. Ίσως κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει και με το zen, να είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να μην χρειάζεται ασφαλή κατάργηση.
zombietone Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Το πλαισιο δυστυχως εδω και κανα 2 βδομαδες δεν το εχει! Σημερα μου ειπαν τελος του μηνα! Απο βδομαδα σε βδομαδα το πανε... Πρεπει να εχει μεγαλη ζητηση...
thanasis00 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 μαγκες μολις μπηκα και εγω στο club... πηρα την 4gb εκδοση και μολις πριν λιγο τελειωσε η πρωτη φορτιση...γενικα ωραιο ειναι,ευχρηστο και τετοια... τωρα δοκιμαζω να βαλω ενα επισοδιο prison break να δω πως φαινεται...ερωτηση δεν εχω για την ωρα...α κατι που θυμηθηκα ειναι:1) που μπορω να βρω θηκη και 2) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977615&product=976075 κανει για να φορτιζω το zen?
zombietone Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Απο που το πηρες Θαναση; Ναι ο φορτιστης που δειχνεις κανει μια χαρα, και μαλιστα για οποιαδηποτε USB συσκευη που φορτιζει απο εκει...
Freakster Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η συσκευή απαιτεί τον δικό της φορτιστή.. Αναγνωρίζει κατα κάποιο τρόπο το καλώδιο, όπως και σε άλλα creative. Δεν είμαι σίγουρος αν θα δουλέψει o generic φορτιστης που θες, πρόσεξε την συσκευασία για να το γυρίσεις πίσω αν δεν το φορτίζει.
disqualified Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 το creative zen (μιλαω για εμπειρια zen micro) δεν χρειαζεται ασφαλη αποσυνδεση γιατι δεν αναγνωριζεται σαν εξωτερικος δισκος. Αυτο χρειαζεται μονο αν επιλεχτει μεσα απο το menu η λειτουργια του σαν removable disc. Λεω παλι οτι δε γνωριζω για διαφορες στο menu και τη λειτουργια των καινουριων zen
thanasis00 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Απο που το πηρες Θαναση; Ναι ο φορτιστης που δειχνεις κανει μια χαρα, και μαλιστα για οποιαδηποτε USB συσκευη που φορτιζει απο εκει... το πηρα απο το shop21 sta 109euros. αλλα μολις ειδα στο e-shop οτι αυτος ο φορτιστης κανει για ολα τα mp3 players ΕΚΤΟΣ απο Creative Zen.... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912267 θα ψαξω κι αλλο μηπως βρω αλλον φορτιστη....
Freakster Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Σου το εγραψα και πριν και μαλλον επιβεβαιωθηκα.. Μονο ο επισημος φορτιστης της creative θα δουλεψει με το zen.
vaggospat13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 μολις δοκιμασα να το φορτισω με τον φορτιστη του motorola v3 και φορτιζει.χεχε, τελικα γλιτωσα την αγορα φορτιστη .
Freakster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 εεε! Nice tip! Θα δοκιμασω και εγω με τον φορτιστη του μοτορολα! Λες;;; Δε πιστευω να δουλευει με αλλα watt, amber ξερω γω και να το καψει;
vaggospat13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Εμενα φορτισε μια χαρα,αλλα μην σας παρω και στο λαιμό μου.
thanasis00 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 θα δοκιμασω και εγω με motorola v360 και θα σας πω....
saint_vitus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Σκοπευω να παρω το zen των 4gb και μετα απο μια μικρη ερευνα αγορας,ειδα τη μικροτερη τιμη στο shop21.Κι επειδη δεν το γνωριζω το συγκεκριμενο καταστημα και μενω και εκτος Αθηνας,θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο αξιοπιστο ειναι σε θεματα αποστολης,service κτλ. Ευχαριστω..
thanasis00 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 φιλε απο εκει το πηρα και εγω... εκανα παραγγελλια τιν κυριακη, τιν τεταρτη το στειλανε, και την πεμπτη το ειχα στα χερια μου απο SpeedEx... πολυ καλα πιστευω...και το πηρα με αντιακταβολη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.