Προς το περιεχόμενο

Αναβολη????

vintage's_lover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδεια,φετος εδωσα πανελληνιες,αλλα δεν πηγα καθολου καλα.Εβγαλα 10.000 μορια αλλα λογω του οτι ειμαι στο 1ο παιδειο δεν καταφερα να περασω σε καποιο ΤΕΙ και φυσικα σε κανενα ΑΕΙ.Ηξερα εδω και καιρο οτι δεν θα πηγαινα καλα κ ειχα αποφασισει καιρο πριν οτι θα ξαναδωσω.Ηθελα ομως να περασω καπου για να παρω αναβολη κ να εχω την ευκαιρια να ξαναδωσω χωρις να χρειαστει να παω στρατο απο τα 18 μου.Πριν προλαβω να πανικοβληθω πολυ,εμαθα πως μπορω να παρω αναβολη για μια δευτερη ευκαιρια.Ισχυει? Ξερει κανεις κατι σχετικο? Το μονο που θελω ειναι να ειμαι σιγουρος οτι μπορω να ξαναδωσω χωρις να μου ερθει κανενα περιεργο χαρτι.Βεβαια εννοειται οτι θα παω κιολας να ρωτησω,απλα ειπα να μην παω τελειως ασχετος...Οποιος ξερει,ασ βοηθησει..

Δημοσ.

τι εννοεις δεν σου ηρθε κανενα χαρτι? πηγες στη στρατολογια να πεις οτι θες αναβολη κτλ? Θα πρεπει να δωδω καποιο χαρτι απο το σχολειο που νε δηλωνει οτι θα ξαναδωσω????

Δημοσ.

το μονο που ειχα παει ηταν στα κεπ οπως ειχανε παει ολα τα παιδια στην 3η λυκειου,μετα πηγα στο σχολειο και δηλωσα οτη θα ξαναδωσω ε και τωρα θα παω ενα χαρτι απο την σχολη μου οταν ξεκινησω οπου θα μου δινει αναβολη 2 χρονια που διαρκει η σχολη.Δεν υπαρχει προβλημα οπως θα σου πουνε και αλλοι δεν προκειται να σε ενοχλησουν με καποιο χαρτι.

Δημοσ.

Λοιπον φιλε ειμαι και εγω ακριβως στην ιδια κατασταση με εσενα (οταν λεω ιδια ενοω ιδια, ηξερα οτι δεν θα τα παω καλα, 1ο πεδιο, πανω κατω ιδια μορια και το πειρα αποφαση του χρονου να ξαναδώσω, αλλα με αποτελεσματα αυτη τη φορα)

Λοιπον πηγα ρώτησα στο σχολείο μου σημερα τι πρεπει να κανω. Με ειπανε οτι πρεπει να παω στην στρατολογια, και να παω μια φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας*, του απολυτηρίου του λυκειου* και ενα χαρτι που με ειχανε δώσει απο το ΚΕΠ τον ιανουαριο αυτο που λεει πανω ο snik οταν ειχατε παει ολοι μαζι.

*Ενωειτε πως προτα θα επικυρωσεις τοις φωτοτυπίες αυτα απο το ΚΕΠ

Δημοσ.

Σιγουρα Greek?Επειδη δεν θυμαμαι να ειχα κανει τετοια χαρτια περσυ...μπορει να κανω και λαθος δεν ξερω...

Δημοσ.

@vintage's_lover αν εχεις σκοπο να κατσεις ενα χρονο και να ξαναδωσεις του χρονου, καλυτερα να πας φανταρος!

οσο πιο μικρος πας τοσο το καλυτερο περνας!

επισης, μη μου πεις οτι για ενα χρονο μεχρι να ξαναδωσεις, θα κατσει να διαβασεις....

οταν κοντεβουν οι εξετασεις παρε ολη την αδεια σου και κατσε διαβασε ενα μηνα ολοκληρο!

ετσι κερδιζεις χρονο χαμενο

Δημοσ.

ΜΟΝο αν δεν ειστε παληκαρια τ τυπου καφεδες,γκομενες,ξενυχτια να ξαναδωσετε αλλιως πηγαιντε καμμια αγγλια ή σε κανα ιδιωτικο...δυσκολα θα ξαναπιασετε βιβλιο οταν δεν θα πηγαινετε πρωι σχολειο βραδυ φροντ.κτλ.

βεβαια εκει πρεπει να τελειωσετε μεχρι+1 χρονο αλλιως τσαμπα τα λεφτα.

αν παλι γραψετε κ περασετε σε κανα τει τοτε ολα οκ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...