kktsol Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Αποφασισα να βαλω και εγω XP σαν λειτουργικο απο τα 2000pro που ειχα. Με τα 2000 δουλευαν τα παντα. Αφου τελειωσα την εγκατασταση drivers κτλ. και δουλευουν ολα ενταξει ξεκινησα να βαζω παιχνιδια. Το προβλημα ξεκιναει οταν προσπαθω να αναβαθμισω το directx απο 9.0b σε 9.0c. παρ'ολο που στο τελος μου γραφει all files updated and ready for use το dxdiag μου λεει οτι η εκδοση που εχω ειναι 9.0b πραγμα που πρεπει να ισχυει γιατι δεν τρεχει κανενα παιχνιδι που χρειαζεται 9.0c ενω τρεχουν κανονικα οσα χρειαζονται μεχρι 9.0b. Δοκιμασα να κατεβασω απο τη Microsoft το directx, το κατεβασα κανονικα και το runtime και το sdk αλλα το αποτελεσμα ειναι οτι γραφουν ακριβως το ιδιο αλλα το directx ειναι παντα 9.0b. Δοκιμασα επισης και το dx eradicator και το μονο αποτελεσμα ηταν να γινει η εκδοση μου 8.1 που παλι δεν αναβαθμιζοταν σε 9.0c. Δοκιμασα και αρκετες βλακειες που διαβασα σε καποια forum του τυπου copy paste τα αρχεια αλλα τιποτα δεν δουλευε. Απο οτι διαβασα σε forum της Microsoft αυτο ειναι κοινο προβλημα πολλων χρηστων XP SP2 PRO. Μπορει κανεις να βοηθησει στο συγκεκριμενο προβλημα; Αν χρειαζεται καποιος παραπανω πληροφοριες απλως ζητηστε τις. Το cd που εκανα install ειναι XP Proffecional SP2 English και πρεπει να ειναι απο τα πρωτα γιατι εχει dx 9.0b ενω τα τελευταια ειχαν dx 9.0c
lasxa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Kalhspera katarxhn. Paliotera eixa k egw to idio provlhma k li8hke me ton exhs tropo : Katarxas prepei na exeis ta directx 9.0b kai 9.0c oloklhra. Ekana copy paste apto 9.0b sto 9.0c ta arxeia : dxsetup dsetup32.dll DSETUP.dll meta afairesa to directx me to DXeradicator... kai sth synexeia ekana setup to directx 9.0c(afto pou eixa antikatasthsei ta arxeia)... k apla mphke to directx9.0c !!! Emena pantws mou doulepse etsi k den eixa kanena provlhma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.