Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με webcam logitech

Kagkouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω ρε φουστη μου 14 ευρω καμερα και περιμενει επιδοσεις...Επίσης το οτι του φιλου σου ειναι 4 ετων δε παει να πει οτι δεν ειναι καλή καμερα

Πηγαινε παρε ΑΥΤΗ να λυσεις το προβλημα με το χαμηλο φωτισμό...Εχει και infrared :-P

Δημοσ.

Τελικά είναι οκ προς το παρόν. Δεν θέλω και τπτ τρελό αλλά του φίλου μου που λέω ότι είναι 4 χρόνων πιστεύω πως είναι πιο πολύ γτπ γιατί στον κοτσόβολο πακέτο με 2 από αυτές το δίνουν μόνο 6?.

Δεν περίμενα και τπτ τρελό αλλά θα τσεκάρω και την λάμπα στο δωμάτιο :D

Δημοσ.
Πω ρε φουστη μου 14 ευρω καμερα και περιμενει επιδοσεις...Επίσης το οτι του φιλου σου ειναι 4 ετων δε παει να πει οτι δεν ειναι καλή καμερα

Πηγαινε παρε ΑΥΤΗ να λυσεις το προβλημα με το χαμηλο φωτισμό...Εχει και infrared :-P

Την ίδια webcam με τον kagkouro έχω ... Πράγματι είναι gtp, τί περιμένεις από μία τόσο φθηνή λύση ?

Αλέξη, ψήνομαι τρελά για αυτήν την MSI ... :o Την έχεις δοκιμάσει ?

Δημοσ.

Τελικά σταθεροποιήθηκε. Δεν είναι προβληματικό μοντέλο απλά είναι για τον π****ο :(

Τεσπα....αλλαγή στο ε-σοπ δεν θα παίζει μάλλον, ε?

Δημοσ.

Και εγώ για msn αλλά το βράδυ χάλια ποιώτητα με "light boost". Άλλα άμα το αφήσω σε default και βάλω το φως μπροστά μου τότε νομίζω πως έχω κάμερα των 100? :lol:

Δημοσ.
Αλέξη, ψήνομαι τρελά για αυτήν την MSI ... Την έχεις δοκιμάσει ?

Την εχω αγορασει :-P

Για 30 ευρω ειναι καλή καμερουλα.Εγω την αγορασα μονο και μονο για τις υπερυθρες(Για κανενα βιντεο κλπ... ;) )

Εχει και 3 led που αμα πατησεις το πλαινο κουμπακι γινεται και λαμπατερ :D

Το software που εχει ειναι λιγο περιεργο αλλά να σου πω την αληθεια την εχω 2 μηνες και σημερα την εψαξα λιγο :)

Το ποδι που καθεται ειναι παντελως χαζο και δε βολευει ιδιαιτερα(δε μπορεις να τη βαλεις πανω στην οθονη)

Παρε και μια φωτογραφια απο τη καμερα με ελαχιστο φωτισμό(BTW Γιωργο ειναι το tank που σου ελεγα :D ειδες ρακορακια που εχουμε εδω??:D )

1234586qz4.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τελικά την άλλαξα με αυτή.

Το θέμα είναι πως όλη την ώρα (ακόμα και την ώρα που δεν λειτουργεί) έχει αναμένο το πράσινο φωτάκι. Καμία ιδέα?

Οσο έχεις πράσινο φωτάκι καλά είσαι.Αμα γίνει κόκκινο τοτε υπάρχει πρόβλημα.

Δοκίμασε να κλείσεις το πρόγραμμα τις απο το system tray (κατω δεξια)μπας και σβήσει.

Παντος φαντάζομαι θα είδες μεγάλη διαφορα, ιδιαίτερα σε σκοτάδι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...