Kagkouros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Γειά σας παιδιά! Έχω ένα πρόβλημα με την webcam μου, είναι αυτή συγκεκριμένα και έχει πρόβλημα φωτεινώτητας. Αν και από τα settings τα contrast & brithness είναι στο φουλ δεν γίνετε τπτ ιδιαίτερα το βράδυ. Μια πολύ σκοτεινή εικόνα, μόνο άμα ανάψω φως μπροστά μου τότε θα φανώ αλλά είναι πολύ ενοχλιτικό. Σε αντίθεση ένας φίλος μου έχει ένα πολύ παλιό μοντέλο της ίδιας μάρκας και δεν έχει κάνει εγκατάσταση ούτε τα drivers αλλά έχει πολύ καλή φωτεινότητα (η κάμερά του είναι χειρότερης ποιώτητας) Η ερώτιση που θέλω να κάνω είναι η εξής: Να πάω την κάμερα πίσω στο ε-σοπ και να τους πω ότι έχει πρόβλημα? ή να πάρω τηλ καμια logitech hellas (άμα υπάρχει) και να τους κάνω αναφορά βλάβης? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Kagkouros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Κανένας άλλος που να είχε πρόβλημα με προϊόντα logitech τα γύρισε εκεί που τα είχε αγοράσει ή πήρε τηλ/έστειλε μαιλ ή οτιδήποτε στη logitech?
LIONOR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 φιλε μου με 14 ευρω τι καλυτερο περιμενες.... την συγκεκριμενη καμερουλα την εχω δει κι εγω, και ειναι για τα μπαζα... οι φτηνες καμερες εχουν μεγαλο προβλημα στο θεμα φωτεινοτητας, χρειαζονται δηλ. επαρκη φωτισμο για να εχουν μια μετρια εικονα. Εγω εχω μια philips που την εχω πανω απο 4 χρονια, και εχει πολυ καλυτερη εικονα απο αυτην που εχεις. Και μην ακους που λενε, παρε μια φτηνη καμερα να κανεις την δουλεια σου, γιατι βλεπεις τα αποτελεσματα! Παρε την logitech web cam pro 5000 και θα δεις μεγαλη διαφορα...
Gibs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε Kagkoura,έχω την ίδια κάμερα και έχω το ίδιο προβλημα.Μην το ψάχνεις,ειναι γτπ.Πέτα την από το παράθυρο.Μου την είχαν κάνει δώρο πριν κανα 2χρονο μαζι με την ADSL της οτενέτ εμένα παντως και λεώ "πολύ καλό για να είναι αληθινό"...
pcfan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 εγω έχω την Webcam Connect http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=31&product=994049. Πολύ καλή κάμερα αλλα νομίζω κάπου στα 25 ? την πήρα και ειναι τέλεια !Οπότε δεν χρειάζεται να παίρνεις τις πιο φτηνές αλλα τις μέτριες . To link που δίνω ειναι μια παραπλησια της και οχι η κανονικη .
Gibs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Θυμάσαι μήπως από που την πήρες?Γιατί στο E-Shop δεν την βρήκα (στην ιστοσελίδα) και στο Πλαίσιο έχει μια Webcam Connect αλλά κάνει γύρω στα 40 Euro. :/
pcfan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 απο το multirama την πήρα μαζι με κάποια άλλα νομίζω 1 Ιουλίου αν δεν κάνω λάθος !
Kagkouros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μα καθήστε ρε παιδιά. Ένας φίλος μου έχει logitech webcam 4χρόνων τουλάχιστον κατώτερης ποιώτητας από την δικιά μου και τώρα στον κοτσόβολο δίνουν 2 τέτοιες με 6? και απο φωτεινότητα σκίζουν. Άλλα για να μου λέτε πως έχεται παρόμια προβλήματα τί να πώ? Μπορώ να πάω στο e-shop και να την αλλάξω με αυτή? Δεν μπορώ να δώσω και παραπάνω από 10? σε περίπτωση αλλαγής. Τι λέτε είναι καλύτερη ή όχι?
lary7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπών να τι θα κάνεις. Θα την βάλεις στην κατάψυξη για 20 λεπτά. Μολις την βγάλεις θα την συνδέσεις και για κάνα 2λεπτο μέχρι να ζεσταθεί πάλει θα έχεις πολύ καλή ποιότητα. Εναλακτικά, ο φίλος O/C George θα σου δώσει λίγο μαγικό ζωμό να ρίχνεις επάνω τις καθε λίγο και λιγάκι και θα είσαι ΟΚ. Πέρα απο τιν πλάκα, ο αισθητήρας της είναι μάπα οπότε μην οπεριμένεις πολλά.
Kagkouros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν είναι, ε? Ε τότε του φίλου μου η αρχαιολογία πως γίνεται να είναι καλύτερη? Κάτι άλλο που παρατηρώ είναι πως μπορεί να σκουρίνει έτσι στο ξεκάρφωτο μετά από λίγη ώρα χωρίς να πειράξω τα settings...άμα την πάω πίσω στο e-shop θα γίνει τπτ?
lary7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδή επειδεί έχει όμορφη σχεδιαση περιμένεις να είναι και καλύτερη?Του φίλου σου έχει καλύτερο CCD, απο εκεί κρίνεις την καμερα, οχι απο τα πλαστικα. Ακόμα να ξέρεις οτι οσο ποιο ζεστή είναι η κάμερα τόσο λιγότερη ευαισθησία έχει ο αισθητήρας ,άρα και λιγότερη φωτεινότητα. Αμα την έχεις πάνω στην οθώνει ζεσταίνεται παραπάνω=ποιο χαλια ποιότητα. Πάντος αλλη εικόνα θα έχεις τον χειμώνα με 20 βαθμους και άλλη το καλοκαίρι με 30.
Kagkouros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι δεν έκρινα από τα πλαστικά αλλά από την διαφορά τιμής (10?). Αυτό που λες με την θερμοκρασία πρέπει να είναι σωστό γιατί μετά από κάποια ώρα κάνει κάτι σκοτεινάδες κάτι κοκκινάδες κλπ. Αλλά όχι δεν την έχω πάνω από την οθόνη αλλά σε ένα ράφι. Αλλά λόγω της αστάθιας της ποιώτητάς της τι να κάνω? Να στείλω κανά μαιλ ή να περάσω από το ε-σοπ? Αλλά έχω δει και άλλες καμερούλες noname των 10? και ούτε και δείχνουν μια χαρά....γιαυτό έχω αμφιβολείες άμα είναι ελλατωματική ή όντως έχει @@ ποιώτητα. edit: βέβαια δεν έχω κάνει την τελευταία δοκιμή. Μήπως φταίει η φωτεινότητα του δωματίου? Πρέπει να την δοκιμάσω στο φίλο μου. Άμα βγάλω-βάλω τους drivers? ή αλαξω USB θύρα? Ψάχνω λύσεις για να μην την πετάξω...
Kagkouros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν παιδιά μόλις άλλαξα θύρα USB και θέλω να πω πως ένα option "low light boost" είτε το ενεργοποιούσα είτε όχι δεν έβλεπα καμία διαφορά. Τώρα έχει διαφορα...αν και δεν χρησιμοποιεί τα 30fps αλλά αρκετά λιγότερα.... Θα ξαναποστάρω το βράδυ για να δω καλύτερα την λειτουργία της σε σκοτεινό εξωτερικό περιβάλλον. Αν και αυτό με το light boost μου κίνησε το ενδιαφέρον για πιθανόν ελλατωματικό κομάτι. Τι λέτε? edit: Μόλις παρατήρησα πως πειράζοντας λίγο το antiflicker και επαναφέροντας τις αρχικές ρυθμίσεις πάλι δεν δούλευε το light boost . Αν και το ξαναέβγαλα-έβαλα στην usb το πρόβλημα παραμένει....τα φώτα σας...
LIONOR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 φιλε σου μιλανε εδω μεσα και δεν ακους μαλλον... και σου μιλαει και καποιος που την εχει δοκιμασει την ιδια ακριβως καμερουλα. η κατασταση εχει ως εξης: αν ειναι μερα και εχεις πολυ φως στο δωματιο, κατι λιγα φαινονται, αν ειναι βραδυ με φως λαμπας, απλα ξεχασε το. δεν θα ειχε νοημα τοτε μια καμερα να κανει 14 ευρω καιμια αλλη να κανει ....84! Ο,τι πληρωνεις, παιρνεις.
lary7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Κοιτα να δεις, ελλατωματική δεν ειναι, απλά ειναι χάλια και σου το λέω γιατι είδα 3 απο δαυτες. Πάρε κάτι τετοιο αμα χρειαζεσαι μια καλύτερη.Δοκιμασμένη και εγγυημένη. http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.601073
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.