darkthan Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 γιατί δεν πας στο πλαίσιο αφού έχεις εγγύηση το πολύ πολύ σε 4 ώρες να το πάρεις πίσω οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakouna Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δεν ξερω αν το bios του peristyle διορθωνει τιποτα. Μπορει στο service στο πλαισιο τα παιδια να ειναι γρηγοροι αλλα σε θεματα bios, updates κλπ εχουν μαυρα μεσανυχτα. Εγω εχω την 0.29 peristyle και ολα δουλευουν αψογα με 4gb. Αρχικα με την 0.24 οταν εβαζα τα 2x2 το ιδιο προβλημα. Μετα την αναβαθμιση ολα οκ! Αυτο που δε μπορει κανεις να σου εγγυηθει ειναι τι γινεται με το θεμα της εγγυησης. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αξιζει τον κοπο. Η αποφαση ομως δικη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voulgeor Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 παιδια γεια σας. ειμαι και εγω κατοχος αυτου του φορητου και τον χρησιμοποιω εδω και μερικους μηνες χωρις προβληματα. πηγα τελευταια και αγορασα λογω της πτωσης τιμων στην μνημη 4 gb ddr2 667mhz σε 2 αρθρωματα των 2 gb εκαστο. τα τοποθετω και ενω το bios τα βλεπει με επιτυχια μολις αρχιζουν να φορτωνουν τα vista home premium μου βγαζει μπλε οθονη. μπλε οθονη βγαζει και κατα την προσπαθεια εγκαταστασης εκ νεου των vista. αυτα που θελω να ρωτησω ειναι τα εξης1. εχει εγκαταστησει κανεις με επιτυχια 4 gb μνημης στο συγκεκριμενο φορητο σε περιβαλλον vista? (στο πλαισιο τα iron πωλουνται πλεον με 4 gb και vista αρα ειναι εφικτη η εγκατασταση και η λειτουργια). 2. ξερει κανεις αν υπαρχει επισημη αναβαθμιση απο το πλαισιο του bios? 3. το bios απο το peristyle τι ακριβως διορθωνει / αναβαθμιζει ? στην τεχνικη υποστηριξη που ρωτησα μου ειπαν να εγκαταστησω το service pack 1 και αν δεν υπαρχει αποτελεσμα να τους το παω εκει. λογω φορτου εργασιας ομως δεν το εχω εγκαταστησει ακομη. ευχαριστω εγκατεστησα το service pack 1 για vista και εξακολουθει να μην ξεκιναει τα vista. Παλι βγαζει μπλε οθονη με 4 gb μνημη. Καμια ιδεα κανεις ? χμ χμ μάλλον δεν διάβασες την σελίδα 3 στο υπάρχον θέμα έτσι? http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1787382&postcount=28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspe Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 λοιπον αν και αργοπορημενα γραφω την εξελιξη το πηγα στο πλαισιο με την προοπτικη να μου κανουν bios update.το κρατησαν την πρωτη μερα και με πηραν τηλ οτι χρειαζεται bios update τελικα,το οποιο και εκαναν. Περασαντην εκδοση 0.29 αν δεν κανω λαθος. Τωρα μια χαρα ολα. τα βιστα βλεπουν 4 gb με το sp1 εγκατεστημενο και χρησιμοποιουν ουσιαστικα 3.100. Κ για αυτο υπαρχει λυση στο ιντερνετ τν οποια και θα δοκιμασω καποια αλλη στιγμη και θα ξαναποσταρω τα αποτελεσματα. Το σερβις παντως εξαιρετικα γρηγορο και γιαυτο μονο αξιζε η αγορα του turbo-x. Με τα 4 gb (ουσιαστικα 3) εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο γρηγορο σε περιβαλλον vista. Επισης ο σκληρος δεν φαινεται να διαβαζει τοσο πολυ οσο πριν με τα 2gb. Ουσιαστικο προβλημα υπαρχει με τα vestel mobile utilities τα οποια εγκαθιστωντας την εκδοση 3.5 βγαζει μπλε οθονη, ενω εγκαθιστωντας την εκδοση 1.1 και μετα απο αμετρητα restart, δουλευουν καλα εκτος απο το bluetooth. Πατωντας fn + f2 γινεται on/off μονο στο wifi και δεν βγαινει επιλογη για το bluetooth. Προβλημα με το sp1? με την παραπανω μνημη? δεν ξερω. Εχει τυχει σε κανεναν αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspe Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μπορει στο service στο πλαισιο τα παιδια να ειναι γρηγοροι αλλα σε θεματα bios, updates κλπ εχουν μαυρα μεσανυχτα. Εγω εχω την 0.29 peristyle και ολα δουλευουν αψογα με 4gb. Αρχικα με την 0.24 οταν εβαζα τα 2x2 το ιδιο προβλημα. Μετα την αναβαθμιση ολα οκ! Αυτο που δε μπορει κανεις να σου εγγυηθει ειναι τι γινεται με το θεμα της εγγυησης. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αξιζει τον κοπο. Η αποφαση ομως δικη σου. τα vista χρησιμοποιουν και τα 4 gb η καποιο αλλο μικροτερο ποσο μνημης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakouna Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 τα vista χρησιμοποιουν και τα 4 gb η καποιο αλλο μικροτερο ποσο μνημης? vista 64 & xp 64 χρησιμοποιουν οτι μνημη και αν τους βαλεις απο 4 εως... Αναλογα παντα και τι υποστηριζει το hardware σου. Τα vista32 μετα το sp1 αναγνωριζουν 4gb ως μνημη αλλα εξακολουθουν να χρησιμοποιουν 3,κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspe Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Πατωντας fn + f2 γινεται on/off μονο στο wifi και δεν βγαινει επιλογη για το bluetooth. Προβλημα με το sp1? με την παραπανω μνημη? δεν ξερω. Εχει τυχει σε κανεναν αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakouna Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Πατωντας fn + f2 γινεται on/off μονο στο wifi και δεν βγαινει επιλογη για το bluetooth. Προβλημα με το sp1? με την παραπανω μνημη? δεν ξερω. Εχει τυχει σε κανεναν αυτο? Εγω τουλαχιστον δεν ειχα ποτε προβλημα σε αυτο. Το vmu δουλευει μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspe Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 υποθετω οτι χρησιμοποιεις το vestel mobile utilities που σου εδωσαν απο το πλαισιο. Αυτο ειναι η εκδοση 1.000 και λειτουργουσε και σε μενα μια χαρα πριν την αναβαθμιση της μνημης και το sp1. Το μονο προβλημα που ειχα τοτε ηταν οτι δεν αναγνωριζοταν σωστα το acpi hid mapper στο device manager και αναγκαστηκα να εγκαταστησω ξεχωριστα. Στο site της rock που εχει ενα παρομοιο μοντελο με το δικο μας, εχει την αναβαθμισμενη εφαρμογη που εγκαθιστα τα παντα αυτοματα. Ειτε με τον εναν τροπο ομως ειτε με τον αλλον δεν καταφερνω να ανοιξω το παραθυρο που εχει το wifi & bluetooth μαζι παρα οταν παταω το fn+f2 απλως ενεργοποιειται-απενεργοποιειται το wifi μονον. Ειναι σαν να μην εχω bluetooth. Δεν ξερω τι αλλο να κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakouna Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 υποθετω οτι χρησιμοποιεις το vestel mobile utilities που σου εδωσαν απο το πλαισιο. Αυτο ειναι η εκδοση 1.000 και λειτουργουσε και σε μενα μια χαρα πριν την αναβαθμιση της μνημης και το sp1. Το μονο προβλημα που ειχα τοτε ηταν οτι δεν αναγνωριζοταν σωστα το acpi hid mapper στο device manager και αναγκαστηκα να εγκαταστησω ξεχωριστα. Στο site της rock που εχει ενα παρομοιο μοντελο με το δικο μας, εχει την αναβαθμισμενη εφαρμογη που εγκαθιστα τα παντα αυτοματα. Ειτε με τον εναν τροπο ομως ειτε με τον αλλον δεν καταφερνω να ανοιξω το παραθυρο που εχει το wifi & bluetooth μαζι παρα οταν παταω το fn+f2 απλως ενεργοποιειται-απενεργοποιειται το wifi μονον. Ειναι σαν να μην εχω bluetooth. Δεν ξερω τι αλλο να κανω. Ισως να ακουστει καπως αλλα σε συνεργατη μου εχει συμβει. Πηγε το tu-x του στο service δεν θυμαμαι γιατι και οταν το πηρε το bluetooth εξαφανισμενο. Ρε τι εγινε τελικα αποδειχθηκε οτι ξεχασαν να του βαλουν το module το οποιο δεν ξερω αν γνωριζεις ειναι ενα πολυ μικρο ολοκληρωμενο. Επειδη διαβασα οτι την 0.29 στην περασαν στο πλαισιο μηπως... Δεν ειναι να τους εχεις και τρελη εμπιστοσυνη. Το αλλο ειναι οτι με εχεις βαλει στην πριζα μηπως και καταφερω και παρω το cd με το 0.29 απο το πλαισιο. Εω ενα φιλο μεσα και θα προσπαθησω. Παντως οποιος απο εμας μπορει να το βρει ας κανει ενα κοπο να το ανεβασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspe Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Λοιπον τι να κανετε για να λειτουργησει το bluetooth σε vista sp1 με 4gb μνημη : το bluetooth στο συγκεκριμενο φορητο ενεργοποιειται / απενεργοποιειται απο τα vestel mobile utilities και συγκεκριμενα απο την επιμερους εφαρμογη mobile utility button. Η εφαρμογη ομως αυτη δεν λειτουργει με 4gb μνημη με αποτελεσμα να βγαζει μπλε οθονη κατα την εναρξη. Η μονη εφαρμογη που λειτουργει απο τα εν λογω utilities με 4 gb ειναι η on screen display. Η διαδικασια εχει ως εξης : 1. Πριν την αναβαθμιση στα 4 gb μνημη φροντιζουμε να εχουμε ενεργοποιησει με fn+f2 το bluetooth. (αναβει το φωτακι του bluetooth) 2. Απεγκατασταση των vestel mobile utilities. 3. Εγκατασταση της μνημης. 4. Download απο το σιτε της Rock (βγαζει ενα laptop η εν λογω εταιρεια ιδιο ακριβως με το iron vn 75-225) της εφαρμογης Installer suite ( http://www.rockdirect.com/support/prod.php?product_id=148&size=min ) 5. Επιλεγουμε το setup και τσεκαρουμε να εγκατασταθουν και οι τρεις εφαρμογες (on screen display, anti theft sensor, mobile utility button). Η εν λογω εφαρμογη απο τη σελιδα αυτη ειναι η μονη που βρηκα (σε σχεση με την εφαρμογη που μου εδωσαν απο το πλαισιο ) η οποια εγκαθιστα με σωστο τροπο το ACPI hid manager και κανει register με επιτυχια το HIDmanager.dll, ετσι ωστε να λειτουργησουν τα παντα σωστα. 6. Restart σε safe mode. 7. Επιλογη για uninstall των vestel mobile utilites και επιλογη modify απ'οπου και ξε-τσεκαρουμε τα anti theft tool και το mobile utility button. 8. Restart σε normal mode. Με αυτον τον τροπο θα λειτουργει συνεχεια το bluetooth το οποιο θα μπορει να απενεργοποιηθει απο τον device manager. Θα ηταν πολυ πιο βολικο αν υπηρχε ξεχωριστο κουμπι για on/off αλλα δυστυχως δεν υπαρχει κατι τετοιο στο φορητο αυτο. Ακομα περιμενω την τεχνικη υποστηριξη του πλαισιου να μου απαντησει (γιατι τους πηρα και τους ρωταγα για το bluetooth). Ειναι επιτακτικη αναγκη να βγει καινουργια εκδοση της εφαρμογης vestel mobile utilities, οπως καλο θα ηταν και το πλαισιο αν θελει να θεωρηθει οτι πουλαει μηχανηματα που συναρμολογει αυτο και τα διαφημιζει και τοσο πολυ, να εχει σελιδα με εφαρμογες και drivers οπως η υποδειγματικη σελιδα της Rock. Αυτα τα λιγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakouna Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δοκιμασε το vmu 64 αυτη ειναι η εγκατασταση που εχω και ολα ειναι οκ. Σιγουρα δεν χανεις κατι... http://rapidshare.com/files/83354087/MobilesUtilities_Vestel_64.rar.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspe Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 ναι αλλα αυτο ειναι για 64 βιτ ετσι δεν ειναι? δεν θα τρεξει στα 32 βιτ νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakouna Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Σε παλαιοτερη εγκατασταση που εχω κανει με 32αρια εγκατασταθηκε και δουλεψε μια χαρα. Τωρα αν για καποιο λογο δεν κατσει απλα καινεις ενα uninstall και τελειωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fak3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Του βαλες xp? Γιατί ένας υπάλληλος στο Πλαίσιο μου λεγε ότι δεν παίρνει xp!!!! εγώ πήρα λάπτοπ από το πλαίσιο ,το ζήτησα με Xp και μου το δώσανε με XP... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα