mermigas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδή το PPC μου είναι με μικρή RAM από ανάγκη χρησιμοποιώ Α- Papago Greece η Β- Route 66 Navigate 7 η Γ- TomTom 6 Τα έχω δοκιμάσει σε Αθήνα και επαρχία και βρίσκω ότι το ΤΟΜΤΟΜ είναι το πιο εύχρηστο και με τα μικρότερα λάθη. Φυσικά στις δύσκολες στιγμές χρησιμοποιώ το Destinator 6 που είναι άψογο άλλα λόγο μνήμης το PPC μου κολάει .
da59190 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Επειδή το PPC μου είναι με μικρή RAM από ανάγκη χρησιμοποιώ Α- Papago Greece η Β- Route 66 Navigate 7 η Γ- TomTom 6 Τα έχω δοκιμάσει σε Αθήνα και επαρχία και βρίσκω ότι το ΤΟΜΤΟΜ είναι το πιο εύχρηστο και με τα μικρότερα λάθη. Φυσικά στις δύσκολες στιγμές χρησιμοποιώ το Destinator 6 που είναι άψογο άλλα λόγο μνήμης το PPC μου κολάει . Στο Mio C220 που έχει 32 ΜΒ RAM, τρέχει το Destinator 6;
nzx6184 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ΟΜΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΒΙΓΚΕΙΤΟΡ 8 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΡΝΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ. ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΧΥΜΑ ΧΑΡΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.