Physics_Rulez Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Paredwse, αν επιτρέπεται, πόσα χρήματα παίρνουν οι δικηγόροι για την εργασία τους την Κυριακή των εκλογών? Δεν είναι μόνο η ημέρα των εκλογών.. Πρέπει να ετοιμαστούν τα βιβλία, οι υποψήφιοι, να έχεις το μυαλό σου εκεί 110% και όλη την ευθύνη πάνω σου. Η εργασία υπολογίζεται ως 7ήμερη ανταμείβεται με 155 την ημέρα, δηλαδή περίπου 1000 ευρώ + κάποια έξτρα. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
fireflies Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Λιγότερα ελαφρώς. Αλλά κοντά είσαι. Και οι μέρες υπολογίζονται ανάλογα με το αν διορίζεσαι Αθήνα, επαρχία κλπ. Με τα "έξτρα" δεν ξέρω τι εννοείς.
paschalia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Από το υπουργείο Εσωτερικών επισημαίνεται, ενόψει των εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου, ότι η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 51 του Συντάγματος και την παρ. 2 του άρθρου 6 της εκλογικής νομοθεσίας. Από την ανωτέρω υποχρέωση εξαιρούνται οι εκλογείς: α) Που έχουν υπερβεί το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας τους. Οι εκλογείς της περίπτωσης αυτής, αν δεν ψηφίσουν, δεν υποχρεούνται να προβούν σε καμία ενέργεια. β) Που θα βρίσκονται κατά την ημέρα της ψηφοφορίας στο εξωτερικό. Εδώ αρκεί η προσκόμιση οποιουδήποτε αποδεικτικού στην αρμόδια δικαστική αρχή (στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών), π.χ. εισιτηρίου. Εκλογείς που, χωρίς να έχουν αποστερηθεί του εκλογικού τους δικαιώματος, δεν περιλαμβάνονται για οποιαδήποτε άλλη αιτία στους εκλογικούς καταλόγους, μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα του Δήμου ή της Κοινότητας στα δημοτολόγια ή Μητρώα Αρρένων των οποίων είναι εγγεγραμμένοι. Έτσι, όσοι Έλληνες πολίτες είναι εγγεγραμμένοι σε δημοτολόγια Δήμου ή Κοινότητας της χώρας ή στα Μητρώα Αρρένων και δεν είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των οικείων ΟΤΑ, έχουν τη δυνατότητα μέχρι και το πέρας της διεξαγωγής της ψηφοφορίας της 16ης Σεπτεμβρίου 2007, να απευθυνθούν στον Δήμο ή την Κοινότητα, στα δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένοι και να ζητήσουν πιστοποιητικό εγγραφής τους στα δημοτολόγια, προκειμένου να μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ειδική άδεια για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος χορηγείται στους τακτικούς υπαλλήλους του Δημοσίου, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου. Ο χρόνος της σχετικής άδειας δεν συνυπολογίζεται στο χρόνο της κανονικής άδειας που δικαιούνται οι υπάλληλοι αυτοί. Πηγή
Vanity Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Αχ αυτοί οι δικηγόροι. Από παντού μασάνε! Μου κατσε εμένα να είμαι τακτικό μέλος. Αν είναι δυνατόν. Πώς θα ξυπνίσω?
takeda Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 στις 6 πρέπει να είμαι εφορευτική κ δεν κάνει καθόλου νύστα σήμερα τρελλή ταλαιπωρία προβλέπεται
Vanity Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 στις 6 πρέπει να είμαι εφορευτική κ δεν κάνει καθόλου νύστα σήμερα τρελλή ταλαιπωρία προβλέπεται Κι εγώ τα ίδια... Δε με παίρνει ο ύπνος με τίποτα. Χώρισα και πρόσφατα και άστα να πάνε. Πού να κλείσει το μάτι!
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Τώρα, στην περίπτωση του βαζελισμού (ανίατη ασθένεια), δεν τους επιτρέπουμε καν την είσοδο για να μην κολλήσουν και τους κανονικούς ανθρώπους. Αν οι εκλογες ηταν μερικες μερες πιο μετα μετα απο αγωνα CL οι εκ πρωιμιου πονεμενοι οπαδοι του γαυρου θα ειχαν σοβαρη αιτια εξαιρεσης απο εφορευτικες ???? Εγω θα τους απαλασσα αμμεσως.:-D:-D
takeda Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 gmt την αυπνία μου δύσκολα βγαίνει τόσες ώρες... μιλάμε για τρελλό χαρτομάνι και σα να μη φτάνει αυτό έχουμε και κάτι ζώα που δεν κουνάνε κώλο κ τρέχουμε οι υπόλοιποι.. κλασσικά πράγματα... άλλα έχουμε κ μια επιτροπίνα που είναι ζάχαρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.