chill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Paredwse, αν επιτρέπεται, πόσα χρήματα παίρνουν οι δικηγόροι για την εργασία τους την Κυριακή των εκλογών?
vagpap Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά δεν είμαι μόνος... Μου ήρθε και εμένα το χαρτί.... :-S
Dark_son20 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 ωραια τακτικη, αντε να μην τα τραβαμε ολα αυτοι που εμφανιζομαστε και μακαρι να γινοταν το ιδιο και με οσους δεν ερχονται να ψηφισουν, αν δεν απατωμαι ειναι ακομα υποχρεωτικη η ψηφος. είσαι σοβαρός? ή απλά στάζεις?
sozirarak Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Προσωπικά στέλνω περιπολικό στα σπίτια των μελών και τους μαζεύει. Θέλουν δεν θέλουν. Αλλιώς στέλνω τα ονόματά τους στον Εισαγγελέα με τη σημείωση ότι ήρθαν, μας είπαν ότι μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, μας έκαναν χειρονομίες και έφυγαν. Φιλε μου, εχουν περασει τα χρονια που τρεμαμε στην θεα ενος αστυνομικου, με την τρομοκρατια νομιζεις οτι θα πετυχεις κατι? ελα λιγο στην θεση του καθε πολιτη που τον καλεσανε να εργαστει δωρεαν για ενα κρατος που δεν νοιαζεται γι αυτον, νομιζω και εσυ το ιδιο θα εκανες. μην ξεχνας οτι εκεινη την μερα θα πληρωθεις για την ομαλη διεξαγωγη των εκλογων και οχι για να βγαλεις τα απωθημενα σου επειδη θα δουλευεις κυριακατικα. Εγω προσωπικα εχω τελειωσει την τρτοβαθμια εκπαιδευση και ειμαι ανεργος εδω και 8 μηνες με οτι προβληματα συνεπαγετε αυτο, και θα πρεπει να δουλεψω δωρεαν μια κυριακη για το Ελληνικο κρατος που σε μεγαλο ποσοστο ευθυνετε για την κατασταση που βρισκομαι σημερα?
tolis_01 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Πηγε ενα χαρτι στο σπιτι της θειας μου (Καλλιθεα -το πατρικο του πατερα μου-) για τον αδερφο μου (για να παει για εφορευτικη επιτροπη). Εμεις δεν μενουμε εκει, αλλα Κορυδαλλο. Ψηφιζουμε ομως Καλλιθεα (ο πατερας μου δεν μετεφερε ποτε τα χαρτια γι'αυτο). Σημερα πηγε και ενας αστυνομικος απο κει, η θεια μου δεν σκεφτηκε οτι εννοουσαν τον αδερφο μου, οποτε τους ειπε δεν ξερει... Θα το ψαξουν αλλο? Υπαρχει περιπτωση να ερθουν εδω? Εμεις να κανουμε την παπια? Το γλυτωνει λογο του οτι βρισκεται στο μεσο της εξεταστικης? (ή και επειδη ειναι σε αλλη περιοχη?) Pare-δωσε συμβουλες :razz:
tzafarela Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Πηγε ενα χαρτι στο σπιτι της θειας μου (Καλλιθεα -το πατρικο του πατερα μου-) για τον αδερφο μου (για να παει για εφορευτικη επιτροπη). Εμεις δεν μενουμε εκει, αλλα Κορυδαλλο. Ψηφιζουμε ομως Καλλιθεα (ο πατερας μου δεν μετεφερε ποτε τα χαρτια γι'αυτο).Σημερα πηγε και ενας αστυνομικος απο κει, η θεια μου δεν σκεφτηκε οτι εννοουσαν τον αδερφο μου, οποτε τους ειπε δεν ξερει... Θα το ψαξουν αλλο? Υπαρχει περιπτωση να ερθουν εδω? Εμεις να κανουμε την παπια? Το γλυτωνει λογο του οτι βρισκεται στο μεσο της εξεταστικης? (ή και επειδη ειναι σε αλλη περιοχη?) Pare-δωσε συμβουλες :razz: Μεχρι να σου πει ο paredwse, για την εξεταστικη μπορει να απαλαγει αν τελικα τον εβρουν!Εγω πηγα στο Πρωτοδικειο με ενα πιστοποιητικο δικαιωματος συμμετοχης στην εξεταστικη περιοδο και απαλλαχτηκα!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλε μου, εχουν περασει τα χρονια που τρεμαμε στην θεα ενος αστυνομικου, με την τρομοκρατια νομιζεις οτι θα πετυχεις κατι? ελα λιγο στην θεση του καθε πολιτη που τον καλεσανε να εργαστει δωρεαν για ενα κρατος που δεν νοιαζεται γι αυτον, νομιζω και εσυ το ιδιο θα εκανες. μην ξεχνας οτι εκεινη την μερα θα πληρωθεις για την ομαλη διεξαγωγη των εκλογων και οχι για να βγαλεις τα απωθημενα σου επειδη θα δουλευεις κυριακατικα. Εγω προσωπικα εχω τελειωσει την τρτοβαθμια εκπαιδευση και ειμαι ανεργος εδω και 8 μηνες με οτι προβληματα συνεπαγετε αυτο, και θα πρεπει να δουλεψω δωρεαν μια κυριακη για το Ελληνικο κρατος που σε μεγαλο ποσοστο ευθυνετε για την κατασταση που βρισκομαι σημερα? Με το να μην έρθεις, δεν τα βάζεις με το Κράτος αλλά με εμένα. Αν πιστεύεις ότι με το να μου κάνεις τη ζωή πιο δύσκολη θα πάρεις την εκδίκησή σου από το Κράτος, so be it. Μεχρι να σου πει ο paredwse, για την εξεταστικη μπορει να απαλαγει αν τελικα τον εβρουν!Εγω πηγα στο Πρωτοδικειο με ενα πιστοποιητικο δικαιωματος συμμετοχης στην εξεταστικη περιοδο και απαλλαχτηκα!! Αφού μπορείς να απαλλαγείς έτσι, τόσο το καλύτερο.
tolis_01 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μεχρι να σου πει ο paredwse, για την εξεταστικη μπορει να απαλαγει αν τελικα τον εβρουν!Εγω πηγα στο Πρωτοδικειο με ενα πιστοποιητικο δικαιωματος συμμετοχης στην εξεταστικη περιοδο και απαλλαχτηκα!! LOL για το site του Πρωτοδικειου: http://www.protodikeio-ath.gr/opencms_prot/opencms/ProtSite/info/contact.html Μονο εγω βλεπω 2 δρομους χωρις ονοματα και 1 κτιριο στην μεση? Που ειναι το Πρωτοδικειο? Οταν με το καλο το βρουμε (αν παμε τελικα) σε ποιο κτηριο παμε (απ'οτι βλεπω εχει 11,εσυ σε ποιο πηγες φιλε tzafarela?)
Dr.Strangelove Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Βρίσκεται στην πρώην σχολή Ευελπίδων στην οδό Ευελπίδων. Δες το και στον χάρτη
smilefreeware Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα μου φέρανε το χαρτί αλλά δεν το παρέλαβε κανείς (δεν υπόγραψε κανείς πουθενά) απλώς το αφήσανε στην πόρτα. Λέω , ποτέ δεν παρέλαβα τίποτα ? Και για ξέρουμε τι γίνεται. . Απαλλαγή έχουμε με χαρτί γιατρου ή κρατικού νοσοκομείου ? . Εξαιρούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι ? . Αλλο ? Αν γνωρίζει κανεις , που μπορούμε να βρούμε τα νόμο που γράφει ακριβώς τι συμβαίνει ας το γράψει. (Thanks από τώρα)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 [...]Και για ξέρουμε τι γίνεται. . Απαλλαγή έχουμε με χαρτί γιατρου ή κρατικού νοσοκομείου ? Εντάξει, νομίζω ότι και ο γιατρός είναι ΟΚ. . Εξαιρούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι ? Όχι, γιατί να εξαιρούνται; :? . Αλλο ? Μπα. Αν γνωρίζει κανεις , που μπορούμε να βρούμε τα νόμο που γράφει ακριβώς τι συμβαίνει ας το γράψει. (Thanks από τώρα) Προεδρικό Διάταγμα 96/2007 (αρχείο DOC, μέγεθος 510ΚΒ).
smilefreeware Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Kαι συνδρομή να πλήρωνα τόση γρήγορη απάντηση δεν θα είχα !!!! :-D:-D Thanks again.
tzafarela Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 LOL για το site του Πρωτοδικειου:http://www.protodikeio-ath.gr/opencms_prot/opencms/ProtSite/info/contact.html Μονο εγω βλεπω 2 δρομους χωρις ονοματα και 1 κτιριο στην μεση? Που ειναι το Πρωτοδικειο? Οταν με το καλο το βρουμε (αν παμε τελικα) σε ποιο κτηριο παμε (απ'οτι βλεπω εχει 11,εσυ σε ποιο πηγες φιλε tzafarela?) Στο 6ο κτιριο ειναι στο ισογειο, σε ενημερωνει και το μπατσικο στην εισοδο!Εχει και ταμπελες!Πηγαινε εκει και θα το βρεις!Το σαββατοκυριακο κιολας θα ειναι ανοιχτα απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ νομιζω!Για την εφορευτικη νομιζω αλλα καλο να παρεις κανενα τηλ πριν πας!Αυτα!
darknemus01 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά με κάλεσαν σαν τακτικό μέλος σε άλλο τμήμα απο αυτό που ψηφίζω... και βασικά τώρα σκέφτομαι για κανα χαρτί απο γιατρό αν και ψιλοντρέπομαι, τι να πω δλδ?με πονάνε τα πόδια μου?εχω μια ζάλη? (μου θυμίζει λίγο την γιωτοκατασταση στον στρατό)
manxa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 χαιρετω το φιλοξενο φορουμ -για πρωτη φορα- εαν σας ενδιαφερει η εμπειρια μου, με εχουν καλεσει 2 φορες ως αναπληρωματικο και 1 ως τακτικο μελος εφορευτικης τις 2 φορες τη κληση τη παρελαβε συγγενης 1ου βαθμου -οποτε θεωρειται παραλαβη- δεν εμφανιστηκα στις 2 ενω στη μια που ημουν αναπληρωματικος, πηγα κανονικοτατα και ψηφισα καλα, για τα περι ποινικων και διοικητικων διωξεων, δεν αναφερω οτι προκειται για παραμυθια (περιπολικο μπορει να ερθει -δεν ηρθε σε εμενα- εαν ο δικ.αντιπροσωπος δεν αγγαρεψει ειτε διπλανους, ειτε τους πρωτους που πανε να ψηφησουν) γενικα συμφωνω με τους προλαλησαντες για το οτι "ο τζαμπας πεθανε" θα μπορουσε παρα πολυ ευκολα το Κρατος (το Υπ.Εσωτ. εν προκειμενω) να καταπολεμησει αυτη την αδιαφορια για τη -δωρεαν- 20ωρη και πλεον ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ εργασια, με το να θεσπισει ενα ποσο, ακομα και συμβολικο ρε αδερφε... δηλ. για τι ποσοστο επι του συνολου των εξοδων των εκλογων μιλαμε οτι θα ηταν 200-300 ευρω ανα εκλογικο τμημα? ετσι για να εχουμε το καλο ερωτημα... ή δε θελεις να επιβαρυνεις το εκλογικο εξοδο ΟΥΤΕ αυτο το ποσο? κανε κατι αλλο: οταν πληρωνεις ~2,000 ευρω τον δικαστικο αντιπροσωπο, θα μπορουσες να παρακρατησει 300-400 ευρω για τα 2-3 ΤΟ ΠΟΛΥ μελη της εφορευτικης επιτροπης τοσο απλα...τα περι συμμετοχης στη δημοκρατικη διαδικασια κτλ κτλ ειναι ωραια λογια, αλλα οταν το χερι πρεπει να μπει στη τσεπη, δαγκωνουν τα καβουρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.