Προς το περιεχόμενο

Eφορευτική Επιτροπή

virgo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αν σε καλέσουν τακτικό μέλος και δεν πας,πότε πρέπει να τους πάς το χαρτί απο το γιατρό εφόσον έχεις σκοπό και να πάς να ψηφίσεις αργότερα?

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Και αν σε καλέσουν τακτικό μέλος και δεν πας,πότε πρέπει να τους πάς το χαρτί απο το γιατρό εφόσον έχεις σκοπό και να πάς να ψηφίσεις αργότερα?

Θα είχα μαζί μου το χαρτί του γιατρού όταν πήγαινα να ψηφίσω. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Και αν ψήφιζες στο ίδιο εκλογικό τμήμα με αυτό που σε κάλεσαν?:?

Τότε θα το είχα μαζί μου.

Αν ψήφιζα σε άλλο τμήμα από αυτό που με κάλεσαν, δεν θα είχα τίποτα μαζί μου (πλην της ταυτότητας φυσικά, για να ψηφίσω).

• Super Moderators
Δημοσ.

Φαντάζομαι γι' αυτόν ακριβώς το λόγο θα είχε το χαρτί. Για να τους πει "κοιτάξτε, άρρωστος είμαι αλλά ήρθα πέντε λεπτά να ψηφίσω". Μπορεί να ζητούσε και πρωτεραιότητα ;)

Πτούι, άργησα...

Δημοσ.

Απ'όσο θυμάμαι, για μέλη της εφορευτικής επιτροπής καλούν ψηφοφόρους από τον εκλογικό κατάλογο του τμήματος που ψηφίζουν.

Δηλαδή αποκλείεται να σε καλέσουν σε τμήμα άλλο από αυτό που ψηφίζεις.

Οπότε εννοείται πρέπει να έχεις το χαρτί μαζί.

Εγώ θα το έστελνα και από το πρωί με κάποιον συγγενή πχ. στον δικ.αντιπρόσωπο για να δικαιολογήσω γιατί δεν είμαι εκεί.

Δημοσ.

Προσωπικά στέλνω περιπολικό στα σπίτια των μελών και τους μαζεύει. Θέλουν δεν θέλουν. :)

Αλλιώς στέλνω τα ονόματά τους στον Εισαγγελέα με τη σημείωση ότι ήρθαν, μας είπαν ότι μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, μας έκαναν χειρονομίες και έφυγαν. ;)

Μόλις είχα ρουφήξει μια τζούρα καφέ. Πάλι καλά που κατάφερα να καταπιώ πριν σκάσω τελείως στα γέλια.:lol:

Δημοσ.

Μια σχετική ερώτηση για τον τόπο που ψηφίζει ενας ετεροδημότης .

Πηγαίνω σε αυτή την σελίδα,την οποία δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών για να δω το που ψηφίζω .

Πάνω πάνω έχει το ''Ε.Ε.Α'' , το οποίο κ πρέπει να συμπληρώσεις για να σου δείξει το που ψηφίζεις .

Απο που βρίσκεις αυτόν τον ειδικό εκλογικό αριθμό ?

Δημοσ.

Μπορείς να συμπληρώσεις τα υπόλοιπα στοιχεία και να κάνεις αναζήτηση. Αν τα έχεις βάλει όλα εκτός από τον ΕΕΑ, θα σου βγάλει το αποτέλεσμα, όπως και τον ΕΕΑ σου. Κάποτε μου είχαν δώσει και μια κάρτα με τον ΕΕΑ νομίζω, δες μήπως την έχεις κι εσύ πουθενά. Πάντως με τα ονόματα και το έτος γέννησης είσαι έτοιμη. Ε, αν δε θες να μαρτυρήσεις το έτος γέννησης στο ΥΠ.ΕΣ., να ψάξεις να βρεις την κάρτα σου!

• Super Moderators
Δημοσ.
Μια σχετική ερώτηση για τον τόπο που ψηφίζει ενας ετεροδημότης .

Πηγαίνω σε αυτή την σελίδα,την οποία δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών για να δω το που ψηφίζω .

Πάνω πάνω έχει το ''Ε.Ε.Α'' , το οποίο κ πρέπει να συμπληρώσεις για να σου δείξει το που ψηφίζεις .

Απο που βρίσκεις αυτόν τον ειδικό εκλογικό αριθμό ?

Δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις τον ΕΕΑ - αυτό το site θα στον γράψει. Αλλά εσένα δεν σε ενδιαφέρει ο ΕΕΑ ο οποίος δεν θα σου χρειαστεί που-θε-νά. Αυτόν τον ξέρει ο δικαστικός αντιπρόσωπος.

Για να βρεις πού ψηφίζεις, συμπληρώνεις όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, έτος γέννησης και καθάρισες.

ΥΓ: Με πρόλαβε ο γιατρός. :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Το έκανα έτσι κ δεν μου έβγαλε αποτέλεσμα , γι'αυτό κ λέω μην χρειάζεται κ ο αριθμός .

Μήπως παρέλειψες κάτι ή έκανες κάτι λάθος;

Θέλει Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος Γέννησης.

Το Μητρώνυμο είναι προαιρετικό.

Ο ΕΕΑ δεν είναι απαραίτητος, προσωπικά δεν τον θυμάμαι ποτέ και δεν έχει χρειαστεί να τον θυμηθώ τόσα χρόνια.

Δημοσ.
Μήπως παρέλειψες κάτι ή έκανες κάτι λάθος;

Θέλει Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος Γέννησης.

Το Μητρώνυμο είναι προαιρετικό.

Δλδ οτι γράφει .

(Μπας κ είμαι τυφλή κ δεν το έχω συνειδητοποιήσει ?)

Με μικρά/με κεφαλαία/με αγγλικά , nada/zero/niente/τίποτα .

Σας βγάζει κανονικά αποτέλεσμα εσάς ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Δλδ οτι γράφει .

(Μπας κ είμαι τυφλή κ δεν το έχω συνειδητοποιήσει ?)

Με μικρά/με κεφαλαία/με αγγλικά , nada/zero/niente/τίποτα .

Σας βγάζει κανονικά αποτέλεσμα εσάς ?

Εμένα τουλάχιστον μου βγάζει κανονικότατα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Προσωπικά στέλνω περιπολικό στα σπίτια των μελών και τους μαζεύει. Θέλουν δεν θέλουν. :)

Αλλιώς στέλνω τα ονόματά τους στον Εισαγγελέα με τη σημείωση ότι ήρθαν, μας είπαν ότι μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, μας έκαναν χειρονομίες και έφυγαν. ;)

ωραια τακτικη, αντε να μην τα τραβαμε ολα αυτοι που εμφανιζομαστε και μακαρι να γινοταν το ιδιο και με οσους δεν ερχονται να ψηφισουν,

αν δεν απατωμαι ειναι ακομα υποχρεωτικη η ψηφος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...