darknemus01 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Και αν σε καλέσουν τακτικό μέλος και δεν πας,πότε πρέπει να τους πάς το χαρτί απο το γιατρό εφόσον έχεις σκοπό και να πάς να ψηφίσεις αργότερα?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Και αν σε καλέσουν τακτικό μέλος και δεν πας,πότε πρέπει να τους πάς το χαρτί απο το γιατρό εφόσον έχεις σκοπό και να πάς να ψηφίσεις αργότερα? Θα είχα μαζί μου το χαρτί του γιατρού όταν πήγαινα να ψηφίσω.
darknemus01 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Θα είχα μαζί μου το χαρτί του γιατρού όταν πήγαινα να ψηφίσω. Και αν ψήφιζες στο ίδιο εκλογικό τμήμα με αυτό που σε κάλεσαν?:?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Και αν ψήφιζες στο ίδιο εκλογικό τμήμα με αυτό που σε κάλεσαν?:? Τότε θα το είχα μαζί μου. Αν ψήφιζα σε άλλο τμήμα από αυτό που με κάλεσαν, δεν θα είχα τίποτα μαζί μου (πλην της ταυτότητας φυσικά, για να ψηφίσω).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Φαντάζομαι γι' αυτόν ακριβώς το λόγο θα είχε το χαρτί. Για να τους πει "κοιτάξτε, άρρωστος είμαι αλλά ήρθα πέντε λεπτά να ψηφίσω". Μπορεί να ζητούσε και πρωτεραιότητα Πτούι, άργησα...
fireflies Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Απ'όσο θυμάμαι, για μέλη της εφορευτικής επιτροπής καλούν ψηφοφόρους από τον εκλογικό κατάλογο του τμήματος που ψηφίζουν. Δηλαδή αποκλείεται να σε καλέσουν σε τμήμα άλλο από αυτό που ψηφίζεις. Οπότε εννοείται πρέπει να έχεις το χαρτί μαζί. Εγώ θα το έστελνα και από το πρωί με κάποιον συγγενή πχ. στον δικ.αντιπρόσωπο για να δικαιολογήσω γιατί δεν είμαι εκεί.
Mithrantir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Προσωπικά στέλνω περιπολικό στα σπίτια των μελών και τους μαζεύει. Θέλουν δεν θέλουν. Αλλιώς στέλνω τα ονόματά τους στον Εισαγγελέα με τη σημείωση ότι ήρθαν, μας είπαν ότι μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, μας έκαναν χειρονομίες και έφυγαν. Μόλις είχα ρουφήξει μια τζούρα καφέ. Πάλι καλά που κατάφερα να καταπιώ πριν σκάσω τελείως στα γέλια.
paschalia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μια σχετική ερώτηση για τον τόπο που ψηφίζει ενας ετεροδημότης . Πηγαίνω σε αυτή την σελίδα,την οποία δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών για να δω το που ψηφίζω . Πάνω πάνω έχει το ''Ε.Ε.Α'' , το οποίο κ πρέπει να συμπληρώσεις για να σου δείξει το που ψηφίζεις . Απο που βρίσκεις αυτόν τον ειδικό εκλογικό αριθμό ?
FilipposMD Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορείς να συμπληρώσεις τα υπόλοιπα στοιχεία και να κάνεις αναζήτηση. Αν τα έχεις βάλει όλα εκτός από τον ΕΕΑ, θα σου βγάλει το αποτέλεσμα, όπως και τον ΕΕΑ σου. Κάποτε μου είχαν δώσει και μια κάρτα με τον ΕΕΑ νομίζω, δες μήπως την έχεις κι εσύ πουθενά. Πάντως με τα ονόματα και το έτος γέννησης είσαι έτοιμη. Ε, αν δε θες να μαρτυρήσεις το έτος γέννησης στο ΥΠ.ΕΣ., να ψάξεις να βρεις την κάρτα σου!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μια σχετική ερώτηση για τον τόπο που ψηφίζει ενας ετεροδημότης . Πηγαίνω σε αυτή την σελίδα,την οποία δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών για να δω το που ψηφίζω . Πάνω πάνω έχει το ''Ε.Ε.Α'' , το οποίο κ πρέπει να συμπληρώσεις για να σου δείξει το που ψηφίζεις . Απο που βρίσκεις αυτόν τον ειδικό εκλογικό αριθμό ? Δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις τον ΕΕΑ - αυτό το site θα στον γράψει. Αλλά εσένα δεν σε ενδιαφέρει ο ΕΕΑ ο οποίος δεν θα σου χρειαστεί που-θε-νά. Αυτόν τον ξέρει ο δικαστικός αντιπρόσωπος. Για να βρεις πού ψηφίζεις, συμπληρώνεις όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, έτος γέννησης και καθάρισες. ΥΓ: Με πρόλαβε ο γιατρός.
paschalia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Το έκανα έτσι κ δεν μου έβγαλε αποτέλεσμα , γι'αυτό κ λέω μην χρειάζεται κ ο αριθμός .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Το έκανα έτσι κ δεν μου έβγαλε αποτέλεσμα , γι'αυτό κ λέω μην χρειάζεται κ ο αριθμός . Μήπως παρέλειψες κάτι ή έκανες κάτι λάθος; Θέλει Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος Γέννησης. Το Μητρώνυμο είναι προαιρετικό. Ο ΕΕΑ δεν είναι απαραίτητος, προσωπικά δεν τον θυμάμαι ποτέ και δεν έχει χρειαστεί να τον θυμηθώ τόσα χρόνια.
paschalia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως παρέλειψες κάτι ή έκανες κάτι λάθος; Θέλει Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος Γέννησης. Το Μητρώνυμο είναι προαιρετικό. Δλδ οτι γράφει . (Μπας κ είμαι τυφλή κ δεν το έχω συνειδητοποιήσει ?) Με μικρά/με κεφαλαία/με αγγλικά , nada/zero/niente/τίποτα . Σας βγάζει κανονικά αποτέλεσμα εσάς ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δλδ οτι γράφει .(Μπας κ είμαι τυφλή κ δεν το έχω συνειδητοποιήσει ?) Με μικρά/με κεφαλαία/με αγγλικά , nada/zero/niente/τίποτα . Σας βγάζει κανονικά αποτέλεσμα εσάς ? Εμένα τουλάχιστον μου βγάζει κανονικότατα αποτελέσματα.
neroxiths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Προσωπικά στέλνω περιπολικό στα σπίτια των μελών και τους μαζεύει. Θέλουν δεν θέλουν. Αλλιώς στέλνω τα ονόματά τους στον Εισαγγελέα με τη σημείωση ότι ήρθαν, μας είπαν ότι μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, μας έκαναν χειρονομίες και έφυγαν. ωραια τακτικη, αντε να μην τα τραβαμε ολα αυτοι που εμφανιζομαστε και μακαρι να γινοταν το ιδιο και με οσους δεν ερχονται να ψηφισουν, αν δεν απατωμαι ειναι ακομα υποχρεωτικη η ψηφος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.