Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για παιχνίδια του XBOX360!!!

argy7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..

Θα ήθελα τη βοήθεια σας για κάτι το οποίο επείδη είμαι πρωτάρης σε αυτό,δεν το γνωρίζω καθόλου..

Κατεβάζω παιχνίδια του XBOX360 από Torrent.Όταν θα κατέβουν με ποιό πρόγραμμα θα μπορέσω να τα περάσω σε DVD,ούτως ώστε να τα βάλω στην κονσόλα και να μπορέσω να παίξω??Αν μπορεί κάποιος,ας μου περιγράψει με λεπτομέρειες τη διαδικασία!!

Και κάτι ακόμα..Δεν το έχω chipάρει το XBOX360.Θα μπορέσω να τα παίξω έτσι τα παιχνίδια που θα γράψω??Ή θα πρέπει να το chipάρω??Ή υπάρχει κάποιο πρόγραμμα/emulator που θα μου δώσει την ευκαιρία να τα παίξω χωρίς να το έχω chipάρει??

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!

Δημοσ.

prota apo ola ta paixnidia poy katebazeis apo to net tha anoikseis ena arxeio me to win rar kai tha to kanois olo to paixnidi iso mesa se ena fakelo... meta tha mporeis na to grapseis me to imageburn... alla to kyriotero apo ola tha prepei na exeis tsiparei to 360 h na exeis balei kapoio programma .. ta verbatim na protimas ...

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια..Απ'ότι κατάλαβα δεν χρειάζεται κάποιος συγκεκριμένος τρόπος για να τα παίξω στην κονσόλα μου.Εκτός από το imageburn που μου είπες.Ίσως να γίνεται και με το alcohol 120%,ε??

Και σε τι DVD πρέπει να τα βάζω??DVR-R ή DVD+R??

Και κάτι τελευταίο...Μήπως ξέρεις αν υπάρχει αυτό το πρόγραμμα που θα με γλιτώσει από τη διαδικασία του chipαρίσματος??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...