Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 antikeimenika 10/10 den pairnei...upokeimenika why not? anyway kalorizikh Nai re c..Afou to lew oti dn mporw kai egw na eimai perissotero antikeimenikh..Ef'oson dn eimai toso eidimon kai dn mporw na dw kapoies leptomeries pou mporoun na doun aftoi me tis EIZO Pantos afto to 10/10, gia ton eafto m, to ennow..Me exei kalipsei kai me to parapano..Tin latrevw Thanks! "Κορίτσι για PC" και εγώ ψάχνομαι με 22" και ήθελα να σε ρωτήσω αν το μοντέλο L226WTQ-BF είναι απλά το ίδιο αλλά κατάμαυρο....και ο σκελετός και το πλαίσιο? Einai oloidia! Apla einai black version tin opia tin eixa valei sto mati (alla dn to poulane oute sto Plaisio oute sto Eshop..) prin parw tin diki m .. H dikia m (SF) einai gualistero Mavro apo pisw, kai gialisteri mavri vash, girw apo tin o8oni einai Silver! H BF exei akrivws to anti8eto..Exei Silver to pisw meros tis kai ti vash tis, kai mavro to girw tis o8onis! Ena member eixe pei oti h silver vasi tou tin edine..Kai egw molis pira tin SF mou arese sigoura perissotero(Edw m arese perissotero kai apo tin Samsung..)..Twra gousta einai afta..Ante me to kalo /Maraki..
talikra Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας παίδες και από μένα Μου ήρθε χτες και μενα η LG WTQ-SF η 22". Προηγούμενη εμπειρία είχα με Eizo την Μ1700. Αν και δεν το έψαξα και πολύ μέχρι στιγμής όλα πήγαν καλά κανένα dead pixel or κολλημένο. Η οθόνη για TN είναι Αψογη οκ έχει το bleeding πως λέγεται με την απεικόνιση του Μαύρου στο σκοτάδι αλλά μέχρι στογμής όλα καλά. Χτες απόλαυσα και μια ταινία 16:9 αυτά είναι. Τελική άποψη για τα λεφτά της είναι μια πάρα πολύ σοβαρή επιλογή, το θεωρώ μαλα@@@ να σκάσει κάποιος παράνω λεφτά για να πάρει TN με 300 και euro.
Vice Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 και εγώ την LG 22 πήρα και είναι μια χαρά. Συνοπτικά θα πώ τα εξής: 1) Είναι μεγάλη σαν αεροδρόμιο 2) Δεν έχει κανένα καμένο Pixel 3) Είδα High Def τους 300 και όλα οκ απο άποψη ποιότητας (720p) 4) ΝΑΙ έχει bleeding στις σκοτεινές σκηνες που εναλλάσονται γρήγορα. π.χ. crysis στην αρχή που πέφτεις με το αλεξιπτωτο εαν κουνήσεις το ποντίκι γρήγορα το παθαίνει (δεν το παρατήρησα ποτε άλλοτε όμως) 5) Μετά απο μια τέτοια οθόνη μου φαίνονται όλες οι μικρότερες...ΠΟΛΥ μικρές πάρτε και μια φώτο (βγήκε λίγο μπλέ αλλα η κεντρική ιδέα μένει η ίδια)
madboy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Επειδή ψάχνω για αντικαταστάτη της 19αρας Crt και η 22αρα Lg είναι πολύ καλή επιλογή θα ήθελα την βοήθεια σας όσον αφορά την ανάλυση με την οποία θα μπορώ να την δουλέψω με το παλιό pc μέχρι να πάρω το καινούριο τερατάκι. (Είμαι στην αναμονή λόγω Penryn αλλά και της σειράς 9ΧΧΧ της Nvidia). Η κάρτα γραφικών που υπάρχει στο αρχαιολογικό desktop μου είναι μια Geforce 3 Ti 500. Αυτή την στιγμή την δουλευω σε ανάλυση 1280*1024 και ανεβαίνει μέχρι 1600*1024 και 1600*1200. Επειδή η native ανάλυση της Lg είναι 1680*1050 τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Προχωράω στην αγορά της ή οχι? Και αν ναι σε τι ανάλυση θα την δουλευω?
trib Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 μέχρι 1600x1200 πρέπει να πηγαίνει το monitor, γιατί ξέρω ότι η GF3 υποστηρίζει εύκολα 1680x1050 αλλά και 2048χ1536.
Vice Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Είναι μέχρι να την συνηθίσεις. στην αρχή σου φαίνεται HUGE αλλα μετά είναι εντάξει... Πλέον δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να την παλεύει με μικρότερη.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Είναι μέχρι να την συνηθίσεις. στην αρχή σου φαίνεται HUGE αλλα μετά είναι εντάξει... Δεν συμφωνω εδω..Μολις συνι8ισω το ποσο μεγάλι ειναι..Ισως να ξενερωσω (λεμε τωρα..). Αφτα ειναι που ακουγα οταν εκανα τα Thread: Να παρω 22αρα ή μηπως ειναι "Too Much"? και φοβομουν με τετοιες απαντισεις οτι 8α ειναι υπερβολικη.. Οχι δεν ειναι!! Τιν σινι8ισα/λατρεψα απο τιν στιγμι που τιν αντικρισα μεσα στο κουτι τις! (Και ελπιζω να ενιωσε και αυτη το ιδιο..) Πλέον δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να την παλεύει με μικρότερη. Εγω το λεω αλλιώς τωρα.."Πριν τις 22", μονο το Χάος.." xD Maraki..
drillgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Εγω δεν ειμαι απολυτος, και η 17αρα που ειχα μια χαρα μoυ ηταν και δεν ειχα παραπονα. Χωρια που στο χωριο παιζω με 14αρα και παλι δεν εχω προβλημα Αλλη αισθηση η 22αρα μεν αλλα ενταξει δεν ηταν και Η αλλαγη. Μετα απο 2.5 μηνες που την εχω τωρα αρχιζω και την συνηθίζω..
Schiller Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Παιδια παρακολουθωντας σιωπηλα το θεμα σας...με πεισατε.... Ημουν ηδη να ψημενος να αντικαταστησω την εκπληκτικη 1920P που ειχα και με ειχε ευχαριστησει απιστευτα. και δεν το μετανιωσα. Σε πρωτη φαση. 1)Δεν εχει καμενο, κολλημενο pixel. 2)Εχει bleeding ΑΛΛΑ ευτυχως ειναι περιορισμενο και απλωμενο σε ΟΛΗ την επιφανεια της οποτε αντεχεται. 3) Ειναι ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗ! Συνολικα χαιρομε που την αγορασα. Ωραιο πανελακι. Μια ερωτηση μονο προς αυτους που την εχουν. Οι γωνιες θεασης ειναι ενταξει αριστερα δεξια και πανω αλλα οχι κατω. Οταν κοιτας απο κατω ΧΑΝΕΙ παρα πολυ μεγαλο κομματι της φωτεινοτητας της. Ειναι και η δικια σας ετσι?
Mesqal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Είμαι και γω νέος ευτυχής κάτοχος της οθόνης . Για τα λεφτά της είναι κελεπούρι, και πρέπει να είχε και μεγάλη ζήτηση αφού το πλαίσιο την έχει πλέον μονο στα 299 απο τα 257 που την είχε μέσω ιντερνετ παραγγελίας. Μια ερωτηση μονο προς αυτους που την εχουν. Οι γωνιες θεασης ειναι ενταξει αριστερα δεξια και πανω αλλα οχι κατω. Οταν κοιτας απο κατω ΧΑΝΕΙ παρα πολυ μεγαλο κομματι της φωτεινοτητας της. Ειναι και η δικια σας ετσι? Αυτό ειναι κλασσικό σύμπτωμα των ΤΝ πανελς, πάντως δεν είναι τραγική η διαφορά και σίγουρα πολύ καλύτερη από πανελς προηγούμενων ετών. Κάτι αλλό τώρα, μόλις την άνοιξα κατάλαβα οτι μπλεδίζει αισθητά το λευκό, οπότε πείραξα τα χρώματα και έβαλα RED 58 Green 50 και Blue 30 μόνο οπότε μου κάθεται πολύ καλύτερα στο μάτι τώρα. Bright εχω 30 και contrast 35. Πάντως η οθόνη είναι ΤΕΛΕΙΑ για games, δεν ξέρει τι θα πεί ghosting , και τα χρώματα πολύ κόντα σε CRT. Όποιος γνωρίζει τίποτα παραπάνω για calibration ας ποστάρει εδώ, και να λέει και τις ρυθμίσεις που έχει κάνει
Schiller Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Αυτό ειναι κλασσικό σύμπτωμα των ΤΝ πανελς, πάντως δεν είναι τραγική η διαφορά και σίγουρα πολύ καλύτερη από πανελς προηγούμενων ετών. Κάτι αλλό τώρα, μόλις την άνοιξα κατάλαβα οτι μπλεδίζει αισθητά το λευκό, οπότε πείραξα τα χρώματα και έβαλα RED 58 Green 50 και Blue 30 μόνο οπότε μου κάθεται πολύ καλύτερα στο μάτι τώρα. Bright εχω 30 και contrast 35. Πάντως η οθόνη είναι ΤΕΛΕΙΑ για games, δεν ξέρει τι θα πεί ghosting , και τα χρώματα πολύ κόντα σε CRT. Όποιος γνωρίζει τίποτα παραπάνω για calibration ας ποστάρει εδώ, και να λέει και τις ρυθμίσεις που έχει κάνει Παντως η παλια μου LG (1920P) δεν ειχε ουτε ΚΑΝ υποψια αυτου του φαινομενου. Ευχαριστω για την συμβουλη για τα χρωματα. Το δοκιμασα και μου ελυσε και εμενα ενα μεγαλο προβλημα που ειχα 4 μερες....και προσπαθουσα να φτιαξω μεσα απο το συνοδευτικο της προγραμμα που ειναι σκουπιδι σε σχεση με το colorific της προηγουμενης.
Mesqal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Παντως η παλια μου LG (1920P) δεν ειχε ουτε ΚΑΝ υποψια αυτου του φαινομενου. Όντως, γιατί η LG 1920p απο όσο κοίταξα στο νετ, έχει P-MVA πανελ, διαφορετικό απ το ΤΝ πανελ της 226.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά πηγε 300? η πολυαγαπημενη μας LG! (Ευτυχώς που πρόλαβα..)
Dark_Sage Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά πηγε 300? η πολυαγαπημενη μας LG! (Ευτυχώς που πρόλαβα..) Μη ψαρώνεις... είναι μέχρι να τη ξαναφέρει το eshop... όταν τη ξαναφέρει θα τη ρίξει ξανά στα 250 ο πλαίσιος... Δεν ήσουν τυχερή.... marketing - ανταγωνισμός λέγεται...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μη ψαρώνεις... είναι μέχρι να τη ξαναφέρει το eshop... όταν τη ξαναφέρει θα τη ρίξει ξανά στα 250 ο πλαίσιος...Δεν ήσουν τυχερή.... marketing - ανταγωνισμός λέγεται... Το ξερω οτι δεν ειμαι τυχερη..Γτ εαν ειχε παει 300? νωριτερα δν 8α τιν ειχα παρει..Και δεν 8α καρφωνοταν πανω στο τακουνι μου μετα τον σεισμο προχ8ες =( Περα απο την πλακα, το Eshop τιν εχει εξαντλημενη κα8ε λιγο και λιγακι εδω και 11 μηνες...."ΚΑΠΟΤΕ" ειχε πεσει στο ενα μαγαζι στα 250? ποτε δεν επεσε παρακατω..Εαν δν πεσει παρακατω μολις μπει ξανα στο Eshop, καρφακι δεν μ καιγετε (-7?)..Και εαν δν φτασει καν τα 250? εκει πεφτει και εξω η μηζερια σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.