doubleh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 δωκιμαστε Linux με board που υποστηρίζει lixux Bios και τα λέμε μετα εκει να δείτε boot Για κάντο πιο λιανά...
Vatos_locos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 http://linuxbios.org/Welcome_to_LinuxBIOS είναι ένα project που αντί για το γνωστό σε όλους μας Bios εκεί απλά το flashαρεις με linux Bios και κάνει boot σε 4-5 sec βέβαια χρειάζεσαι board που να το υποστηρίζει μια φορα που το δοκίμασε σε ένα dowloading pc έκανε μια χαρά δουλειά
DungeonaS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 30 sec kai eisai ready xwris antivirus 40 sec me to symantec
SL9S9 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Αν εχει κανεις RAID 0 και μπουταρει σε XP σε λιγότερο από μισό λεπτό, (με antivirus - antispyware) να μας το πει (καθώς και τι σκληρoυς και pc έχει).
mihalakis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως αλλά το πόσο γρήγορα μπουτάρει ένας πησις δεν είναι καθόλου ενδεικτικό των δυνατοτήτων του.Πέρα από το λειτουργικό του αλλά και τα προγράμματα που φορτώνει σημαντικό ρόλο παίζει και η μητρική με τους ελέγχους και άλλα συναφή πράγματα που κάνει. Πάντως ο καλύτερος τρόπος να χρονομετρήσετε το μηχάνημά σας είναι να δημουργήσετε ένα αρχείο κενο νοτπαδ και να το βάλετε στο φάκελο startup των παραθυριών.Έτσι θα σταματάτε το χρονόμετρο μόλις εμφανιστεί τουτο.
Sorath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως αλλά το πόσο γρήγορα μπουτάρει ένας πησις δεν είναι καθόλου ενδεικτικό των δυνατοτήτων του.Πέρα από το λειτουργικό του αλλά και τα προγράμματα που φορτώνει σημαντικό ρόλο παίζει και η μητρική με τους ελέγχους και άλλα συναφή πράγματα που κάνει. Πάντως ο καλύτερος τρόπος να χρονομετρήσετε το μηχάνημά σας είναι να δημουργήσετε ένα αρχείο κενο νοτπαδ και να το βάλετε στο φάκελο startup των παραθυριών.Έτσι θα σταματάτε το χρονόμετρο μόλις εμφανιστεί τουτο. Σωστός ο φίλος! Εμένα κάνει τουλάχιστον 35'' (ίσως και παραπάνω) μόνο για να φτάσει στο σημείο να bootάρει απο τον δίσκο, μέχρι να ελενχθεί ο raid controller.
nik1992 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 C2D 6300 2.45MHz - P5B dlx - 1GB ram ~1,5 λεπτα με kaspersky, και 2+ με msn kaspersky skype PII 64MB ram 400MHz cpu ... ~5 lepta
DomenicA Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 metrimena molis tora 25sec (apo ti stigmi pou patao to koumpi na aniksi mexri na mpi sti epifania kai ola osa ine nae fortosoun fortonoun kai to PC ine etimo gia xrisi) AMD sta 3.2GHz RAM 1Gb nVIDIA FX5500 me KASPERSKY 7.0
Sadman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 1λεπτο με το PC1.To 2 οταν ζηουσε εκανε 40secs. Με msn,nod,o&odefrag. ΕΔΙΤ Διωρθωθηκαν καποια παραπανησια λαθος γραμενα πραγματα
Vatos_locos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 ναι ναι και εγώ τώρα που μέτρησα το δικό μου κάνει 1 sec μέχρι να είναι full used τι λέτε Ρε έλεος ~10sec θέλει μονο το board για να κάνει το POST εσένα Ντομένικα κάνει 25 από την ώρα που πατάς το κουμπί ? με πιο board παρακαλώ ? αν επιτρέπεται
Sadman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 25sec ειναι λιγο εξωφρενικο....(αλλα και το ονειρο μου ) παντως εγω πιστευω ειμαι καλα.
BritGreek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Laptop LG P1 Express Dual, 2 λεπτά (γενικά είναι αργό). Σταθερός Turbo X P4 2.8, 3 περίπου λεπτά.
DomenicA Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ναι ναι και εγώ τώρα που μέτρησα το δικό μου κάνει 1 sec μέχρι να είναι full used τι λέτε Ρε έλεος ~10sec θέλει μονο το board για να κάνει το POST εσένα Ντομένικα κάνει 25 από την ώρα που πατάς το κουμπί ? με πιο board παρακαλώ ? αν επιτρέπεται επειδή είμαι λίγο noob σε αυτό, τι εννοείς με πιο board? ναι, με το που πάτησα το κουμπί να άνοιξη, άρχισα να μετράω με το χρονόμετρο ποσο θα κάνει, e μέχρι να άνοιξη τι επιφάνεια εργασίας και να φορτώσουν τα KASPERSKY,ADSL modem και μια βλακεία για το ήχο πέρασαν 25sec
Vatos_locos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 πια είναι η μητρική σου Motherboard = Board γιατί αν έχει κανέναν sata κοντρόλερ πάνω 25 sec από το πάτημα του κουμπιού δεν τα έχεις με κανένα θεό φιλικά πάντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.