Προς το περιεχόμενο

Σε πόση ώρα μπουτάρει το pc σας;

SL9S9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή έχουν δει πολλές τρελες απαντήσεις γενικά τα ματια μου θα σου πω κάτι που λέει και ένας άλλος εδώ μέσα

Verification or it didnt hapend ;) κοινός με ένα video διαρκειας 41 δευτερολέπτων θα πειστώ ;)

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πες μου πως γινεται αυτο,δηλ.τι κινησεις πρεπει να κανω, για να φτιαξω ενα αρχειο κενο & να μπει στο startup? Ευχαριστω.

Δεν ξερω,αλλα πηγαινοντας στο "εκκινηση"(startup) το βρισκω "empty".αλλα με τιποτα δεν μπορω να "πεταξω"μεσα το notepad.Πως στην ευχη θα το κανω?

Δημοσ.
δεν έχω κάμερα και το κινητό δεν βγάζει video αλλιώς with pleasure

Παρακολουθώντας τη λογική του vatos, πάρε video με κάμερα από κανά φίλο σου να δούμε αυτά το 40 s.

Μήπως είναι boot από κατάσταση Stand by;

Δημοσ.

Όταν λέμε χρόνος εκκίνησης τι εννοούμε τον χρόνο μέχρι να εμφανιστεί η επιφάνεια η μέχρι να φορτώσουν και τα εικονίδια στο tray

Μέχρι να βγει επιφάνια κάνει 40 και μέχρι να φορτώσουν και εικονίδια άλλα 15

Από Standby 6 δευτερόλεπτα το πολύ (αν εννοούμε ότι το standby είναι η αποσύνδεση)

Δημοσ.
Όταν λέμε χρόνος εκκίνησης τι εννοούμε τον χρόνο μέχρι να εμφανιστεί η επιφάνεια η μέχρι να φορτώσουν και τα εικονίδια στο tray

Μέχρι να βγει επιφάνια κάνει 40 και μέχρι να φορτώσουν και εικονίδια άλλα 15

Από Standby 6 δευτερόλεπτα το πολύ (αν εννοούμε ότι το standby είναι η αποσύνδεση)

τώρα που δεν έχεις video και άλλαξε το πράγμα δες το video το δικό μου να καταλάβεις μέχρι ποτε λέμε ξεκινάμε να μετράμε από την στιγμή που θα πατήσουμε το κουμπί στο case μέχρι να μπει windows το pc και να φορτώσει τα πάντα να είναι πλήρως λειτουργικό δηλαδή αν το πάμε έτσι και εμενα για να φορτώσει το desktop θέλει το μισό χρόνο περίπου αν κλείσω και τον Raid Κοντρόλερ ;)

Κανω δεξι κλικ & "open",αλλα δεν ανοιγει,αφου ειναι αδειο...(empty).

Καθώς σε εμενα ανοίγει με αυτό τον τρόπο μπορείς να το ρήξεις και με Drag & Drop εκεί

αλλιώς δωκίμασε απο έδω

C:\Documents and Settings\"User"\Start Menu\Προγράμματα\Εκκίνηση

Δημοσ.
τώρα που δεν έχεις video και άλλαξε το πράγμα δες το video το δικό μου να καταλάβεις μέχρι ποτε λέμε ξεκινάμε να μετράμε από την στιγμή που θα πατήσουμε το κουμπί στο case μέχρι να μπει windows το pc και να φορτώσει τα πάντα να είναι πλήρως λειτουργικό δηλαδή αν το πάμε έτσι και εμενα για να φορτώσει το desktop θέλει το μισό χρόνο περίπου αν κλείσω και τον Raid Κοντρόλερ ;)

Καθώς σε εμενα ανοίγει με αυτό τον τρόπο μπορείς να το ρήξεις και με Drag & Drop εκεί

αλλιώς δωκίμασε απο έδω

C:\Documents and Settings\"User"\Start Menu\Προγράμματα\Εκκίνηση

Ωραια,το ερριξα με το δευτερο τροπο.Τωρα τι κανω? πως κανω τη μετρηση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...