Vatos_locos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 επειδή έχουν δει πολλές τρελες απαντήσεις γενικά τα ματια μου θα σου πω κάτι που λέει και ένας άλλος εδώ μέσα Verification or it didnt hapend κοινός με ένα video διαρκειας 41 δευτερολέπτων θα πειστώ
Black Demis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 δεν έχω κάμερα και το κινητό δεν βγάζει video αλλιώς with pleasure
vounisios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Πες μου πως γινεται αυτο,δηλ.τι κινησεις πρεπει να κανω, για να φτιαξω ενα αρχειο κενο & να μπει στο startup? Ευχαριστω. Δεν ξερω,αλλα πηγαινοντας στο "εκκινηση"(startup) το βρισκω "empty".αλλα με τιποτα δεν μπορω να "πεταξω"μεσα το notepad.Πως στην ευχη θα το κανω?
agrb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 δεν έχω κάμερα και το κινητό δεν βγάζει video αλλιώς with pleasure Παρακολουθώντας τη λογική του vatos, πάρε video με κάμερα από κανά φίλο σου να δούμε αυτά το 40 s. Μήπως είναι boot από κατάσταση Stand by;
Vatos_locos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 εδώ είναι τα 48 τα δικά μου από τα οποια 2 sec μου κόπηκαν στο upload του video και βγήκε 46 sec http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1814960&postcount=123 αμφιβάλω να μην μπορείς να βρείς cam εν έτι 2008 οποτε περιμένω τα 40 δικά σου
vounisios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 δεξί κλίκ στο "εκκίνηση" και άνοιγμα Κανω δεξι κλικ & "open",αλλα δεν ανοιγει,αφου ειναι αδειο...(empty).
Black Demis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Όταν λέμε χρόνος εκκίνησης τι εννοούμε τον χρόνο μέχρι να εμφανιστεί η επιφάνεια η μέχρι να φορτώσουν και τα εικονίδια στο tray Μέχρι να βγει επιφάνια κάνει 40 και μέχρι να φορτώσουν και εικονίδια άλλα 15 Από Standby 6 δευτερόλεπτα το πολύ (αν εννοούμε ότι το standby είναι η αποσύνδεση)
flealam Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 'Εχω ένα Laptop Acer και μου περνει περιπου ένα λεπτό. Θα έλεγα οτι είναι αρκετά καλός χρόνος συμπεριλαμβανομένου οτι τρέχω αρκετά προγράμματα στο startup. Kos http://www.referralprogramme.com
Vatos_locos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Όταν λέμε χρόνος εκκίνησης τι εννοούμε τον χρόνο μέχρι να εμφανιστεί η επιφάνεια η μέχρι να φορτώσουν και τα εικονίδια στο tray Μέχρι να βγει επιφάνια κάνει 40 και μέχρι να φορτώσουν και εικονίδια άλλα 15 Από Standby 6 δευτερόλεπτα το πολύ (αν εννοούμε ότι το standby είναι η αποσύνδεση) τώρα που δεν έχεις video και άλλαξε το πράγμα δες το video το δικό μου να καταλάβεις μέχρι ποτε λέμε ξεκινάμε να μετράμε από την στιγμή που θα πατήσουμε το κουμπί στο case μέχρι να μπει windows το pc και να φορτώσει τα πάντα να είναι πλήρως λειτουργικό δηλαδή αν το πάμε έτσι και εμενα για να φορτώσει το desktop θέλει το μισό χρόνο περίπου αν κλείσω και τον Raid Κοντρόλερ Κανω δεξι κλικ & "open",αλλα δεν ανοιγει,αφου ειναι αδειο...(empty). Καθώς σε εμενα ανοίγει με αυτό τον τρόπο μπορείς να το ρήξεις και με Drag & Drop εκεί αλλιώς δωκίμασε απο έδω C:\Documents and Settings\"User"\Start Menu\Προγράμματα\Εκκίνηση
Vatos_locos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 ελπίζω και εσένα όχι από Hibaration video αλλιώς δεν έγινε τίποτα και για σένα
vounisios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 τώρα που δεν έχεις video και άλλαξε το πράγμα δες το video το δικό μου να καταλάβεις μέχρι ποτε λέμε ξεκινάμε να μετράμε από την στιγμή που θα πατήσουμε το κουμπί στο case μέχρι να μπει windows το pc και να φορτώσει τα πάντα να είναι πλήρως λειτουργικό δηλαδή αν το πάμε έτσι και εμενα για να φορτώσει το desktop θέλει το μισό χρόνο περίπου αν κλείσω και τον Raid Κοντρόλερ Καθώς σε εμενα ανοίγει με αυτό τον τρόπο μπορείς να το ρήξεις και με Drag & Drop εκεί αλλιώς δωκίμασε απο έδω C:\Documents and Settings\"User"\Start Menu\Προγράμματα\Εκκίνηση Ωραια,το ερριξα με το δευτερο τροπο.Τωρα τι κανω? πως κανω τη μετρηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.