Προς το περιεχόμενο

Πρωτη ταινια ever!!!!

porco_rosso21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πολύ Lion King βλέπω, κι εμένα αυτή ήταν η πρώτη. Θυμάμαι ήμουν πρώτη σειρά και είχα απορροφηθεί για τα καλά. Οι επώμενες ταινίες ήταν επίσης της Disney, Toy Story, Pocahontas κλπ.

giafto ekane tetoies eisprakseis to lion king,egw eida prwto ena allo, to o basilias twn liontarion.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά για μένα ήταν η ταινία "Dead Poets Society".

(Για κανονική ταινία μιλάμε, γιατί η πρώτη φορά στο σινεμά ήταν σε μια ταινία με Smurfs που δε θυμάμαι καν υπόθεση ).

Δημοσ.
respect respect...εμενα δεν μα ειχαν παει διοτι κ καλα ηταν βιαιο κ ετσι,κ ειχε παει ολο το δημοτικο ρε γμτ...ομως πηρα κουκλακι Αρνι στα γενεθλια,που ελεγε κ hasta la vista baby,κ οταν βγηκε σε κασσετα το ελιωσα,κ πηρα εν μερη το αιμα μου πισω....

χεχε! φημες λενε (γονεις) οτι οταν βγηκα τα μαλλια μου ηταν ορθια!! :shock:

και ακομα ετσι ειναι (true) :mrgreen:;)

hasta la vista baby! :-D

Δημοσ.

h 1h tainia pou eida htan to Jurassic Park me ton patera mou prin polla polla xronia ... h prwth tainia pou eida mazi me gunaika htan h 6h ais8hsh kai auto pou 8umamai para polu kala htan to oti eixa enan bhxa tragiko se olh thn diarkeia tou ergou me apotelesma h pisw kai h mprosta seira apo mena na me brizei na skasw xaaxaxxaaxa....

Δημοσ.
Βλέπω ταινίες στο cinema από πολύ πιτσιρικάς, αλλά την πρώτη που θυμάμαι πολύ έντονα είναι:6 χρονών (1980)superman 2 (πρεμιέρα παρακαλώ πολυ!)

και εγω σουπερμαν ειχα δει και γιαυτο κολλησα μετα:mrgreen:

Δημοσ.

Πρώτη μου ταινία στον κινηματογράφο ήταν το καλοκαίρι του 1991 το Terminator 2: JudgmentDay. Σαν σήμερα το θυμάμαι που είχα μείνει κόκαλο στην καρέκλα από την δράση και τα εφέ της ταινίας. Μια από τις αγαπημένες μου ακόμα και σήμερα. I 'll be back...

Δημοσ.

Εμένα η πρώτη ταινία ήταν ο Τίτανικος πρώτη προβολή με τους γονεις φυσικά και στη δεύτερη είχα μπει κρυφά:twisted: Στον Μικρο Τζο (αν θυμάμαι καλά τον τίτλο)..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...