Dr_Slump Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά δεν ήταν η ταινία του Michael Jackson η πρώτη μου, αλλά το Masters of the Universe (He-Man) το 88. Credits to my memory.
haunter_2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μόνο σοβαρές ταινίες πρέπει να βλέπουμε στο σινεμά. Όπως εγώ , που ξεκίνησα με stuard little !
slim_shady Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Τα 101 σκυλια της δαλματιας (1997, 6 χρονων ημουν)
tolis_01 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Τα 101 σκυλια της δαλματιας (1997, 6 χρονων ημουν) Αυτη ηταν η 2η μου ταινια. Ειχαμε παει με το σχολειο να τη δουμε Πωπω αναμνησεις που μου ξυπνησε το τοπικ... Παω να δω κανα επεισοδειο thundercats :razz:
Redmaria Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Πωπω αναμνησεις που μου ξυπνησε το τοπικ... Παω να δω κανα επεισοδειο thundercats :razz: εμένα δεν μου ξύπνησε αναμνήσεις (παιδικές...) μάλλον γριά με έκανε να νιώσω... Πρώτη ταινία στο σινεμά Staying Alive (Saturday Night Fever sequel) 1983. και την είχα δει πολλές φορές γιατί μου άρεσε η μουσική και τα "χρώματα" που είχε...
Em_Zed Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ε, ρε πούτη μου, κι εδώ ρόμπα θα γίνω, τες πα... Η πρώτη ταινία που θυμάμαι να βλέπω σε σινεμά ήταν μάλλον 2, αφού δεν μπορώ να αποφασίσω ποια είδα πρώτη. Ήταν ή το Ποκαχόντας ή οι Power Rangers. Ναι, ξέρω ξέρω, αλλά άμα σε δέρνει και σένα ο μεγαλύτερος αδελφός σου, δε θες να δεις πως μπορείς να μεταμορφωθείς και να του σπάσεις το κεφάλι; Τώρα για το Ποκαχόντας, νομίζω δεν έχω πειστικά επιχειρήματα.. Πάντως απο'κει άρχισε το κόλλημα και από τότε καλά κρατεί, με αποκορύφωμα την φυγή από διαγώνισμα μαθηματικών στο φροντιστήριο για να προλάβω την προβολή των 6 του Hush (paltrow-lange). Η μάνα μου το έμαθε πριν 1-2 μήνες !
tolis_01 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μετά από πολύ κλάμα είχα πείσει τον πατέρα μου να με πάει να δω το HE-MAN.Πρέπει να ήταν το 1987-1988. Το The secret of the sword που εχει και τη She-ra? Το ειχα δει σε βιντεοκασσετα πρωτη φορα. Το εχω κατεβασει και το ξαναβλεπω μεχρι σημερα (αυτη τη στιγμη μαλιστα το εχω βαλει και βλεπω διαφορες σκηνες :razz:)
calendra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 η πρώτη ταινία που είδα στο cinema ήταν "Ο τελευταίος αυτοκράτορας" ... πήγαινα η δευτέρα ή τρίτη δημοτικού και οι γονείς μου δεν είχαν που να με αφήσουν... μου είχε μείνει η σκηνή που ο πιτσιρικάς διέταζε ένα υπηρέτη να πιει το μελάνι...πρέπει να έφαγα ότι υπηρχε στο κυλικείο και μετά να κοιμήθηκα
panagos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 To 1987 ήμουν 6 και πήγα με τους γονείς μου να δούμε το 3 men and a baby batman returns, 19928 years old... αχχχχχχ μια πονεμένη ιστορία! Να παίζει το σινεμά το batman returns τότε και αντί να με αφήσουν να πάω να το δω, πήγαμε να δούμε μια ταινία του Αγγελόπουλου..έλεος
soulfly Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Το The secret of the sword που εχει και τη She-ra?Το ειχα δει σε βιντεοκασσετα πρωτη φορα. Το εχω κατεβασει και το ξαναβλεπω μεχρι σημερα (αυτη τη στιγμη μαλιστα το εχω βαλει και βλεπω διαφορες σκηνες :razz:) Νομίζω αυτό είναι.ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ????
icedale Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Πιστεύω πως πρώτη ταινία που είδα ήταν το Bambi. Φυσικά οχι πρώτη προβολή γιατί η ταινία είχε βγεί το 1942 Δεν το θυμάμαι ακριβώς, αλλά υποθέτω πως είναι αυτό άπο κάποιες σκηνές με πυρκαγιές που μου έχουν αποτυπωθεί (τυχαίο). Ήταν καμια 4 σίγουρα πρίν το Lion King πάντως, το οποίο επίσης είχα δεί. Άλλη ταινία που είχα δεί ήταν το Home Alone, επίσης απο τις πρώτες επαφές με αίθουσα.
V for Vagelis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Πολύ Lion King βλέπω, κι εμένα αυτή ήταν η πρώτη. Θυμάμαι ήμουν πρώτη σειρά και είχα απορροφηθεί για τα καλά. Οι επώμενες ταινίες ήταν επίσης της Disney, Toy Story, Pocahontas κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 εμενα παιδες ηταν το Terminator 2: Judgment Day (1991):twisted: σε ηλικiα των 8!
porco_rosso21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 εμενα παιδες ηταν το Terminator 2: Judgment Day (1991) σε ηλικiα των 8! respect respect...εμενα δεν μα ειχαν παει διοτι κ καλα ηταν βιαιο κ ετσι,κ ειχε παει ολο το δημοτικο ρε γμτ...ομως πηρα κουκλακι Αρνι στα γενεθλια,που ελεγε κ hasta la vista baby,κ οταν βγηκε σε κασσετα το ελιωσα,κ πηρα εν μερη το αιμα μου πισω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.