soulfly Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μετά από πολύ κλάμα είχα πείσει τον πατέρα μου να με πάει να δω το HE-MAN. Πρέπει να ήταν το 1987-1988.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 To El Cid με μαμά και μπαμπά σε ένα θερινό κοντά στο σπίτι που έπαιζε, το τονίζω, παλιές ταινίες. Όσο και να το τονίζεις, καρφώθηκες. Για να δούμε: το El Cid είναι ταινία του 1961, άντε να'ρθε στην Ελλάδα τη σαιζόν '62-'63, άντε να βάλω κι ένα χρόνο συν, το είδες καλοκαίρι του 1964. Για να πήγες με μπαμπά/μαμά, θα'σουν τουλάχιστον 10 χρονών (αν ήσουν πολύ μεγαλύτερη δεν θα πήγαινες με μπαμπά/μαμά, αν ήσουν μικρότερη δεν θα σε πήγαιναν σ'αυτό το έργο). Βάλε 12 χρονών. Δηλαδή είσαι γεννηθείσα γύρω στο 1950-1952. Θεία Λούλα, πού χάθηκες ρε;
paschalia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Τώρα που είπε El Cid , θυμήθηκα οτι το πρώτο έργο που είχα δει δεν ήταν το ''Αλιεν'' ή το ''Η μύγα'' αλλά το ''Βen Hur''. (Η ένα απο τα πρώτα τεσπα)
χάπι Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Όσο και να το τονίζεις, καρφώθηκες. Για να δούμε: το El Cid είναι ταινία του 1961, άντε να'ρθε στην Ελλάδα τη σαιζόν '62-'63, άντε να βάλω κι ένα χρόνο συν, το είδες καλοκαίρι του 1964. Για να πήγες με μπαμπά/μαμά, θα'σουν τουλάχιστον 10 χρονών (αν ήσουν πολύ μεγαλύτερη δεν θα πήγαινες με μπαμπά/μαμά, αν ήσουν μικρότερη δεν θα σε πήγαιναν σ'αυτό το έργο). Βάλε 12 χρονών. Δηλαδή είσαι γεννηθείσα γύρω στο 1950-1952. Θεία Λούλα, πού χάθηκες ρε; L L !!! (ουάου ! Τελικά όντως "ό,τι πεις εδώ μέσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου")
horsepower Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 μερικά θερινά δείχνουν και παλιές ταινίες ρε συ..τώρα το καλοκαίρι πέτυχα το The great escape..
porco_rosso21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Αρχικό μήνυμα απο paredwse Όσο και να το τονίζεις, καρφώθηκες. Για να δούμε: το El Cid είναι ταινία του 1961, άντε να'ρθε στην Ελλάδα τη σαιζόν '62-'63, άντε να βάλω κι ένα χρόνο συν, το είδες καλοκαίρι του 1964. Για να πήγες με μπαμπά/μαμά, θα'σουν τουλάχιστον 10 χρονών (αν ήσουν πολύ μεγαλύτερη δεν θα πήγαινες με μπαμπά/μαμά, αν ήσουν μικρότερη δεν θα σε πήγαιναν σ'αυτό το έργο). Βάλε 12 χρονών. Δηλαδή είσαι γεννηθείσα γύρω στο 1950-1952. Θεία Λούλα, πού χάθηκες ρε; :shock:τι zodiac k seven....ας φανε τα λυσσακα τους οι ψωροντετεκτιβ τους,ο δικος μας δε μασαει...
Alfamoto Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Στο χωριό μου κάπου στα 5 μου είδα τον τζακ και τι φασολιά και μάλιστα ασπρόμαυρο………
SGP Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Πρέπει να πω ότι δε θυμάμαι... Αν δε κάνω λάθος μπορεί να ήταν το who framed roger rabbit το 88 όταν ήμουν 4. Την επόμενη είδα σίγουρα τα little mermaid και batman.
tolis_01 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Κι εγω το Lion King. Πολυ περαση σαν ταινια, πολλοι ειδαν αυτο πρωτο. Παω να το νοικιασω σε dvd να το ξαναδω
porco_rosso21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Tωρα που το θυμαμαι,παραλιγο η πρωτη ταινια να ηταν το Dances with Wolves ,καπου λιγο μετα τα χριστουγεννα του 91 νομιζω,κ ''φαγαμε πορτα'',διοτι κ καλα ημουν ανηλικος κ η ταινια ειχε ακαταλληλες σκηνες,ξενερα....πλακα στη πλακα,δεν το εχω δει ακομα,οπωτε οπως κ ο tolis_1,θα επισκεφτω μαλλον κι εγω το βιντεοκλαμπ μου λιαν συντομως,after εξεταστικη...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 :shock:τι zodiac k seven....ας φανε τα λυσσακα τους οι ψωροντετεκτιβ τους,ο δικος μας δε μασαει... Βλέπω πολύ House, o Greg House είναι το ίνδαλμά μου, προσπαθώ να προσεγγίσω το deductive thinking του...
porco_rosso21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 QUOTE]Βλέπω πολύ House, o Greg House είναι το ίνδαλμά μου, προσπαθώ να προσεγγίσω το deductive thinking του... εισαι σε καλο δρομο,the force is strong in you....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Βλέπω πολύ House, o Greg House είναι το ίνδαλμά μου, προσπαθώ να προσεγγίσω το deductive thinking του... εισαι σε καλο δρομο,the force is strong in you.... Ευχαριστώ! Ι pledge myself to the ways of the Sith. Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me. —The Sith Code
phovos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Θεία Λούλα, πού χάθηκες ρε; Τα σπασε.... :mrgreen: Νομιζω η πρωτη ταινια που ειδα cinema ήταν το βασικό ενστικτο, παλι καλα που ο κινηματογραφος(2 εχουμε ολους κι ολους ) ηταν παρακμιακος και μας βαλανε
Ceridwen Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Όσο και να το τονίζεις, καρφώθηκες. Για να δούμε: το El Cid είναι ταινία του 1961, άντε να'ρθε στην Ελλάδα τη σαιζόν '62-'63, άντε να βάλω κι ένα χρόνο συν, το είδες καλοκαίρι του 1964. Για να πήγες με μπαμπά/μαμά, θα'σουν τουλάχιστον 10 χρονών (αν ήσουν πολύ μεγαλύτερη δεν θα πήγαινες με μπαμπά/μαμά, αν ήσουν μικρότερη δεν θα σε πήγαιναν σ'αυτό το έργο). Βάλε 12 χρονών. Δηλαδή είσαι γεννηθείσα γύρω στο 1950-1952. Θεία Λούλα, πού χάθηκες ρε; Τώρα για να πω την αλήθεια το Λούλα με πείραξε περισσότερο απ ότι είμαι 57 με 59. Btw, παρεδώσε, έχεις βρει καινούργιο χόμπυ? (κουφή-χαζή-τυφλή-σιτεμένη) Έχει και συνέχεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.