Προς το περιεχόμενο

Πρωτη ταινια ever!!!!

porco_rosso21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ την πρώτη ταινία που είδα σινεμά δε μπορώ να τη θυμηθώ με τίποτα. Οι γονείς μου πηγαίνουν πολύ συχνά σινεμά, μας έπαιρναν συχνά μαζί τους και έχω 3 αδερφές μεγαλύτερες, οπότε το πιθανότερο είναι ότι όταν πρωτοπήγα δεν καταλάβαινα τίποτα (γιατί θα ήμουν υπερβολικά μικρούλης και απλά δεν είχαν που να με αφήσουν) και απλά σιγά σιγά μεγαλώνοντας άρχισα να θυμάμαι κάποιες.

Ταινία που ήταν εμπειρία πάντως και για μένα, ήταν το juraσικο pάrko, όπου στη σκηνή που πρωτοεμφανίζεται ο t-rex είχα τρομάξει όσο δεν είχα τρομάξει σε όλη μου τη (μέχρι τότε) ζωή. Αργότερα έβλεπα εφιάλτες με δεινόσαυρους. Μου έχει μείνει και ένα κατάλοιπο. Όχι, δε φοβάμαι τους δεινόσαυρους, αλλά εφιάλτες με δεινόσαυρους βλέπω ακόμα.

Αυτό που θυμάμαι πολύ καθαρά και ξάστερα, είναι η πρώτη ταινία που πήγα σινεμά χωρίς τη συνοδεία κάποιου. Ήταν το Shine ("ο Σολίστας") που μου την είχε προτείνει μια καθηγήτρια μουσικής που είχα. Actually, δε μου είχε προτείνει αυτήν ακριβώς, αλλά μια που λεγόταν "ο βιρτουόζος", αλλά εγώ τα μπέρδεψα. Εκείνη την ταινία ακόμα δεν την έχω δει (άσε που δεν έχω ψάξει να δω αν μπορώ να τη βρω).

Θυμάμαι πολύ καλά ότι με είχαν εντυπωσιάσει τα τρέιλερ (το face off και το contact) και πήγα και είδα και αυτές τις ταινίες, μου άρεσαν αρκετά και από τότε πήρα φόρα και άρχισα να βλέπω τα πάντα. 1-2 φορές τη βδομάδα σινεμά. Μιλάμε για ηλικία 12-13 χρονών, τρομερή φάση! Ήμουν ο μόνος που το έκανε στην ηλικία μου (καλά, έχω μεγαλώσει και στου χουριό)

Μεγαλώνοντας, ιδιότρεψα, απέκτησα "γούστο" δυστυχώς και έπαψα να απολαμβάνω τέτοιες ταινίες, οπότε αραίωσα και το σινεμά.

Δημοσ.
Η πρωτη μου ταινια στο σινεμα ηταν ο Τιτανικος,σε ηλικια 10 ετων πηγα με τους γονεις μου.

Κι εγω!!!!

Δημοσ.

The Adventures of Baron Munchausen στην τρυφερη ηλικια των 4, με εμενα να μην γερω καν να διαβαζω, αλλα να εχω μεινει μλκς απο το θεαμα. Ηταν η πρωτη φορα που δεν χαλαγα τον κοσμο με τσιριδες, και λοιπες διαολιες, οποτε η μανα μου βρηκε το κολπο και με πηγαινε σινεμα και για 2 ωρες ειχε την ηρεμια της.

Δημοσ.

καλα ρε παιδια ολοι το lion king και το jurasic park ειδαμε πρωτο?

Και εγω ενα απο αυτα τα 2 ειδα πρωτο...τωρα ποιο ηταν δεν θυμαμαι

Δημοσ.

Πρώτη ταινία που είδα ήταν το Mrs Doubtfire (Robin Williams). Εντυπωσιάστηκα τότε από το σινεμά και τον πρώτο καιρό πήγαινα 2 φορές τη βδομάδα στάνταρ.

Τώρα πάνε κοπήκανε αυτά...

• Super Moderators
Δημοσ.

Θυμάμαι την 1η ταινία στην οποία δεν κατάφερα να πάω. Ήταν το Blue Lagoon.

Δεν είχα πείσει τη μάνα μου να πάμε γιατί ήταν ακατάλληλο κάτω των 13 ετών (επειδή έδειχνε μισό στήθος κι άλλο μισό μπούτι - οι αθώες εποχές...).

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν το "The Last of the Mohicans" το 1992 σε ηλικία 11 χρονών. Tο "Jurassic Park" και το "Free Willy" ήταν οι επόμενες ταινίες που είδα στον κινηματογράφο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...