Προς το περιεχόμενο

Πρωτη ταινια ever!!!!

porco_rosso21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια ηταν η πρωτη ταινια που ειδατε ποτε στο σινεμα?τι εντυπωση σας εκανε τοτε?εμενα ηταν ο ψαλιδοχερης,το 1991,7 χρονων κ κατι,λιγο πριν αρχισουν τα σχολεια κ οταν το ειδα,ειχα παθει σοκ,με τις εικονες,το ολο συναισθημα,τη μουσικη κ συγκεκριμενα εκει που χορευε η winona ryder κ ο edward εκοβε τον παγο απο πανω της,τρομερη σκηνη!!Περα αυτου,θυμαμαι,μου ειχε παει κ λιγο να,κ δεν μπορουσα να κοιμηθω μετα με τις λεπιδες, κ τα σχετικα...παντως μαγικη ταινια,απο νωρις καταλαβα ποιος θα ηταν ενας απο τους πιο αγαπημενους μου σκηνοθετες στο μελλον....:mrgreen::mrgreen:

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βλέπω ταινίες στο cinema από πολύ πιτσιρικάς, αλλά την πρώτη που θυμάμαι πολύ έντονα είναι:6 χρονών (1980)superman 2 (πρεμιέρα παρακαλώ πολυ!)

Δημοσ.

Lol...ωραίο θέμα..εγώ πρώτη φορά πήγα το 93(7 χρονών)..είχα πάει για το Jurassic Park....θυμάμαι μόνο ότι είχα πωρωθεί με τον T-Rex και ότι είχα πάρει μαζί μου τετράδιο που είχα αριθμήσει τις γραμμές του για να σημειώνω κάθε ταινία που βλέπω..1.Tσουραση Παρκ(η ορθογραφία έχει διατηρηθεί από το πρωτότυπο, τυχαίνει αυτό το τετράδιο να το έχω η μάνα μου κρατούσε τα πάντα από το σχολείο με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φώτο:mrgreen:)....2. δεν υπήρχε βαρέθηκα να συνεχίσω την λίστα..δεύτερη πάντως που είδα ήταν το Lion King μαζί με την Μάσκα...

Δημοσ.

Η πρώτη που με είχαν πάει οι γονείς πού είχαμε έρθει Αθήνα για κάποιες μέρες ήταν "The Adventures of Baron Munchausen".Βέβαιa επειδή ήταν το 88'-89' ΄(4 χρονών)δεν θυμάμαι πολλά.Η πρώτη που θυμάμαι αισθητά είναι και μένα Lion King.

Δημοσ.

jurrasic park, πρέπει να ήμουν 10, 11.

θυμάμαι ήθελα να πάω από πιο νωρίς

και δεν με αφήνανε οι γονείς μου.

(οι οποίοι είχανε να πάνε σινεμά από το basic instinct)

λες να ήθελα να δω sharon stone,

και να είχανε φρικάρει τότε? :D

ααχ ρε πατέρα, δεν θα σε συγχωρήσω,

τέτοια ευκαιρία ανεκμετάλλευτη...

διορατικότητα μηδέν. θα ήμουν πολύ μπροστά

για την ηλικία μου, θα είχα ζήσει άλλη ζωή,

τι να λέμε τώρα :mrgreen:

οντοπικ:

η J.P. εμπειρία γι' αυτήν την ηλικία τλχ

ήταν αποκάλυψη πάντως.

Δημοσ.
η J.P. εμπειρία γι' αυτήν την ηλικία τλχ

ήταν αποκάλυψη πάντως.

jurrasic park k hook,ηταν κ τα δυο ταινιες,που οσα χρονια κ αν περασουν,οποια ταινια κ να δω,κ ας ειναι κ αριστουργημα,πχ seven,τρουμαν σοου,κτλ κλασσικα των 90ς,την ανατριχιλα που ενιωσα οταν ειδα αυτες τις δυο ταινιες δεν την ξανανιωθω...πραγματικα αποκαλυψη για εμας τους τοτε 8-10 χρονων...

Δημοσ.

xxmm cinema then thymamai alla thymamai ksekathara otan mia mera gyrisa spiti apo to sxoleio kai eixame parei binteo (fysika den hksera tipota, htan surprise) kai eidame to sebax ton thalasino! etsi mou th katsane kai me to stereo phga kai phra kaseta ton mc hamer (lol) kai gyrnao kai blepo pick up sto spiti

Δημοσ.
Εμένα το Lion King αλλά έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ένα παρόμοιο θέμα...

και εγώ αυτήν είχα πρωτοδεί...ήμουνα 5-6 χρονών μου είπαν ότι βγήκα σοκαρισμένος απο το σινεμά...:???:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...