Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω και εγω ενα 1650g,το πηρα μτχ,το εχω αρκετο καιρο,και δουλευει ΑΨΟΓΑ ! (φτου,φτου).

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω ενα Amilo Pa 1538 3 χρονια το μονο προωλημα ειναι οτι πεταχε bad sector ο σκληρος και περιμενω καινουργιο επισεις το touch pad ειναι αθλιο κατα τα αλλα μου την σπαει η γυαλιστερη οθονη του οτι ζεστενετε το δεξι μου χερι απο τον εξαερισμο και το οτι το αγορασα πριν 3 χρονια 1300 ευρω , παντως το εχω ακομη ειναι σχεδον αψογο αλλα f.s δεν ξαναπαιρνω

Δημοσ.

παιδιά το m3438g είναι αξιοπρεπέστατο μηχανάκι μέχρι και mxm εχει για αλλαγή κάρτας γραφικών.Του έβαλα για δοκιμή την 8600GT 512 MB απο ενα ACER 5920G μπουταρε κανονικότατα και την είδε στο GPUZ αλλά κλεινει μετα απο λίγο γιατι δεν πατάει η ψύχτρα σωστά και ζεσταίνεται. Με ενα προσεκτικό μοντάρισμα πιστεύω θα λειτουργεί κανονικά.Επίσης του έχω 2 Gb μνήμη και 2χ500gB σκληρούς δίσκους.Η οθόνη του είναι πάρα πολύ καλή και δεν έχει να ζηλέψει πολλά απο τα πρόσφατα λάπτοπ.Η αλήθεια είναι οτι ζεσταινόταν αλλά οταν το καθάρισα και του έβαλα καθαρή θερμοαγώγιμη δεν είχε κανένα πρόβλημα στις θερμοκρασίες.

Εδώ το σκέφτομαι να το αποχωριστώ και να πάω σε νέο μηχάνημα.

Επίσης με σωστές ρυθμίσεις στο Coreavc σε συνδιασμό με media player home cinema Παίζει φυσικά 720p mkv και λειτουργει ως media player.

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι οτι ζεσταινόταν αλλά οταν το καθάρισα και του έβαλα καθαρή θερμοαγώγιμη δεν είχε κανένα πρόβλημα στις θερμοκρασίες.

Όπως και στα περισσότερα laptop...

Μιας και το θέμα είναι τα FS δείτε κι αυτό.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=DloK-w2QcYA[/ame]

Δεν μπορείτε να φανταστείτε σε τι άθλια κατάσταση βρισκόταν!!!

Πάντως αυτό το laptop τώρα δουλεύει άψογα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

έχω και εγώ 1 Fujitsu Siemens Amilo M3438G και δυστυχώς κάηκε και εμένα η κάρτα γταφικών (Nvidia 6800).Το λαπτοπ ανοίγει μόνο σε safe mode και αυτό όσο πάει και δυσλειτουργεί...η οθόνη είναι γεμάτη σειρές-ομάδες ορθογώνιων pixel.Το πήγα στο Multirama και στο πλαίσιο και οι 2 τεχνικοί μου είπαν ότι φταίει η κάρτα γραφικών.Πήρα τηλ. το σέρβις της Fujitsu και μου είπαν φέρτο από εδώ να το κρατήσουμε και να δούμε τι έχει και το αστείο είναι ότι ζητάνε 50Ε μόνο για τον δήθεν έλενχο....και από κει και έπειτα ότι αποφασίσω!Το αστείο είναι ότι τα συμπτώματα μου τα παρουσίασε ενώ λειτουργούσε αλλά όυτε κάπνισε ούτε μύρισε καμμένο το λαπτοπ.Το άνοιξα προσεκτικά και είδα ότι μέσα δεν δείχνει σημάδια βλάβης ούτε έχει χτυπιθεί τίποτα!

Ξέρει κανείς αν η κάρτα γραφικών στο συγκεκριμένο είναι ενσωματωμένη στη Motherboard γιατί άλλοι λένε την άλλααν άλλοι το πέταξαν?Και περίπου αν γίνεται αλλαγή πόσο θα πάει το μαλλί (είδα η κάρτα έχει περίπου 200Ε τώρα) βάλλε και τη τοποθέτηση κάνα 100...Λογικά δεν συμφέρει...αλλά το σπαστικό είναι ότι όλα τα άλλα λειτουργούσαν τέλεια και δεν είχα παράπονα (εντάξει ζεσταινόταν αρκετά σε σχέση με άλλα) αλλά είχε και καλά προγράμματα μαζί όπως και windows XP...Τι μου προτείνετε να ρισκάρω σε αλλαγή κάρτας ή να αρχίσω να βλέπω για κάνα turbo-x/multirama.

Αααα και πολλοί μου παν 1 χαρά την έβγαλε 4 χρόνια σου κράτησε δεν χαίρεσαι?Τόσο λίγο κρατάνε τα λαπτοπ ρε παιδιά (θα τρελαθώ!)? :-(

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω το PI 1556 και επιτέλους το επισκεύασα ΕΔΩ και πραγματικά ξένοιασα μετά απο πολλες επισκέψεις στο service tis fujitsu...

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους,

έχω και εγώ 1 Fujitsu Siemens Amilo M3438G και δυστυχώς κάηκε και εμένα η κάρτα γταφικών (Nvidia 6800).Το λαπτοπ ανοίγει μόνο σε safe mode και αυτό όσο πάει και δυσλειτουργεί...η οθόνη είναι γεμάτη σειρές-ομάδες ορθογώνιων pixel.Το πήγα στο Multirama και στο πλαίσιο και οι 2 τεχνικοί μου είπαν ότι φταίει η κάρτα γραφικών.Πήρα τηλ. το σέρβις της Fujitsu και μου είπαν φέρτο από εδώ να το κρατήσουμε και να δούμε τι έχει και το αστείο είναι ότι ζητάνε 50Ε μόνο για τον δήθεν έλενχο....και από κει και έπειτα ότι αποφασίσω!Το αστείο είναι ότι τα συμπτώματα μου τα παρουσίασε ενώ λειτουργούσε αλλά όυτε κάπνισε ούτε μύρισε καμμένο το λαπτοπ.Το άνοιξα προσεκτικά και είδα ότι μέσα δεν δείχνει σημάδια βλάβης ούτε έχει χτυπιθεί τίποτα!

Ξέρει κανείς αν η κάρτα γραφικών στο συγκεκριμένο είναι ενσωματωμένη στη Motherboard γιατί άλλοι λένε την άλλααν άλλοι το πέταξαν?Και περίπου αν γίνεται αλλαγή πόσο θα πάει το μαλλί (είδα η κάρτα έχει περίπου 200Ε τώρα) βάλλε και τη τοποθέτηση κάνα 100...Λογικά δεν συμφέρει...αλλά το σπαστικό είναι ότι όλα τα άλλα λειτουργούσαν τέλεια και δεν είχα παράπονα (εντάξει ζεσταινόταν αρκετά σε σχέση με άλλα) αλλά είχε και καλά προγράμματα μαζί όπως και windows XP...Τι μου προτείνετε να ρισκάρω σε αλλαγή κάρτας ή να αρχίσω να βλέπω για κάνα turbo-x/multirama.

Αααα και πολλοί μου παν 1 χαρά την έβγαλε 4 χρόνια σου κράτησε δεν χαίρεσαι?Τόσο λίγο κρατάνε τα λαπτοπ ρε παιδιά (θα τρελαθώ!)? :-(

Επισκευάζεται με 90Ευρώ + ΦΠΑ ή αλλάζει με νεότερη 8600 512ΜΒ με 150Ευρώ + ΦΠΑ. http://www.computer-systems.gr . Οι τιμές είναι τελικές.

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους,

Επισκευάζεται με 90Ευρώ + ΦΠΑ ή αλλάζει με νεότερη 8600 512ΜΒ με 150Ευρώ + ΦΠΑ. http://www.computer-systems.gr . Οι τιμές είναι τελικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλώνω ευτυχής κάτοχος του Amilo 7320 με Celeron Mobile 1,7 το οποίο πήρα πριν 4 χρόνια περίπου.

Αν εξαιρέσουμε ότι το ανεμιστηράκι του πέθανε στο μήνα και έκαναν τρεις μήνες να βρουν ανταλλακτικό στην εγγύηση, το μηχάνημα δεν έχει πετάξει ούτε μπλε οθόνη στα χρόνια που το δουλεύω.

Σήμερα λειτουργεί πια αποκλειστικά σαν κατεβαστήρι (όταν χρειάζεται και υπάρχει κάτι για κατέβασμα) και όταν γουστάρω να σερφάρω και δεν θέλω να ανάβω τα τέρατα gaming rigs μου. Σαν φορητό έχω ένα i7 Turbo-X που χρησιμοποιείται για lan parties (μια και "επαγγελματικά" δεν χρειάζομαι υπολογιστή) .

Δεν ξέρω τα νέα Fujitsu τι λένε, αλλά η 4ετής εγγύηση είναι ένα +. Εδώ πουλάνε τα Acer τι να πεις τώρα. Φυσικά στις τιμές που παίζουν θα αγόραζα πάλι Fujitsu, πάντα όμως με 4 χρόνια εγγύηση.

Επεξ/σία από Pooky(1)
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η αδερφη μου ειναι κατοχος απο το σεπτεμβρη του 2007 ενος fujitsu amilo pi 1505 με εναν Τ5300 1,7ghz 2gb ram κλπ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:

το Pc ηρθε με vista απο τα πρωτα τοτε...τα εσβησα και εβαλα XP ολα καλα λοιπον.

περνανε τα χρονια και φτανουμε στα τελη του 2009...και εδω ξεκιναμε:

η αδερφη μου αρχιζει και παραπονειται οτι της σβηνει το λαπτοπ στα ξαφνικα και κανει πολυ θορυβο ο ανεμιστηρας.

Εξεταζω το λαπτοπ, κανω φορματ, ολα απ την αρχη και παλι τα ιδια,οποτε σκεφτηκα οτι μαλλον ειναι θεμα υπερθερμανσης και της ειπα να παρει μια βαση enermax με ανεμιστηρα και απο τοτε λυθηκε το προβλημα...προσωρινα

σημερα ειπα να ξανασχοληθω με το ζητημα μιας καη η εγγυηση παρηλθε...

εκανα λοιπον καποια τεστ...

εβαλα το λαπτοπ χωρις την βαση - ανεμιστηρα πανω στο γραφειο μου.

[η αδερφη μου μου ειπε οτι οταν μπαινει στο facebook και σε ενα flash παιχνιδι που παιζει, τοτε τα ανεμιστηρακια του λαπτοπ κανουν σαν τρελα και μετα απο λιγο σβηνει το λαπτοπ μονο του], ετσι εκανα οτι μου ειπε και διαπιστωσα οτι στα flash παιχνιδια αργει πολυ το λαπτοπ και μετα σβηνει...

Ελεγξα το minidump αρχεια των windows μηπως ειναι θεμα λογισμικου, αλλα μετα το σβησιμο δεν υπαρχει σχετικο αρχειο αρα κατεληξα τελικα οτι για καποιο αγνωστο λογο το λαπτοπ ανεβαζει θερμοκρασια, τα ανεμιστηρακια κανουν σαν παλαβα και μετα βγαινει off.

Ακομα και τωρα που σας γραφω το ανεμιστηρακι του λαπτοπ δουλευει αρκετα, παρολο που το λαπτοπ ειναι πανω στην βαση και ειμαι σε δωματιο σε 27 βαθμους με κλιματιστικο.

Εχετε καμια ιδεα???

εχω σκεφτει να το ανοιξω μηπως εχουν πιασει βρωμα τα ανεμιστηρακια, να δοκιμασω τα win7 μηπως διαχειριζονται καλυτερα το hardware....δεν ξερω

σας ευχαριστω για το βημα και για την υπομονη σας

υγ οι οδηγοι και το bios ειναι οπως το πηραμε δεν εχω κανει καμια αναβαθμιση

\

υγ2 μολις εκανα αναβαθμιση στο bios, και ειπα να βαλω το speedfan4.4

οι θερμοκρασιες ειναι:

cpu1 k cpu0 ενω παιζω αυτο το flash game 93 βαθμους!!!!

και γραφοντας τωρα ειμαστε στους 70 βαθμους!!!!!

Επεξ/σία από wgibson
Δημοσ.
παιδιά το m3438g είναι αξιοπρεπέστατο μηχανάκι μέχρι και mxm εχει για αλλαγή κάρτας γραφικών.Του έβαλα για δοκιμή την 8600GT 512 MB απο ενα ACER 5920G μπουταρε κανονικότατα και την είδε στο GPUZ αλλά κλεινει μετα απο λίγο γιατι δεν πατάει η ψύχτρα σωστά και ζεσταίνεται. Με ενα προσεκτικό μοντάρισμα πιστεύω θα λειτουργεί κανονικά.Επίσης του έχω 2 Gb μνήμη και 2χ500gB σκληρούς δίσκους.Η οθόνη του είναι πάρα πολύ καλή και δεν έχει να ζηλέψει πολλά απο τα πρόσφατα λάπτοπ.Η αλήθεια είναι οτι ζεσταινόταν αλλά οταν το καθάρισα και του έβαλα καθαρή θερμοαγώγιμη δεν είχε κανένα πρόβλημα στις θερμοκρασίες.

Εδώ το σκέφτομαι να το αποχωριστώ και να πάω σε νέο μηχάνημα.

Επίσης με σωστές ρυθμίσεις στο Coreavc σε συνδιασμό με media player home cinema Παίζει φυσικά 720p mkv και λειτουργει ως media player.

720 p παιζουν και τα netbook δεν ειναι κατι φοβερο

το θεμα ειναι οτι το αισχος που ονομαζοταν m3438g ειχε ενα καρο προβληματα που δεν σε αφηναν ουτε gaming ουτε multimedia να χαρεις...

μιλαμε ετρωγε κολλημα η οθονη για 25-30 δευτερολεπτα και μετα συνεχιζε απο το σημειο που θα επρεπε να ειναι το παιχνιδι η η ταινια που εβλεπες (ειδικα στο fifa που χτυπαγες σουτ και οταν ξεκολλαγε η μπαλα ηταν στην σεντρα...)

πετα το βαλ το φωτια γιατι τοτε οταν ειχε βγει ειχε και ενα σκασμο λεφτα και μολις βγηκε στην φορα ποσο καλο ειναι το σκισανε στην προσφορα.

απο τα χερια μου εχουν περασει 2 αμιλο (το ενα αγορασμενο 1400 ευρω...) και τα δυο ηταν αιτια εγκεφαλικου.

ειναι μηχανηματα οριακα καλυτερα απο acer και με τιμες σχετικα ακριβες για το χαλι τους. ειδικα παλιοτερα ηταν ακομα ακριβοτερα και χωρις να εχουν κατι να προσφερουν συγκριτικα με ενα φθηνοτερο acer...

και απο service μαυρα χαλια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πειρα στα help desk τουλαχιστον ενα 5λεπτο και αν για να το σηκωσουν...

Μετα παιρνω τηλ σε μολις 3 μαγαζια που εχουν για service(μενιδι-μεταμορφωση-πειραια)μου λενε 1 χρονο εγγυηση εχει το δικο σου λαπτοπ.(η fs δεινει πλεον μεχρι κ 4!)

amilo xi2528

μητρικη 229+65εργασια(+φπα=361!!!!)

f(&* them

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατοχος αυτου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906345 πολυ ευχαρηστημενος εως τωρα. Πολυ ησυχο, χαμηλες θερμοκρασιες (πολυ καλη η συμπεριφορα της καρτας γραφικων σε o/c 65 max σε gaming), αρκετα δυνατο - και κυριως το αγορασα 599€

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

εμενα ο αδερφος μου εχει αυτο amilo pi2550 201 απο τον αυγουστο του 2008 αγορασμενο απο electroworld στα 699.αρχικα πριν απο ενα χρονο αρχισε προβλημα με την συνδεση ασυρματα στο ιντερνετ το πηγαμε και μας το εφτιαξαν ολα καλα.μετα το βυσμα του λαπτοπ για ρευμα εσπασε μας το κολησαν και μας ειπαν ακινηττο αλλα λιγο το κουνησε μια φορα και μετα μας το ξανακολλησαν.το καλοκαιρι καηκε το ανεμηστηρακι και μας το αλλαξαν,απο τοτε πηραμε μια βαση ψυξης και το εχουμε σαν σταθερο.το βυσμα που εσπασε και ο ανεμηστηρας που χαλασε ηταν λαθος δικο μας καθωσ ηταν το πρωτα μας λαπτοπ και το μετακινουσαμε συνεχεια το ειχαμε στο κρεβατι πανω στις κουβερτες αλλα και ακομα που αντεχει μπραβο του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...