Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τελικα τα καταφερα.εφτιαξα το δικο μου σιντι με τα ΧΡ PRO+SP2+SATA DRIVERS!!!!ολα αψογα....

Nai pes mas omos pos na xeroume oste an kolisoume sto singekrimeno thema na vroume amesos lisi.

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

amilo pi1556

μετά από 2 1/2 χρόνια κάηκε η go7600..

τιμή αντικατάστασης 527ευρώ!!!!

πήρα καινούργιο turbo-x (άμα είναι να μην αντέξει ας είναι ανώνυμο! (και με το service δίπλα από την πόρτα!))

Δημοσ.

Μιας και ξέθαψε το πόστ ο φίλος kwstas_pap να ανάφερω πως εγώ και ένα σώρο αλλοί χρήστες που έχουν χρησιμοποιήσει μηχανήματα της ενλόγω εταιρείας έχουν πολύ δυσάρεστες εμπειρίες και δεν θέλουν να βλέπουν μήχανημα της ενλόγω εταιρείας ούτε ζωγραφιστό.Επειδή έχω αγανάκτησει από την συμπεριφορά της έκανα μια μίκρη έρευνα για να δω ποιές είναι οι πιο συχνές βλάβες στα μηχανήματα της και εξού τα αποτελέσματα:

1)κάηκε η κάρτα γραφικών από υπέρθερμανση

2)κάηκε ο σκλήρος

3)κάψιμο όθονης

4)κάψιμο motherboard

5)κάψιμο τροφοδοτικού

και

6)κάψιμο dvdrw και πολύ αργό διάβασμα

Από την εμπειρία που έχω σε λάπτοπ μπόρω να σας πω ότι τα μήχανηματα της ενλόγω έταιρειας έχουν βγει από τα χείροτερα και πιο προβληματικά που έχω αγοράσει.Σε σύνολο 3 fujitsu που πήρα τα 2 βγήκαν ελαττώματικα και ξέρετε γιάτι το ένα βγήκε μια χάρα γιατί ήταν πόλυ πάλιο και είχε αγόραστει την επόχη που η fujitsu ήταν σοβαρή και αξιόπιστη εταιρεία και όχι απάτεωνες.Και τολμώ να κάνω μια πολύ σοβάρη κάταγγελια από το 2005 και μέτα η Fujitsu έπαψε να είναι η σοβαρή και αξιόπιστη εταιρεία από την όποια πήρα τον πρώτο φορητό μου και πήρε την κάτω βόλτα ,χάλασε την ποιότητα της ,χάλασε το σέρβις της ,βάζει εν γνώση της φτηνιάρικα και ελλαττώματικα εξάρτηματα τα οποία χάλανε μυστηριωδώς σε ένα χρόνο και κάτι για να μας πιάνει τον κώλο με τις πανάκριβες τιμές της και κατήντησε ένας μεταπωλητής της πανάθλιας uniwill .Επίσης δεν σέβεται κάθολου τις νομόθεσιες και τους καταναλωτές.Για αυτό και εγώ δεν πρόκειται να ξαναπάρω μηχανήματα αυτού του απατεώνα.

Και για την ιστορία οι βλάβες που μου παρουσίασαν είναι οι εξής:

1)Fujitsu Siemens Amilo pi 1536 v

->κάψιμο κάρτας γραφικών

->κάψιμο σκληρού δίσκου

->χαλάσμενο touchpad

->κολλήμενα πίξελ και χτυπήματα στην όθονη

2)Fujitsu Siemens Amilo pro V3505

->δεν ανοίγει κάθολου πρόφανως κάηκε η μητρική

Για αυτό FUJITSU SIEMENS SUCKS.

Δημοσ.

Σήμερα από φίλη σε άλλο thread κάρτα γραφικών για το συγκεκριμένο λαπτοπ από την αντιπροσωπεία 350 Ευρώ!!!!

(Amilo pi 1556)

:shifty:

Δημοσ.

Για εμένα λες ;Αν ναι τότε θα πρέπει να διαβάσεις κάλα τι λέω το πρώτο ήταν πολύ παλιό νομίζω το 1999 το πήρα και είχε μείνει ευχαριστημένος ο πάτερας μου και μετά από μια περιπέτεια που είχαμε με ένα MITAC με Ρ4 στα 2.8 και μιας και είχε παροπλιστεί το ΙΒΜ Thinkpad μου ,πήραμε τον Amilo pro v3505 και 3 μήνες μετά μιας και χρειαζόμουν έναν φορητό για την σχολή μου και μου είχαν πει όλοι για την εκπληκτική "προσφορά" των multirama αγόρασα τον Amilo pi 1536, μιας και ήταν το πιο value for money για τα λεφτά μου ,1000 ευρώ.Και όπως λέει και ο σοφός λαός ότι πληρώνεις παίρνεις ετσί και εγώ πήρα φυσικά ένα παλιομηχάνημα από τους απατεώνες αυτούς και μιας και ο 2ος φορητός που χάλασε είχε 2 χρόνια εγγύηση και τα τζιμάνια της ενλόγω εταιρείας τον καταχώρισαν με 1 χρόνο θα κάνω αγωγή εναντίον τους και θα ζητήσω γερή αποζημίωση.

και όπως πάντα FUJITSU SIEMENS SUCKS ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Δημοσ.
Για εμένα λες ;Αν ναι τότε θα πρέπει να διαβάσεις κάλα τι λέω το πρώτο ήταν πολύ παλιό νομίζω το 1999 το πήρα και είχε μείνει ευχαριστημένος ο πάτερας μου και μετά από μια περιπέτεια που είχαμε με ένα MITAC με Ρ4 στα 2.8 και μιας και είχε παροπλιστεί το ΙΒΜ Thinkpad μου ,πήραμε τον Amilo pro v3505 και 3 μήνες μετά μιας και χρειαζόμουν έναν φορητό για την σχολή μου και μου είχαν πει όλοι για την εκπληκτική "προσφορά" των multirama αγόρασα τον Amilo pi 1536, μιας και ήταν το πιο value for money για τα λεφτά μου ,1000 ευρώ.Και όπως λέει και ο σοφός λαός ότι πληρώνεις παίρνεις ετσί και εγώ πήρα φυσικά ένα παλιομηχάνημα από τους απατεώνες αυτούς και μιας και ο 2ος φορητός που χάλασε είχε 2 χρόνια εγγύηση και τα τζιμάνια της ενλόγω εταιρείας τον καταχώρισαν με 1 χρόνο θα κάνω αγωγή εναντίον τους και θα ζητήσω γερή αποζημίωση.

και όπως πάντα FUJITSU SIEMENS SUCKS ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Βρε συ, χαλάρωσε...Δεν ξέρω πώς το εξέλαβες, πληροφοριακά σε ρώτησα, όχι ότι σε αμφισβητήσα ή κάτι τέτοιο...Απλά εγώ δύσκολα θα έπαιρνα ξανά κάτι από μάρκα που με "χιλιοέκαψε", για αυτό και η απορία μου!:P:cool::P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μιας και ειναι το θεμα στην επικαιροτητα δεν ανοίγω άλλο...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ... στο διαφημιστικό φυλλάδιο που διανέμεται μαζί με τις κυριακατικες εφημεριδες σημερα, του Γερμανού υπάρχει στη σελίδα 25 το λαπτοπ με τύπο Si 2636-L2 με τιμή 509 ευρώ... χωρις να αναφερει κάπου καμια συνδεση η κατι τετοιο... και λέω προσεξτε για δύο λόγους....

αν ισχυεί να πάτε γρήγορα να το πάρετε (ετσι θα κάνω και γω) ενώ αν δεν ισχύει να μην σας κοροιδέψουν... χχαχα...

πάντως η νορμαλ τιμή του ειναι στα 1000-1100

Επισκέπτης
Δημοσ.

:-DΚαι εγω εχω το 1650 και δεν μπορω να βρω πουθενα μνημες και ενα πληκτρογιο..

ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΤΕΒΟΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Eγώ ειμαι κάτοχος του amilo pi2550 201 εδώ και 2 μήνες και όλα λειτουργουν άψογα!Πέρασα και τα xp απροβλημάτιστα και το λαπτοπ φυσάει! Η οθόνη του έχει ολοζώντανα χρώματα, είναι αθόρυβο και δροσερούλη!Το αγορασα απο 680, 499 ευρώ απο τα multirama. Είχε πέσει η τιμή γιατι θα βγάζανε τη νέα σειρά...σε μιά μέρα εξαφανίστηκαν όλα...Το καλό ειναι οτι έχει αυτονομη κάρτα γραφικών την ati 2400 hd στα 256 και υποστηρίζει μέχρι 4 γιγα αναβάθμιση μνήμης.

Πριν πάρω αυτο κοίταζα ενα hp pavillion στα 690 ευρώ χωρίς επεκτάσιμη μνήμη (μέχρι 2 γιγα) με ένα άθλιο touchpad και με μια οθόνη ξεβαμένη ...σε σχέση με την οθόνη του αμιλο pi2550 201. To συγκεκριμένο hp ζεματούσε καθώς είχε την nvidia 8400 η οποία έιχε βγεί προβληματική, (αναπτύσει μεγάλες θερμοκρασίες, ετσι έλεγε επισημα στο site της nvidia) αλλα το προβλημα λυνοταν με το να αυξήσουν τις στροφες του ανεμιστηρα. Δηλαδή το λαπτοπάκι θα βουηζε σαν λιοντάρι.

Το θέμα ειναι να μη βγάλουμε όλα τα fujitsu siemens αχρηστα. Στην αγγλία όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις λειτουργουν με fujitsu siemens ακόμη και η τηλεφωνία τους. Γενικά εκει ειναι πολυ διαδεδομένα και φυσικά με καλύτερο service. Πιο γρήγορο, πιο αξιόπιστο.

Εδώ στην Ελλάδα είναι θέμα και αντιπροσωπείας...όλοι κοιτάνε να τα βγάζουν απο τις μίζες και το παραεμπόριο...δεν υπολογίζουν τον καταναλωτή γενικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για τα m3438g & pi 1556 με τις νεες καρτας γραφικων που δινει πλεον η fujitsu-siemens δεν υπαρχει κανενα προβλημα και δεν ξαναγυριζουν για επισκευη τιμες και για τα δυο περιπου 334 εως 350 ευρω με εργασια και φπα οσο για το d7850με καμενο cpu ποτε με main board πολλα

οσοι εχετε pi 1556 h xi1526να κανετε bios update με το ποιο καινουργειο που εχει βγει οποσδιποτε διορθωνει πολλα προβληματα στην vga και στην θερμοκρασια

Επεξ/σία από P270
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά συγγνώμη για το διπλό Post. θέλω μια συμβουλή για έναν Amilo A1667G:

ο δίσκος του φορητού έχει αρχίσει να κάνει περίεργα και σκέφτομαι σοβαρά να τον αλλάξω (τώρα φοράει έναν Hitachi στις 7,200 στροφές των 100gb).

Μια και τώρα παίζω λιγότερο και χρειάζομαι extra χώρο σκεφτόμουνα να βάλω έναν: Western Digital Scorpio Blue 320GB 8MB IDE

(http://www.bow.it/Hard_Disk_Notebook/93169/Western_Digital_Scorpio_Blue_320GB_8MB_IDE.html )

θα τον διαβάσει το μηχάνημα ή θα έχω πρόβλημα? στο Manual λέει για max 120gb αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι περιορισμός της μητρικής ή αν όταν κυκλοφορούσε δεν υπήρχαν δίσκοι πάνω από τα 120gb στο εμπόριο.

όποια βοήθεια πολύτιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...